În cultura contemporană femeile au de făcut o călătorie.
Este călătoria îmbrățișării naturii lor feminine profunde, este călătoria care le învață
cum să se prețuiască ca femei și cum să vindece rana profundă a feminității.

Maureen Murdock - Călătoria Eroinei

 
Articole
 
 
Dr. Richard Moss în România
 
 
Mesager al Bucuriei care se naște din Starea de Prezență
 
Claudia Constantin
Unde ești, de fapt, cu gândul, chiar acum când începi să citești aceste rânduri? Te gândești la povești din trecut, la ce ai fi spus, în anumite situații, dar nu ai găsit curajul să rostești? Regreți lucruri pe care le-ai făcut sau pe care nu le-ai făcut? Tânjești după fericiri trecute, ai vrea ca lucrurile să fie cum au fost odată în viața ta, dar nu mai sunt? Sunt doar poveștile tale despre trecut. Revin-o în prezent, adu-ți aminte că trecutul este doar o amintire a vieții și că viața se petrece doar ACUM...
 
Mai mult
 
 
 
Timpul transformării
 
 
Marea criză psiho-spirituală a Umanității
 
Bogdan Grigoraș
Richard Moss este american, trăiește în țara care reprezintă pentru mulți oameni lumea nouă, spațiul în care ai libertatea de a crea orice, de a-ți îndeplini orice vis, oricât de nebunesc ar fi acesta… the American dream. Nu o dată și-a exprimat dezamăgirea pentru alegerea americanilor de a-l pune pe Trump în fruntea țării – Casa Albă este mai mult decât reședința președintelui, este un spațiu încărcat de semnificație, acolo trăiesc și lucrează cei care emană în lume esența valorilor americane...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Practica Stării de Prezență
 
Eliberarea de Dependențe și Atașamente
 
 
București, 17 - 19 februarie 2017
 
Practica Stării de Prezență - Eliberarea de Dependențe și Atașamente
Acest workshop își propune aprofundarea Stării de Prezență pe de o parte, iar pe de altă parte însușirea mijloacelor prin care putem demonta vechile atașamente și dependențe. Este despre a crea o realitate nouă, proaspătă, eliberată de constrângere. Este despre a crea liberi ceea ce ne dorim, atunci când ne dorim.

Vom explora posibilitatea de a înlocui vechile forme de atașament cu... starea de prezență, o stare vie, relaxată, creativă, plină de energie vitală. Workshopul este potrivit pentru vindecarea oricărui tip de adicție, de la cele mai severe (alcool, droguri ușoare, fumat) până la forme de atașamente considerate mai lejere, însă la fel de dăunătoare (de ex. dependența de relații, muncă, sex, etc).
 
 
Mai mult
 
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
2 - 14 februarie 2017
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 6 & 13 Ianuarie
img
 
Respirație Holotropică

Timișoara 3 Februarie
Respirația Inimii
 
Respirația Inimii

București 8 Februarie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
În cultura contemporană femeile au de făcut o călătorie. Este călătoria îmbrățișării naturii lor feminine profunde, este călătoria care le învață cum să se prețuiască ca femei și cum să vindece rana profundă a feminității. Este o foarte importantă călătorie interioară către transformarea într-o ființă umană profund integrată și echilibrată. Dar, ca în aproape toate călătoriile, drumul eroinei nu este ușor; nu are indicatoare ușor de văzut și nici ghizi atotștiutori. Nu există hartă, nu există indicații, nu există o vârstă bine stabilită la care începe călătoria. Nu există linii drepte. Este o călătorie care adeseori nu este validată de lumea exterioară; de fapt, adeseori lumea exterioară interferează cu aceasta și o sabotează.

Stadiile călătoriei sunt ciclice, iar o persoană poate fi în mai multe stadii în același timp. Spre exemplu, încerc să vindec ruptura mamă/fiică, dar în același timp încerc să integrez două părți diferite ale naturii mele. Călătoria eroinei este un ciclu continuu de dezvoltare, creștere și învățare.

Călătoria începe cu strădania eroinei de a-și descoperi identitatea. „Chemarea” poate fi auzită la orice vârstă, dar de obicei se produce atunci când „vechiul sine” nu își mai găsește locul. Acest lucru se poate întâmpla când tânăra femeie își părăsește casa pentru a pleca la facultate, pentru a lucra, pentru a călători sau când începe o relație. Sau se poate întâmpla când o femeie între două vârste divorțează, se reîntoarce la lucru sau la studii, când își schimbă cariera sau când îi pleacă copiii de acasă. Sau se poate întâmpla pur și simplu când o femeie își dă seama că nu are un simț propriu al sinelui.
Disponibilă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved