Eram într-o stare de devoţiune, dar nu faţă de vreo zeitate abstractă.
Dumnezeu era imanent, inseparabil de tot ceea ce era în conştiinţa „mea”.
Îl celebram pe Dumnezeu în pavajul drumului, în coşurile de gunoi, în iarbă şi în copaci.

Dr. Richard Moss, Fluturele Negru

 
Articole
 
 
2017 – Creație Conștientă de Realitate
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
2017 este momentul unui uriaș salt de calitate a Conștienței și vieții. Criza se sfârșește în momentul alegerii unei perspective noi și, mai ales a întrupării acesteia. Noile alegeri devin gest, atitudine, putere interioară de a crea realitate, devin gândire nouă și trup nou. Trecutul se dizolvă în fața puterii lăuntrice a omului conștient. A trăi la nivelul Maestrului Interior presupune curajul uriaș al ridicării în picioare, al recuperării verticalei în ciuda a ceea ce am fost...
 
Mai mult
 
 
 
2017 - Visul este cel mai real lucru
din câte există
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
2017 continuă schimbarea inițiată în ultimii doi ani de activarea energiei mutabile (Saturn în Săgetător, Nodul Nord și Jupiter în Fecioară, Neptun și Nodul Sud în Pești). Semnele mutabile mai sunt cunoscute și ca semne de oglindire, care ne arată exact ceea ce nu vrem să vedem la noi. Tot ceea ce am atras spre noi în acești ani, persoanele față de care am simțit adversități sau ne-au deranjat teribil, ne-au adus în atenție, în ultimă instanță, relația cu actorii talentați care suntem, cu aspectele noastre imature, insuficient conștientizate, evitate sau rănite încă...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Richard Moss din nou în România
 
Mandala Ființei: Trezirea la Măiestria Interioară
 
 
Conferință & Workshop
București, 27 - 29 ianuarie 2017
 
Dr. Richard Moss. Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară. Conferință & Workshop
Cel mai mare dar pe care îl putem face celorlalți este putitatea atenției noastre (Richard Moss)
Ziua ce mare se apropie. Mai sunt două săptămâni până la întâlnirea cu Richard și Mandala Ființei. Acest workshop este și pentru tine, dacă te afli într-un proces de transformare interioară, este pentru tine dacă dorești să administrezi eficient stările dificile ale Ființei, cele fizice, energetice, emoționale și mentale. Este pentru tine, dacă îți dorești să aduci starea de Prezență în diferitele dimensiuni ale propriei tale vieți: cuplu, profesie, sănătate și spiritualitate. Nu în ultimul rând workshopul se adresează terapeuților, psihologilor, medicilor, educatorilor, consilierilor și leaderilor care doresc o amplificare a sensibilității, empatiei și a conectării la adevăratul Sine.
 
 
Mai mult
 
 
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
12 - 25 ianuarie 2017
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 16 & 23 Ianuarie
img
 
Respirație Holotropică

București 18 Ianuarie
Respirația Inimii
 
Respirația Inimii Matinală
București 19 Ianuarie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Un proiect Călătoria Inimii/Cărțile Maestrului Interior
 
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
În cultura contemporană femeile au de făcut o călătorie. Este călătoria îmbrățișării naturii lor feminine profunde, este călătoria care le învață cum să se prețuiască ca femei și cum să vindece rana profundă a feminității. Este o foarte importantă călătorie interioară către transformarea într-o ființă umană profund integrată și echilibrată. Dar, ca în aproape toate călătoriile, drumul eroinei nu este ușor; nu are indicatoare ușor de văzut și nici ghizi atotștiutori. Nu există hartă, nu există indicații, nu există o vârstă bine stabilită la care începe călătoria. Nu există linii drepte. Este o călătorie care adeseori nu este validată de lumea exterioară; de fapt, adeseori lumea exterioară interferează cu aceasta și o sabotează.
Stadiile călătoriei sunt ciclice, iar o persoană poate fi în mai multe stadii în același timp. Spre exemplu, încerc să vindec ruptura mamă/fiică, dar în același timp încerc să integrez două părți diferite ale naturii mele. Călătoria eroinei este un ciclu continuu de dezvoltare, creștere și învățare.
Precomandă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved