Cea mai frumoasă şi mai profundă emoţie pe care o putem trăi este senzaţia misticului.
Ea este germenele tuturor ştiinţelor adevărate.

Dr. Richard Moss, Fluturele Negru

 
Articole
 
 
O privire în viitor
 
 
din acest Acum al începutului de an
 
Elena Francisc - Țurcanu
Și tu poți auzi, la fel ca mine, greutatea milioanelor de ani de vânt și de zăpadă. Și tu poți auzi, la fel ca mine, mișcarea din miezul aparentei nemișcări din adâncul pământului. Și tu poți auzi, la fel ca mine, vibrația energiei care prinde viață atunci când un nou început este îmbrățișat. Și tu poți auzi, la fel ca mine, ascultând acum cu mare atenție, cum e prezent în tine curajul în ciuda aparentei frici de a face pasul către transformare. Curaj, da! Eu asta am ales pentru mine anul acesta, curajul de merge mai departe pe calea transformării...
 
Mai mult
 
 
 
A fi bărbat
 
 
o perspectivă paradoxală
 
Bogdan Grigoraș
Nimeni nu ne-a învățat ce înseamnă cu adevărat bărbăția, nu am avut parte de rituri de trecere din copilărie în adolescență sau din adolescență în viața adultă. Profesorii noștri din școli nu au împărtășit cu noi secretele masculinității pentru că habar nu aveau cu ce se mănâncă, tații noștri nu au știut nici ei nimic despre asta, din armată nu ne-am întors bărbați, pentru mulți armata a reprezentat o traumă...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Richard Moss din nou în România
 
Mandala Ființei: Trezirea la Măiestria Interioară
 
 
Conferință & Workshop
București, 27 - 29 ianuarie 2017
 
Dr. Richard Moss. Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară. Conferință & Workshop Richard Moss va împărtăși cu noi abordarea sa centrală, numită Mandala Ființei™ care a căpătat o notorietate planetară datorită eficienței și simplității sale geniale. Vom explora împreună cu el mijloacele simple de a deveni stăpânii propriei noastre vieți. Adică vom învăța să lucrăm cu instrumentele Măiestriei Interioare ale cărei chei sunt o minte clară, flexibilă, necontaminată de emoții incontrolabile sau credințe limitative care ne alterează percepțiile și conduc la erori în ce privește alegerile noastre. Vom învăța să rămânem în echilibru oricare ar fi împrejurările vieții, liberi de compulsiune, frică sau condiționări.

A funcționa în acest mod al Conștiinței în fiecare zi a vieții noastre, a face alegeri și a crea realitate conștientă din starea de Prezență, aceasta este Măiestria Interioară.Este un workshop destinat acelora care aleg să devină Maestrul propriei lor vieți în orice dimensiune a acesteia. Administrarea din Prezență a oricărei stări mentale, emoționale, energetice sau fizice este unul dintre obiectivele acestui workshop.

Richard Moss: Cel mai mare dar pe care îl putem face celorlalți este putitatea atenției noastre.
 
 
Mai mult
 
 
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
19 ianuarie - 1 februarie 2017
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 23 & 30 Ianuarie
img
 
Respirație Holotropică

București 19 Ian & 1 Feb
Sibiu 21 Ianuarie
Iași 27 Ianuarie
Respirația Inimii
 
Respirația Inimii

Iași 1 Februarie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Un proiect Călătoria Inimii/Cărțile Maestrului Interior
 
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
Călătoria începe cu strădania eroinei de a-și descoperi identitatea. „Chemarea” poate fi auzită la orice vârstă, dar de obicei se produce atunci când „vechiul sine” nu își mai găsește locul. Acest lucru se poate întâmpla când tânăra femeie își părăsește casa pentru a pleca la facultate, pentru a lucra, pentru a călători sau când începe o relație. Sau se poate întâmpla când o femeie între două vârste divorțează, se reîntoarce la lucru sau la studii, când își schimbă cariera sau când îi pleacă copiii de acasă. Sau se poate întâmpla pur și simplu când o femeie își dă seama că nu are un simț propriu al sinelui.

Când o femeie se concentrează asupra proceselor călătoriei interioare, ea nu va mai fi aplaudată și lăudată de lumea exterioară. Întrebările pe care și le pune despre valorile vieții îi stânjenesc pe cei angajați pe calea succesului exterior. Din acest motiv o astfel de călătorie presupune mult curaj și încredere că ajutorul spiritual va veni la momentul potrivit. Multe femei se reunesc pentru a studia, a împărtăși și a onora feminitatea și toate lucrurile pe care ele însele sau întreaga cultură le-au pierdut. Multe femei găsesc alinare și bucurie în ritualurile pe care le creează împreună pentru a sărbători ritmurile naturii și pentru a marca etapele importante din viața lor și a celor dragi.
Precomandă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved