Abia când femeia se eliberează de credința că împlinirea ei stă în mâinile bărbatului, abia atunci ea își poate găsi un partener cu care să fie în termeni de egalitate, cu care să se bucure de dragostea adevărată...
Maureen Murdock - Călătoria Eroinei

 
Eveniment
 
 
Krishna Das LIVE
 
Mai mult decât un Concert, mai mult decât o Meditație
 
 
28 iunie 2017
București, World Trade Center
 
Concert Krishna Das - București, 28 Iunie 2017
Incantația te va captiva în așa măsură încât vei dori să faci parte din ea
(Krishna Das)
KD - cum este numit de prieteni - este cel mai celebru cântăreț de muzică sacră, incantația sa deschide inima și ne conectează cu dimensiunea noastră profundă. Este supranumit starul rock al muzicii yoga. A fost nominalizat la premiul Grammy la categoria cel mai bun album New Age. Este de o simplitate și o căldură care te fac să redescoperi pofta de viață, frumusețea intrinsecă, naturalețea și bucuria din tine. Este a doua vizită a sa în România, după ce a răspuns invitației noastre în anul 2011.
 
Beneficiază Acum de perioada Pre-Sale!
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
AmmaRa:
Dacă nu-ți dansezi tu propriul tău Dans al Inimii,
cine o va face pentru tine?
 
 
Invitație la Dansul Inimii
 

Fiecare Dans al Inimii – Prezență în Mișcarea, este o Călătorie Unică. Oameni diferiți și teme, stări, emoții, contexte diferite, de fiecare dată. Poți contribui, în felul tău și cu a ta energie unică, la Creația din 21 februarie. E doar un alt prilej de a-ți reaminti că, de fapt, Prezența în Mișcare îți aparține și te însoțește în viața ta de zi cu zi, dacă alegi să o întrupezi și să o folosești în schimbările cotidiene. Starea de Prezență și Mișcarea sunt chei esențiale pentru un mod de viață mai conștient, mai vibrant, mai sănătos, mai creator și mai armonios.

Dacă nu-ți dansezi tu propriul tău Dans al Inimii, cine o va face pentru tine?

Dacă nu acum, când vei dansa în ritm cu Viața?

Cu încredere că-ți poți da voie să fii atins/ă de propriile tale mișcări, te aștept să navigăm prin Starea de Prezență.

 
Mai mult
 
 
Arta Respirației Conștiente
 
 
O nouă serie din 21 Februarie
 
Arta Respirației Conștiente

Această serie ARC își propune să lanseze transformări majore în viețile noastre, pornind de la dimensiunea personală a experienței de viață. Vom lucra pe toate nivelurile ființei: corporal, energetic, emotional, precum și în dimensiunea minții. Vom restructura împreună atitudini și spațiul relațiilor personale, vom deschide porțile puterii personale și vom exersa capacitatea de a menține în Atenție - energia sacră a Ființei -, obiectivele noastre. Vom explora dincolo de granițele minții liniare, în spațiile rafinate ale intuiției și ale viziunii înalte.

Va fi cea mai avansată, mai complexă și mai frumoasă explorare ARC de până acum, petrecându-se sub egida cifrei 10 - cifra anului 2017 - care are semnificația completitudinii, a unui nou început și a unei noi calități a experienței de viață. Va fi Seria ARC care va aduce în experiența liniară a vieții noastre adevărata măreție și frumusețe a Maestrului care locuiește în adâncurile fiecăruia dintre noi.

 
Mai mult
 
 
Descoperă Atingerea Vindecătoare
 
 
Și integreaz-o în Viața ta
 
Atingerea Vindecătoare a Ființei

Atingerea Vindecătoare a Ființei are întotdeauna legătură cu Prezența. Nu numai formele corporale se vindecă sub puterea Prezenței, ci și corpul emoțional și mental. Emoțiile dure lasă urme în corp, la fel și gândirea compulsivă, repetitivă, scăpată de sub control. Conexiunea prin Prezență unifică oamenii, iar vindecarea care se produce este efectul acestui sacru ”împreună”. Nu mai există un vindecător și un vindecat, ci un proces de întoarcere acasă, de deschidere, de reluare a marilor fluxuri ale vieții.

 
Mai mult
 
 
Respirația Inimii / Respirație Holotropică
 
 
O Călătorie de Vindecare și Reconectare
 
Respirația Inimii / Respirație Holotropică: O Călătorie de Vindecare și Reconectare

Umanitatea produce dezechilibre majore care se văd cu ochiul liber, încălzirea gobală este doar un aspect. Toate semnele din lume, de la conflicte planetare ascunse până la criza refugiaților revelă tensiunea care clocotește în interior. Această tensiune este activă în fiecare dintre noi, căci câmpul colectiv al planetei este alimentat de câmpurile noastre individuale, de fiecare în parte. Responsabilitatea schimbării ne aparține, fiecare pentru sine avem nevoie să facem alegeri proaspete.

Aceasta este în primul rând o Călătorie de Vindecare a rănilor trecutului, deoarece aceste răni sunt cele care alimentează tensiunea din noi. Sunt rănile pe care nu le băgăm în seamă. Este și o călătorie de Reconectare cu esența noastră unică, luminoasă, deschisă, iubitoare, cu sursa realității, cu Centrul ființei.

 
Mai mult
 
 
Respirația Inimii / Respirație Holotropică
 
 
O Călătorie de Vindecare și Reconectare
 

Acest parcurs este o „călătorie inițiatică”, bazată pe experiența directă, activă, a Ființei și nu pe informații pasive, pe teorii sau sisteme filosofice. Dacă vrei doar informație, îți pot recomanda câteva cărți bune. Dacă vrei să-ți transformi viața, ai nevoie de însoțire, de susținere, de conținere, de îndrumare în experiența propriei tale Ființe. Ai nevoie de o Comunitate pe care să te sprijini când îți va fi greu în procesul de transformare și de comuniune în care să celebrezi bucuriile și succesele.

Zeița Interioară nu poate fi trezită prin gândire. Ea nu este o idee sau un concept, nici o metaforă, ci o experiență. O trăire pe care vei învăța să o aduci în viața ta. Zeița este mișcare, este curgere, este simțire, este plonjare adâncă în corpul tău, Zeița este cântecul Inimii care-și urmează Contractul Sacru. Zeița este expresia cea mai adâncă și cea mai înaltă a Sufletului tău. Ea trăiește în profunzimea corpului tău, în nemișcarea tăcută din care se naște orice gest și orice gând. Acolo trăiește Feminitatea ta.

 
Mai mult
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
16 - 28 februarie 2017
 
 
img
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
Timișoara 17 Februarie
București 21 Februarie
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

Timișoara 18 Februarie
București 22 Februarie
Iași 28 Februarie
img
 
Meditație activă & Shaking
București 20 & 27 Februarie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
Coborârea este o călătorie în adâncuri, în lumea subpământeană, este noaptea cea neagră a sufletului, este pântecul balenei, este întâlnirea cu zeița întunecată sau – mai prozaic – experiența depresiei. De obicei, aceasta este precipitată de o pierdere cumplită. Trăirea morții unui copil, a unui părinte, a unui tovarăș de viață cu care ne-am întrețesut destinul ne poate precipita începerea călătoriei în lumea subpământeană. Adeseori femeile își încep coborârea atunci când unul din rolurile lor ia sfârșit, precum rolul de fiică, de mamă, de iubită sau de soție. O boală serioasă sau un accident, pierderea încrederii de sine sau a mijloacelor de subzistență, mutarea în altă zonă geografică, eșecul universitar, confruntarea cu dependența sau o inimă frântă sunt factori care deschid un spațiu al dezmembrării lăuntrice și al coborârii.

Coborârea în adâncuri este un timp al confuziei și al durerii, al înstrăinării și al deziluziei, al furiei și al disperării. Femeia se simte goală și expusă, uscată și fragilă, ca o rană vie, cu carnea întoarsă pe dos. M-am simțit astfel când m-am luptat cu o displazie severă a cervixului, când mariajul mi se spulbera, când mi-am pierdut încrederea în talentul meu artistic. De fiecare dată a trebuit să privesc în față adevăruri despre mine și despre lume pe care aș fi vrut să nu le văd niciodată. De fiecare dată am fost epurată și curățată de focul transformării.
Disponibilă Acum
 
 
Feminitudine
 
O scufundare în misterul adânc al Ființei tale
 
 
Monique Grande
 
Natura feminină ne invită să depășim lumea egoului pentru a acționa conștienți și deschiși spre adevăratele nevoi ale Terrei. Esența feminină a ființei umane reprezintă vocea inimii. Ea este fundamentul ființei noastre, ne guvernează și ne inspiră din interior.

Ea ne insuflă alegerile, acțiunile, angajamentele. Ea „știe” chiar dinainte ca rațiunea să-și impună legea sa, căci cunoașterea filtrată de ascultarea femininului profund permite apariția unei lumini absolut noi în viața noastră.

Femeia care știe să-și lege interioritatea de creativitate poate accede la „secretele lumii” și să-și trăiască viața de femeie în lumină deplină. Shakti, forța vitală, și Çiva, capacitatea de acțiune, se întâlnesc. Personalitatea astfel dezvoltată i-ar putea servi propriului suflet și s-ar putea pune în serviciul sufletului întregii lumi.
Comandă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved