Ce se întâmplă când spunem Nu patriarhatului?
Câștigăm timpul necesar pentru a dezvolta o nouă relație cu masculinul,
nu cu acea voce masculină care de secole întregi este ruptă de feminin
.
Maureen Murdock - Călătoria Eroinei

 
Articole
 
 
Visul de transformare nu este același
cu Realitatea transformării
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
Februarie forțează energic visul de transformare și schimbare al Vărsătorului, probând prin emoție autenticitatea lui. Este ca și când urzind circumstanțe sau stări mentale tulburate, care la rândul lor trezesc emoții tulburătoare, pot reflecta, asculta, pot înțelege mai bine și mă pot întoarce în cele din urmă, către ce este nedistorsionat, sincer și extrem de uman de fapt, în mine și în afara mea. „Nimic din ceea ce este uman nu îmi poate fi străin acum”. [...] Februarie deschide un potențial surprinzător de transformare prin emoții, prin observarea lor, prin ascultare și înțelegerea mesajului lăuntric pe care îl transmit, prin îmbrățișarea, sinteza și integrarea lor. Vibrația emoțională poate fi mare, intensă și extrem de diversificată acum...
 
Mai mult
 
 
 
Încotro ne îndreptăm, Femeie?
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
A avea grijă de tine însăți și a păstra atenția pe o practică spirituală pare a fi un mare lux când în jurul nostru sunt atâtea probleme și când pare că întreaga lume se învârte într-o mare nebunie și un mare haos. [...] Energia feminină crește peste tot în lume. Și nu doar printre femei. Din ce în ce mai mulți bărbați își recunosc, la rândul lor, aspectul feminin și dimensiunea lor sensibilă și vulnerabilă. Iar Puterea Feminină este, printre altele, și despre a ne aduce aminte că suntem toți conectați și nu separați, că putem simți legăturile dintre noi – cu compasiune și iubire, cu vulnerabilitate și sensibilitate – onorând nevoia fundamentală a fiecărei ființe umane: nevoia de conexiune...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
AmmaRa:
Dacă nu acum, când vei dansa în ritm cu Viața?
 
 
Invitație la Dansul Inimii
 

Călătoria Inimii tale, a transformării și întregirii tale, a reconectării tale cu energia vitală și puterea ta de creator al realității pe care o trăiești, poate trece și prin această dimineață în care să-ți dai voie să simți Mișcarea, Ritmul, Starea de Prezență, Bucuria Comuniunii și a Conexiunii.

Nu ai nevoie să știi să dansezi, ci ai nevoie doar de corpul tău și de dorința ta de a te mișca, de a ieși din inerție, din zona de confort, din stagnare și băltire. Ai nevoie de alegerea ta de a te mișca - recunoscând că mișcarea înseamnă viață - și de încrederea că-ți poți transforma această alegere în acțiune conștientă.

Dacă nu-ți dansezi tu propriul tău Dans al Inimii, cine o va face pentru tine?

Dacă nu acum, când vei dansa în ritm cu Viața?

Dacă nu aici – în Centrul Călătoriei Inimii – unde în altă parte te-ar putea invita AmmaRa la un Dans împreună?

Cu încredere că-ți poți da voie să fii atins/ă de propriile tale mișcări, te aștept să navigăm prin Starea de Prezență.

 
Mai mult
 
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
9 - 22 februarie 2017
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 13 & 20 Februarie
img
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
Timișoara 17 Februarie
București 21 Februarie
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

Timișoara 18 Februarie
București 22 Februarie
 
Atingerea Vindecătoare a Ființei
 
Arta Respirației Conștiente

București - din 21 Februarie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
Ce se întâmplă când spunem nu patriarhatului? Câștigăm timpul necesar de a ne crea un spațiu interior în care să dezvoltăm o nouă relație cu masculinul, nu cu acea voce masculină care de secole întregi este ruptă de feminin (așa cum sunt mulți bărbați din cultura noastră), ci cu un masculin creator care să ne conducă la Marea Mamă, unde ne putem vindeca ruptura de propria noastră natură feminină. Când spunem nu patriarhatului începem „marea coborâre în spiritul zeiței, unde puterea și pasiunea femininului dormitează în adâncuri; de cinci mii de ani ea se află în exil”.

Atunci când am început să lucrez la acest capitol am început să am vise cu o figură lăuntrică masculină pozitivă; l-am numit „bărbatul din bucătărie”, pentru că prima dată când l-am întâlnit mătura podeaua unei bucătării. Este un bărbat mare, care seamănă cu un urs, blând și solid. I-am cerut îndrumarea de câteva ori în timp ce scriam, când anticipam intrarea în noi teritorii. El este protector cu mine și se mișcă în ritmul meu, pas după pas. Am fost surprinsă și revigorată ori de câte ori l-am chemat și a venit. Nu m-aș fi așteptat ca această figură protectoare și hrănitoare să fie bărbat. Am fost uluită când mi-am dat seama că această figură masculină lăuntrică este ghidul meu către Marea Mamă.
Disponibilă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved