Identitatea și Percepția se nasc una din cealaltă.
Cu cât percepem mai mult din realitate, cu atât identitatea noastră
devine mai largă și mai transparentă.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Călătorii online
 
 
Arta Ascultării Atente
 
 
30 de zile de experiență prin meditații ghidate
 
O nouă serie din 18 decembrie
 
A ne asculta corpul, dimensiunea densă a ființei, deschide porțile sănătății fizice și ale recuperării memoriei ancestrale a sufletului, dar și vindecarea lanțurilor trans-generaționale.
A ne asculta energiile vitale, pe care le turnăm în orice gest, orice relație, orice acțiune, deschide porțile vindecării relaționale și ale eliberării potențialelor blocate în orice am dori să facem.
A ne asculta emoțiile este primul pas către eliberarea de frică, furie și altele asemenea, primul pas către pace, armonie interioară și compasiune.
A ne asculta gândirea este primul pas către disciplina interioară a minții. A asculta presupune tăcerea interioară. Cum am putea să gândim ceea ce dorim să gândim, dacă nu reușim să mai întâi să domolim valurile discursive ale propriei minți? Ascultarea este cheia, încă odată.
 
Mai mult
 
 
 
Lasă controlul. Curgi cu Viața!
 
 
O Călătorie inspiratoare. Cu AmmaRa
 
În această meditație ghidată, te conduc către acel spațiu în care să-ți dai voie să simți că nu există nimic greșit, că totul este la locul său, că fiecare clipă este așa cum trebuie ea să fie, că fiecare moment trăit în conștiență este un miracol ce naște un alt miracol, un alt moment și un alt moment. Curgere. Acum. Nu poți simți această perfecțiune fără să ai Încredere. Dincolo de bula în care ego-ul imatur te-a ținut încapsulat, este spațiul din care simți... punctul și sfera. Centrul și Creația. (AmmaRa)
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Ascultă
 
 
Un shortcut către Adevărul despre sine
 
Horia Francisc-Țurcanu
Într-o lume a aparenței, a practica transparența sună nebunește.
Labirintul cere haine stridente, mașini cât mai mari, cât mai evidente, trebuie să sară în ochi, să strige despre identitatea posesorului, să arate cu un deget mare și gros către cel care crede, în adâncul lui, că nu este destul de vizibil. Oamenii fac totul pentru a fi observați, pentru a sublinia că sunt cineva, că au o valoare, că merită atenție, respect, iubire sau, dacă asta nu se poate, măcar să stârnească frică. Tot e mai bine decât indiferența, decât a nu fi băgat în seamă. Casele, diplomele, pozițiile, machiajul, marca ceasului și a telefonului, numărul de la mașină, absolut totul este o cerere de vizibilitate: hei, eu sunt cel pe care trebuie să-l vezi...
 
Mai mult
 
 
 
Școala Maestrului Interior
 
 
Școala Maestrului Interior - Parcursul de Dezvoltare Personală Integrală
 
Viața mea este Școala
 
 
George Constantin Luca
Îmi aduc minte că am început Școala Maestrului Interior dintr-un impuls interior greu de deslușit în acel moment. Era un instinct , o intuiție, căci rațional îmi puneam întrebarea: De ce aș face-o? Ce mi-ar aduce asta? Simțeam acut oscilațiile frică – curaj, neîncredere - încredere. Și, din nou, întrebări. De ce mă duc? Ce îmi trebuie mie experiențe noi? Mai bine stau acasă liniștit și îmi văd de viața mea. Nu e perfectă, dar e ok. E cald, e cunoscut, perfect controlabil.
 
Mai mult
 
 
 
Călătorii Inițiatice
 
 
Creează-ți Viața pe care o dorești
 
O Călătorie inițiatică în Peru
 
 
29 aprilie - 9 mai 2018
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. O Călătorie inițiatică în Peru
Această Călătorie Inițiatică este o uriașă oportunitate de a beneficia, zi de zi, de instrumentele fundamentale ale Călătoriei Inimii: Arta Ascultării Atente, Practica Stării de Prezență, practicile Respirației Conștiente, Cercuri Terapeutice, lucrul cu stările extinse ale conștiinței. Aceste instrumente ne vor însoți la Cusco și în toată Valea Sacră, unde ne vom conecta cu spiritul marii civilizații mistice a Imperiului Incaș.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Respirație Holotropică
 
Timișoara: 9 decembrie
București: 17 ianuarie
 
Dansul Inimii - Prezență în Mișcare
 
București: 14 decembrie
 
 
Conferință - eXplorare
 
 
Tu ești Maestrul!
 
 
Pre-lansare Cartea Maestrului Interior
 
Cartea Maestrului Interior este o experiență. Conferința la care te invit este mai mult decât o emisie de cuvinte. Este o trăire și o invitație la transformare interioară și a vieții. Lumea se schimbă deja, din interior, prin cei asemenea mie și celor care trăiesc în mod conștient. Fă un pas, dacă ceva rezonează cu tine din toate acestea. Nu contează dacă ai practicat sau nu vreo disciplină spirituală, dacă ai fost sau nu la vreuna dintre marile Călătorii ale Școlii Maestrului Interior. Acordează-te acum cu transformarea profundă pe care o trăiește umanitatea, și odată cu ea, întreaga realitate.
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Aceasta Carte este născută din experiența Maestrului Interior și conduce către Maestru ca mod de a trăi în această lume
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Identitatea și Percepția se nasc una din cealaltă. Cu cât percepem mai mult din realitate, cu atât identitatea noastră devine mai largă și mai transparentă. Conștiența este rafinamentul percepției, este profunzimea simțirii realității. Ne definim pe noi înșine în funcție de cât percepem. Cultivând percepția, capacitatea de a simți, cultivăm o identitate mai largă.
Creatorul devine propria sa creație, o trăiește. Divinitatea devine Om, devine identitate limitată, personalitate liniară, ego, pentru ca într-o bună zi, la capătul unei uluitoare Călătorii, să redescopere întregul proces. Omul se re-cunoaște pe sine dintr-o nouă perspectivă. Acest moment este acum. Tu ești omul.
Noutate Absolută
Pre-Comandă ACUM
 
 
Cărțile cadouri & Ceaiul Numi
 

Alătură
o carte sau mai multe
ceaiului Numi
și creează:
cel mai tare cadou de sărbători 
pentru tine și pentru cei dragi!

Iar dacă vrei să te inspiri, iată, am creat câteva sugestii de cadou:

 
 
 
 
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved