"Nu există un preți al păcii pentru că singura pace posibilă este aceea cu Sine, și tot așa nu există un preț al Iubirii pentru că singura iubire posibilă este aceea cu Sine."
Agnis - Cartea 44

 
Articole
 
 
Miza cea mare
 
Liniște. Pace - SHANTIAmmaRa
Atunci când privești în interiorul tău - dincolo de zidurile separării, când începi să te asculți – cu încredere că te poți auzi, când întorci toată atenția pe senzațiile născute din spațiul liniștii tale lăuntrice, rămâi uimit/ă de misterul universului ființei tale. Dincolo de infernul cauzat de haosul mental, de gândirea compulsivă, de frici și griji și îndoieli, dincolo de rănile păstrate vii atâția ani – doar de teamă să nu stoarcem puroiul afară din ele, chiar dacă acesta a început să-și toarne mirosul în orice vorbă, gest, acțiune sau non-acțiune, dincolo de toate acestea este...liniște. Pace – Shanti. 
Mai mult
 

 
 
De vrei să schimbi, Visează!
 
Tehnologia Visătorului - Elio D'Anna
„Singura cale prin care poți schimba realitatea în care trăiești este de a Visa o lume nouă, de a proiecta o Viziune nouă. Viața ta este așa cum este pentru că  nu știi cum să aduci schimbarea în propriul tău Vis, chiar dacă trăiești un coșmar. Ține minte! Este imposibil să te afli într-un război dacă nu produci moarte în tine însuți, dacă nu visezi la ea. Războiul, sărăcia, eșecul, boala, moartea sau orice alt dezastru nu sunt realități obiective. Nu există în afara ta. Ele devin reale doar dacă le visezi.”

 
Mai mult
 
 


 
Evenimente
 
 
Tehnologia Visătorului - Elio D'Anna
 
Seară de carte
 
București, 23 august 2017
 
Serile de Carte - eXperiență sunt pretexte pentru a împărtăși cu voi din procesele noastre de transformare interioară, ale călăuzelor Călătoriei Inimii. Sunt prilejuri de a sta de vorbă într-un cadru informal, de a clarifica nelămuriri și întrebări firești care se nasc o dată cu avansarea în acest proces interior. Sunt seri în care vom crea un spațiu deschis și relaxat, seri în care vom împărtăși emoția și felul în care ne-au atins pe noi cărțile, călătoriile de conștiință sau cele inițiatice, seri în care vom citi și vom asculta...
În 23 august 2017 - TEHNOLOGIA VISĂTORULUI, Elio D'Anna.
 
 
Mai mult
 
 
 
Roata Ritmurilor Lunare Feminine
 
Creativitate, Sexualitate, Conștiență, Spiritualitate
 
Iași, 10 - 11 noiembrie 2017
 
În mitologie și în legende, energiile prin care – lună de lună – trece orice femeie în timpul ciclului ei menstrual erau văzute ca patru ritmuri care reflectă, fiecare, fazele lunare. În ziua de azi însă femeile sunt, aproape întru totul, rupte de aceste ritmuri. Și, deci, rupte de ritmul propriei lor creativități, sexualități. În Călătoriile pe care le creăm, împreună cu femeile ce aleg să facă parte din Cercurile Sacre ale Feminității, învățăm să ne reconectăm cu aceste ritmuri. Învățăm să le ascultăm și să creăm, să ne manifestăm, în funcție de fiecare ritm.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Arta Ascultării Atente
 
Liniște. Pace. SHANTI
 
august-septembrie 2017
 
 
 
Înscrieri
 
 

Crează-ți Viața pe care ți-o dorești
 
Practica Puterii Feminine

București, 9 septembrie 2017


 
Înscrieri
 

 
 
 
 

 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
În curs de apariție
 
Tehnologia Visătorului - Elio D'Anna
 

Continuarea Școlii Zeilor: TEHNOLOGIA VISĂTORULUI - Elio D'Anna.

 
Mai mult
 
 

 
Tehnologia Visătorului
 
Am fost TU de mii de ori. Vei fi EU o dată pentru totdeauna.
 
Elio D'Anna
 
„Cu tine vorbesc.
Da, tu, cel care citești acum, cu tine vorbesc. Cu tine care, de atâția ani, ai rătăcit într-un labirint de scrieri căutând ceva ce ar da sens unei vieți fără sens.
Eu sunt Tu. Sunt realitatea care vibrează înlăuntrul tău în timp ce Mă citești — hrană pentru ceea ce ești și putere să înlături ceea ce nu ești.
Dacă ești suficient de puternic să-l cuprinzi, mesajul meu te va elibera de superstiții, de false idei și de cunoaștere de mâna a doua, materiale inutile pe care le-ai strâns de-a lungul multor ani de delăsare. Dacă ești suficient de puternic încât să te eliberezi de ele, atunci cuvântul Meu va prinde rădăcini și, odată cu el, se va naște o viață nouă.” (Visătorul)
 
 

Setea de Întregire
 
Vindecarea spirituală a dependențelor
 
Christina Grof
 
Ediție nouă, proaspăt ieșită de sub tipar la Editura Cărțile Maestrului Interior - Elena Francisc, SETEA DE ÎNTREGIRE este o carte profundă și clară, indispensabilă celor implicați în domeniile vindecării ca și celor aflați în procese de transformare interioară. Neliniştea pe care o simţim este acel imbold înnăscut, lăuntric care ne împinge în direcţia posibilităţilor noastre spirituale. Setea de întregire este tendinţa dinamică datorită căreia, în cele din urmă, sinele nostru individual se va uni cu Sinele profund, aşa cum o picătură de apă aruncată la ţărm de un val se reuneşte în final cu oceanul vast. Suntem chemaţi să ne întoarcem la un respect fundamental faţă de noi înşine, faţă de ceilalţi şi de lumea noastră.
Reeditare - Comandă ACUM
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon

Comunitatea

icon

Cărțile

icon

Asociația

icon

Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici

Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved