În fiecare ființă umană doarme Conștiența Maestrului, chiar dacă el nu știe acest lucru.
Un adevărat Maestru poate recunoște măreția chiar nemanifestată a oricui.

HEFT

 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Minte Nemuritoare
 
Știința și Continuitatea Conștiinței dincolo de Creier
 
 
Ervin Laszlo & Anthony Peake
 
Există conștiință în absența unui creier viu? Se pare că uneori putem trăi experiența a „ceva,” chiar să comunicăm cu aceasta și pare să fie conștiința unei persoane care nu se mai află în viață. Vom analiza în partea întâi a cărții dovezile solide care vin în sprijinul acestei ipoteze.
Cine și ce suntem, dacă conștiința noastră supraviețuiește morții trupului? Ce lume este aceea în care conștiința există dincolo de creier și de corp? La aceste întrebări vom răspunde în partea a doua.
Ce explicații am putea găsi pentru existența conștiinței dincolo de creier? Cum putem corobora aceste dovezi cu ultimele descoperiri științifice? Vom analiza această întrebare în partea a treia.
Știința oficială - cea predată în școli și facultăți – nu pune aceste întrebări, ea neagă din start posibilitatea existenței conștiinței în afara organismelor vii. Dar, spre deosebire de cele Zece Porunci aduse de Moise poporului său, legile științei nu sunt gravate în piatră. Poate că în viitor știința va începe să investigheze fenomenele care ne fac să ne punem aceste întrebări...
Noutate la Cărțile Maestrului Interior. Pre-Comandă ACUM
 
 
Tehnologia Visătorului
 
Am fost TU de mii de ori. Vei fi EU o dată pentru totdeauna
 
 
Elio D`Anna
 
 
Cu tine vorbesc.

Da, tu, cel care citești acum, cu tine vorbesc. Cu tine care, de atâția ani, ai rătăcit într-un labirint de scrieri căutând ceva ce ar da sens unei vieți fără sens.

Eu sunt Tu. Sunt realitatea care vibrează înlăuntrul tău în timp ce Mă citești — hrană pentru ceea ce ești și putere să înlături ceea ce nu ești.

Dacă ești suficient de puternic să-l cuprinzi, mesajul meu te va elibera de superstiții, de false idei și de cunoaștere de mâna a doua, materiale inutile pe care le-ai strâns de-a lungul multor ani de delăsare.

Dacă ești suficient de puternic încât să te eliberezi de ele, atunci cuvântul Meu va prinde rădăcini și, odată cu el, se va naște o viață nouă.

(Visătorul)

Disponibil ACUM pentru Pre-Comandă la preț promoțional
 
 
Articole
 
 
Ascultă
 
 
Puterea Creatoare a propriei Inimi
 
Elena Francisc Țurcanu
Pe cei care sunt acum în Călătoria de 30 de zile Arta Ascultării Atente i-am invitat chiar astăzi să emanăm, împreună, gânduri pline de compasiune, de iubire, de respect, de îngăduință. Și să conștientizăm că aceste gânduri au puterea de a ne vindeca trupurile, de a ne purifica mințile, de a aduce mai multă iubire în lumea în care trăim. Astfel de gânduri, vindecă Pământul. Fiecare dintre noi are puterea de a face o schimbare. Chiar acum...
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Arta Ascultării Atente
 
Liniște. Pace. Shanti
 
 
O călătorie OnLine cu AmmaRa
 
Arta Ascultării Atente - Liniște. Pace. Shanti

Programul online cuprinde:


  • O Călătorie Ghidată de AmmaRa, de deschidere a acestei explorări interioare de 30 de zile.
  • 28 de mesaje și meditații zilnice ghidate de AmmaRa, pe 28 de teme fundamentale în procesul tău de transformare.
  • O mare Călătorie de integrare ghidată de AmmaRa, la sfârșitul acestui periplu de 30 de zile.
  • Worksheets, zilnice, cu întrebări și teme de lucru, care vor orienta întregul tău demers interior.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Practica Puterii Feminine
 
Creează-ți Viața pe care ți-o dorești
 
 
București, 9 septembrie 2017, cu AmmaRa
 
Creează-ți Viața pe care ți-o dorești
Oamenii de succes acționează! Aleg, conștient, și apoi acționează! Acționează având o viziune clară în ceea ce privește ce vor de la viața lor, cum vor să-și trăiască viața. Fără o viziune clară, este foarte ușor să aluneci în toate direcțiile în călătoria vieții tale.
Această Călătorie, pe care ți-o propun acum, este una în care vei căpăta o înțelegere mai clară asupra a ceea ce vrei, cu adevărat, în viața ta. Îți vei re/descoperi daruri, talente, pasiuni pe care, prin ceea ce vom face împreună, le vei acorda cu Visul tău într-un mod ce îți va permite să trăiești o viața abundentă, în conștiență și bucurie, în iubire și împlinire.
 
 
Mai mult
 
 
 
Puterea lui DA
 
O Călătorie magistrală cu Gary Quinn
 
 
București, 6 - 8 octombrie 2017
 
Puterea lui DA. Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
Acest maestru luminos se integrează perfect în vocația Călătoriei Inimii de a transforma lumea în care trăim prin propria noastră transformare. Gary Quinn participă de asemenea la schimbarea acestei lumi: el creează un mediu excepțional pentru marile alegeri pe care fiecare dintre noi le are de făcut în viețile noastre, clarifică, inspiră și emană Încrederea, Frumusețea și Adevărul larg al Ființei în fiecare. Carisma sa l-a făcut faimos. Celebrități de la Hollywood, mari artiști, sportivi și personalități de tot felul, dar și mari companii transnaționale l-au ales ca antrenor pentru viață și ca învățător potrivit pentru a schimba moduri de a fi. (HEFT)
 
 
Mai mult
 
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved