Un prieten este o persoană iubită, care îți trezește viața pentru a elibera
potențialul extraordinar dinăuntrul tău.

John O'Donohue - Anam Cara

 
Articole
 
 
Acele vechi obiceiuri ale Copilului din mine
 
 
Și transformarea lor în Autenticitate
 
Bogdan Grigoraș
Suntem adulți, de multe ori când ne privim în oglindă asta ne spunem. Suntem adulți. Și asta deoarece suntem foarte atașați de forme, nu ne-am antrenat acea privire ageră care pătrunde dincolo de suprafața pielii, în profunzime, pentru a vedea ce se află în spatele oricărui gest, oricărei acțiuni. Ce ne motivează de fapt? Este nevoia de siguranță, conexiune cu ceilalți, conservarea zonei de confort? Ce ne face să alegem de fiecare dată o mască, un rol, ce ne face să negăm propria autenticitate? Cel care se exprimă este adultul sau copilul din noi?
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Krishna Das LIVE
 
Mai mult decât un Concert, mai mult decât o Meditație
 
 
28 iunie 2017
București, World Trade Center
 
Concert Krishna Das - București, 28 Iunie 2017
Incantația te va captiva în așa măsură încât vei dori să faci parte din ea
(Krishna Das)
KD - cum este numit de prieteni - este cel mai celebru cântăreț de muzică sacră, incantația sa deschide inima și ne conectează cu dimensiunea noastră profundă. Este supranumit starul rock al muzicii yoga. A fost nominalizat la premiul Grammy la categoria cel mai bun album New Age. Este de o simplitate și o căldură care te fac să redescoperi pofta de viață, frumusețea intrinsecă, naturalețea și bucuria din tine. Este a doua vizită a sa în România, după ce a răspuns invitației noastre în anul 2011.
 
Pre-Sale doar până pe 15 martie.
Beneficiază Acum!
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Acum te poți înscrie la primele workshopuri din Vară
 
 
Stai aproape! În curând toate evenimentele
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Respirația Inimii / Respirație Holotropică
 
 
O Călătorie de Vindecare și Reconectare
 
Respirația Inimii / Respirație Holotropică: O Călătorie de Vindecare și Reconectare

Mecanismele de închidere pe care le-am perfecționat în primii ani de viață până în adolescență continuă să-și exercite puterea asupra noastră și în „viața de adult”. Dar până când? Până când începem să lucrăm cu conștiența. Acest demers de lucru cu aspectele noastre copilărești este un proces de vindecare și de reconectare cu propria autenticitate. Vindecarea are legătură cu trecutul și implică destructurarea acestor mecanisme de închidere care în copilărie ne-au ajutat enorm să supraviețuim, însă care în prezent ne stau în drum, ne împiedică să creștem, să devenim adulți și din punct de vedere psihologic.

 
Mai mult
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Călătoria de 9 luni
 

Acest parcurs este o „călătorie inițiatică”, bazată pe experiența directă, activă, a Ființei și nu pe informații pasive, pe teorii sau sisteme filosofice. Dacă vrei doar informație, îți pot recomanda câteva cărți bune. Dacă vrei să-ți transformi viața, ai nevoie de însoțire, de susținere, de conținere, de îndrumare în experiența propriei tale Ființe. Ai nevoie de o Comunitate pe care să te sprijini când îți va fi greu în procesul de transformare și de comuniune în care să celebrezi bucuriile și succesele.

Zeița Interioară nu poate fi trezită prin gândire. Ea nu este o idee sau un concept, nici o metaforă, ci o experiență. O trăire pe care vei învăța să o aduci în viața ta. Zeița este mișcare, este curgere, este simțire, este plonjare adâncă în corpul tău, Zeița este cântecul Inimii care-și urmează Contractul Sacru. Zeița este expresia cea mai adâncă și cea mai înaltă a Sufletului tău. Ea trăiește în profunzimea corpului tău, în nemișcarea tăcută din care se naște orice gest și orice gând. Acolo trăiește Feminitatea ta.

 
Mai mult
 
 
Practica Stării de Prezență
 
 
Eliberarea de Dependențe și Atașamente
 
Practica Stării de Prezență. Eliberarea de Dependențe și Atașamente

Acest workshop își propune aprofundarea Stării de Prezență pe de o parte, iar pe de altă parte însușirea mijloacelor prin care putem demonta vechile atașamente și dependențe. Este despre a crea o realitate nouă, proaspătă, eliberată de constrângere. Este despre a crea liberi ceea ce ne dorim, atunci când ne dorim. Vom înlocui vechilor forme de atașament cu... starea de prezență, o stare vie, relaxată, creativă, plină de vitalitate.

 
Mai mult
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
23 februarie - 8 martie
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 27 Feb & 6 Martie
img
 
Respirație Holotropică

Iași 28 Februarie
Arta Respirației Conștiente
 
Arta Respirației Conștiente
București 28 Feb & 7 Martie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
Călătoria începe cu strădania eroinei de a-și descoperi identitatea. „Chemarea” poate fi auzită la orice vârstă, dar de obicei se produce atunci când „vechiul sine” nu își mai găsește locul. Acest lucru se poate întâmpla când tânăra femeie își părăsește casa pentru a pleca la facultate, pentru a lucra, pentru a călători sau când începe o relație. Sau se poate întâmpla când o femeie între două vârste divorțează, se reîntoarce la lucru sau la studii, când își schimbă cariera sau când îi pleacă copiii de acasă. Sau se poate întâmpla pur și simplu când o femeie își dă seama că nu are un simț propriu al sinelui.

Când o femeie se concentrează asupra proceselor călătoriei interioare, ea nu va mai fi aplaudată și lăudată de lumea exterioară. Întrebările pe care și le pune despre valorile vieții îi stânjenesc pe cei angajați pe calea succesului exterior. Din acest motiv o astfel de călătorie presupune mult curaj și încredere că ajutorul spiritual va veni la momentul potrivit. Multe femei se reunesc pentru a studia, a împărtăși și a onora feminitatea și toate lucrurile pe care ele însele sau întreaga cultură le-au pierdut. Multe femei găsesc alinare și bucurie în ritualurile pe care le creează împreună pentru a sărbători ritmurile naturii și pentru a marca etapele importante din viața lor și a celor dragi.
Disponibilă Acum
 
 
RECOMANDĂRI
 
 
 
Anam Cara

John O'Donohue
 
Psihologia Trezirii

John Welwood
img
 
Fără Granițe

Ken Wilber
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved