Totul se petrece în Inima ta!
Amintește-ți asta, atunci când te vei rătăci din nou.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Scrisoare către Călătorii Inimii
 
 

Dragii noștri Călători ai Inimii,
Finalul lui 2017 nu este decât un nou început. Ca fiecare clipă a unei vieți conștiente. Unele porți se închid pentru ca altele să se deschidă.
Curajul de a nu ne agăța de trecut, de a nu rămâne în bucla vechilor mecanisme de gândire, emoționale, relaționale, transformă orice sfârșit într-un nou început. Viața este respirație. Fiecare inspirație este o renaștere, cu condiția ca expirația să fie una adevărată, în care lăsăm să se ducă lucrurile, situațiile, configurațiile de realitate interioare și exterioare deopotrivă...
Noi, HEFT și echipa Călătoriei Inimii vă mulțumim pentru calea împreună și vă urăm mai întâi Conștiență pentru anul care se naște acum, căci aceasta este cheia Frumuseții, Adevărului, Iubirii și Abundenței. Această cheie se potrivește într-un singur locaș: propria voastră Inimă, sursa întregii realități.

 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Aceasta Carte este născută din experiența Maestrului Interior și conduce către Maestru ca mod de a trăi în această lume
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Totul se petrece în propria ta Inimă, întreaga realitate, întreaga experiență a vieții. Este un adevăr care nu poate fi gândit, ci doar simțit, oricât de riscant pare acest lucru. Doar copilul din tine se teme să simtă, și este normal să fie așa. Dar tu nu mai ești cel sau cea care ai fost. Experiența vieții ți-a adus nu numai durere, ci și cunoașterea, încrederea în propriile puteri și mai ales intuiția adâncă despre natura realității. Începi să-ți dai seama că într-un fel sau altul, realitatea ta este propria ta creație. Nu îți vine să crezi încă. E o realitate prea mare și tu te crezi încă prea mic. Totuși, nenumărate semne îți arată că gesturile tale interioare se oglindesc în situații din exterior. Numești asta sincronicitate. Ești pe cale să descoperi că întreaga experiență a vieții este sincronică. Tot ceea ce pare exterior se petrece în propria ta Inimă, până în cel mai mic detaliu.
Noutate Absolută
Pre-Comandă ACUM
 
 
Video
 
 
Beatriz Pichi Malen LIVE
 
 
O călătorie în adâncul Ființei
 

Anul acesta, în preajma sărbătorilor de iarnă, îți poți oferi în dar o înregistrare LIVE de excepție. O voce superbă, un spirit puternic, o adevărată Pacha Mama. Inconfundabila Beatriz Pichi Malen.

Beatriz este strănepoata marelui luptător Ignacio Coliqueo din tribul Los Toldos. Ea cântă în Mapudungun, limba strămoșilor săi Mapuche, oamenii Mamei Pământ. Simțindu-se profund Mapuche, Beatriz Pichi Malen cântă dedicându-se total păstrării culturii poporului său.

 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Instrucțiuni de folosire (VIII)
 
 
Soare, Lună sau Ascendent în semnul Capricornului
 
Denise Cornea Ștefănescu
Semnul Capricornului găzduiește domiciliul planetei Saturn, arhetipul tatălui, profesorului, autorității masculine, de la care împrumută nevoia de bază de afirmare și ascensiune, de a obține rezultate concrete prin propriile sale eforturi, de a reuși testându-și limitele de rezistență și depășind obstacole de netrecut pentru alții. Cum? Cu seriozitate, demnitate și răbdare, învățând să aibă încredere în sine și să-și asume responsabilitatea, în primul rând, a propriei deveniri. Cu consecvență, exigent, rigid și temător uneori, învățând prin depășirea, rând pe rând, a obstacolelor, fără să se plafoneze, luând-o mereu de la capăt, construind și administrându-și atent toate resursele.
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Teatrul Vieții
 
 
15 seri de Dezvoltare Personală prin teatru
cu Daniela Nane
 
Din 22 ianuarie 2018
 
Înveți să percepi rapid semnalele celorlalți, să le decodezi și să comunici eficient.
Explorezi curajul în situație, stăpânirea de sine și moduri noi de a controla emoția.
Înveți să-ți accesezi resursele de creativitate, intuiția, fantezia și spiritul ludic.
Înveți să ai control asupra corpului, atitudinii și a mișcării, a emoțiilor, stărilor și dorințelor.
Înveți să reacționezi cu dezinvoltură, în mod spontan, fără blocaje
Te eliberezi de tensiunea cotidiană prin descoperirea naturii jucăușe a vieții,...
 
Mai mult
 
 
 
Dansul Inimii - SFERA
 
 
Transformă-ți Emoțiile cu ajutorul Focului tău lăuntric!
 
București: 25 ianuarie 2018
 
Vocea Misterului, sunetul silențios, născut din esența dansului, Dansul Inimii, te va susține în a învăța cum să asculți. Cum să te asculți. Și, pe măsură ce vei învăța să practici Respirația Conștientă și Starea de Prezență, dându-ți voie să te simți la intersecția dintre grația mișcării și nemișcare, descoperi Arta Ascultării Atente...
 
Mai mult
 
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved