Identitatea și Percepția se nasc una din cealaltă.
Cu cât percepem mai mult din realitate, cu atât identitatea noastră
devine mai largă și mai transparentă.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Articole
 
 
Cum alegi să fie anul 2018 pentru tine?
 
 
Elena Francisc Țurcanu
Dragă prieten al Călătoriei Inimii,
La fel ca mulți alții poate că și tu îți scrii acum rezoluțiile pentru noul an. Te invit să te oprești o clipă, să respiri profund și să-ți întorci atenția în interior pentru câteva clipe. Ascultă-te! Ascultă ce se petrece în tine căci aici, în universul tău interior, este unde schimbările au nevoie să se petreacă mai întâi. Altfel, rezoluțiile noului an vor dispărea rapid. Până nu faci schimbările înlăuntrul tău și până nu alegi să practici disciplina gândirii, nimic în realitatea ta exterioară nu se va schimba. Tu alegi!
 
Mai mult
 
 
 
Incursiune în Anii Maestrului
 
 
2018 - 2020
 
Denise Cornea Ștefănescu
Chiar înainte să mă trezesc, la granița dintre somn și starea de veghe, există un moment absolut, suspendat într-o luciditate trează, curioasă și atentă, care pare că nu survine de nicăieri, nu aparține exteriorului și parcă nici lumii lăuntrice, doar este. Nu reprezintă idei sau gândire, nicio emoție sau simț trupesc nu se fac încă simțite. Nu știu când și unde sunt, spațiul și timpul sunt suspendate, la fel și identitățile mele, supuse de obicei unei permanente schimbări de stare: nu știu cine sau ce sunt și deocamdată pare perfect așa.
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Maestrul Interior
 
Cartea Maestrului Interior - Tur național de lansare
 
 
Conferință & Workshop
 
 
Un timp foarte îndelungat ai căutat Adevărul despre tine însuți și despre această lume. O mie de tehnologii ale sacrului, o mie de intermediari, o mie de teologii. A trebuit să crezi adevăruri rostite de alții pentru că nu puteai să simți, să le trăiești direct. Ai rătăcit în dimensiunea orizontală a existenței, orb, ai străbătut meandrele labirintice ale existenței...
Acum ceva s-a schimbat în Conștiința umanității. Nu mai este nevoie să crezi nimic pentru că poți trăi tu însuți Adevărul despre tine și despre natura realității. Maestrul Interior este omul trezit, conștient de adevărata sa natură, de dimensiunile sale și de natura sa de creator al realității. Maestrul este o dimensiune a propriei tale Conștiințe. Singurul lucru care te separă de experiența Adevărului este propria ta Conștiență.
 
Mai mult
 
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Aceasta Carte este născută din experiența Maestrului Interior și conduce către Maestru ca mod de a trăi în această lume
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Marea transformare la nivelul inimii se petrece atunci când alegi să simți. De aceea este nevoie ca Atenția ta să se întoarcă în interior iar tu să devii Centrul conștient al întregii tale realități. Ia-ți un moment de respirație adâncă și privește în interiorul tău. Acolo sunt nenumărate personaje interioare, aspecte ale propriei tale ființe, care au propriile lor sfere de realitate. Fiecare moment pe care l-ai trăit vreodată a creat propriile sale concluzii despre viață și are propriile sale etichete care îl separă de rest. Tu conții toate aceste personaje interioare, sunt în tine, ești creatorul lor. Copilul, adolescentul, bărbatul sau femeia îndrăgostită, cel rănit sau cea dezamăgită, cel care caută sau cea care zâmbește, ești tu însuți. Fiecare respirație a lor se naște din respirația ta, fiecare gest, din energia ta, lacrimile lor sunt lacrimile tale.
Noutate Absolută
Pre-Comandă ACUM
 
 
Călătorii Online
 
 
Rescrie-ți Povestea Personală!
 
 
O călătorie OnLine cu AmmaRa
 
Rescrie-ți Povestea Personală!
Chiar acum tu comunici cu Universul. Prin ce gândești acum. Prin ce alegi acum. Acum. Și faci asta prin vibrațiile pe care le emani chiar acum. Această vibrație a ta (frecvența pe care o emiți și care este bazată pe propriile tale credințe și pe emoțiile tale) este limbajul pe care Universul îl înțelege. Adică, la un nivel energetic, tu chiar acum vorbești nu doar cu tine ci și cu întregul Univers. Și chiar acum fie continui să-ți rescrii vechea poveste fie decizi să faci altfel.
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Teatrul Vieții
 
 
15 seri de Dezvoltare Personală prin teatru
cu Daniela Nane
 
Din 22 ianuarie 2018
 
Înveți să percepi rapid semnalele celorlalți, să le decodezi și să comunici eficient.
Explorezi curajul în situație, stăpânirea de sine și moduri noi de a controla emoția.
Înveți să-ți accesezi resursele de creativitate, intuiția, fantezia și spiritul ludic.
Înveți să ai control asupra corpului, atitudinii și a mișcării, a emoțiilor, stărilor și dorințelor.
Înveți să reacționezi cu dezinvoltură, în mod spontan, fără blocaje
Te eliberezi de tensiunea cotidiană prin descoperirea naturii jucăușe a vieții,...
 
Mai mult
 
 
 
Dansul Inimii - SFERA
 
 
Transformă-ți Emoțiile cu ajutorul Focului tău lăuntric!
 
București: 25 ianuarie 2018
 
Vocea Misterului, sunetul silențios, născut din esența dansului, Dansul Inimii, te va susține în a învăța cum să asculți. Cum să te asculți. Și, pe măsură ce vei învăța să practici Respirația Conștientă și Starea de Prezență, dându-ți voie să te simți la intersecția dintre grația mișcării și nemișcare, descoperi Arta Ascultării Atente...
 
Mai mult
 
 
 
Umanitar
 
 
Together for H2OPE
 
 
NUMI Tea - cel mai pur ceai din lume
 
 
În numele comunității NUMI Tea, care în 2017 a construit 4000 de fântâni cu apă potabilă în satele din Madagascar unde au plantațiile de curcumă, vă mulțumesc pentru că ați susținut alături de noi cei din Călătoria Inimii proiectul
Together for H2OPE. O parte din banii pe care i-am strâns din vânzarea ceaiului NUMI, în 2017, au fost direcționați către o fântână cu apă potabilă din Madagascar.
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Pachete de sărbători pentru tine și pentru cei dragi
 

Alătură
o carte sau mai multe
ceaiului Numi
și creează:
un cadou de sărbători 
pentru tine și pentru cei dragi!

Iar dacă vrei să te inspiri, iată, am creat câteva sugestii de cadou:

 
 
 
 
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved