Înainte de a ne defini experiența, înainte de a accepta etichetările gândurilor noastre condiționate, e nevoie să învățăm să creăm un spațiu al necunoașterii – un spațiu al deschiderii față de o nouă interpretare.
Dr. Richard Moss, Fluturele Negru

 
Eveniment
 
 
Dr. Richard Moss. Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară. Conferință & Workshop
 
Ultimele două locuri disponibile
Richard Moss:
Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară
 
 
Conferință & Workshop
București, 27 - 29 ianuarie 2017
 

Sunt onorat și bucuros să mă reîntorc în energia Călătoriei Inimii. Este un spațiu de experiență în care lucrarea mea de o viață, Mandala Ființei, este acasă. Mi-au rămas în inimă efervescența, frumusețea, sinceritatea și profunzimea oamenilor care au participat la ultima noastră Călătorie. Împărtășesc aceleași valori și aceleași idealuri cu voi, exploratori ai conștiinței și călători ai Inimii, dintre care cea mai importantă este aceea că stă în puterile noastre să ne schimbăm viața și pe noi înșine și astfel să creăm o nouă lume. Aceasta este Măiestria Interioară, iar Mandala Ființei este o Poartă către trezire.

În acest workshop vom folosi Mandala Ființei pentru a învăța unde pleacă Atenția noastră atunci când pierdem starea de Prezență. Vom lucra la frontierele Conștiinței, acolo unde credințele vechi, limitatoare, inconștiente, poveștile pe care ni le spunem despre noi înșine devin bariere și le vom elibera, recuperând uriașa energie pe care am investit-o în stări emoționale, energetice și fizice.

Mandala Ființei este o abordare de auto-investigare care are ca finalitate trezirea la adevăratul și autenticul Sine. Mandala Ființei conduce foarte repede la creșterea frecvenței Ființei în aceste momente de Prezență și aduce autenticitate, creativitate, bucurie și armonie în orice situație a vieții. În acest sens este un instrument al Măiestriei Interioare care transformă relații, carieră, sănătate și spiritualitate deopotrivă.

Mă bucur să fiu aici, în România și în Călătoria Inimii, așa cum HEFT au botezat, atât de inspirat, această aventură a descoperirii de sine. Viața fiecăruia dintre noi este o Călătorie a Inimii și a trezirii la Adevărul despre noi înșine, iar Călătoria mea, care a început cu foarte mult timp în urmă, mă bucur să o împărtășesc cu voi.

Vă invit deci la o transformare interioară radicală și la nașterea unui nou mod de A FI. Mandala Ființei este instrumentul acestei transformări, Trezirea este la ce vă provoc în această Călătorie, iar Măiestria Interioară este calea de a trăi la nivelul adevăratului Sine.

(Richard Moss)
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
AmmaRa:
Dacă nu acum, când vei dansa în ritm cu Viața?
 
 
Invitație la Dansul Inimii
 

Călătoria Inimii tale, a transformării și întregirii tale, a reconectării tale cu energia vitală și puterea ta de creator al realității pe care o trăiești, poate trece și prin această dimineață în care să-ți dai voie să simți Mișcarea, Ritmul, Starea de Prezență, Bucuria Comuniunii și a Conexiunii.

Nu ai nevoie să știi să dansezi, ci ai nevoie doar de corpul tău și de dorința ta de a te mișca, de a ieși din inerție, din zona de confort, din stagnare și băltire. Ai nevoie de alegerea ta de a te mișca - recunoscând că mișcarea înseamnă viață - și de încrederea că-ți poți transforma această alegere în acțiune conștientă.

Dacă nu-ți dansezi tu propriul tău Dans al Inimii, cine o va face pentru tine?

Dacă nu acum, când vei dansa în ritm cu Viața?

Dacă nu aici – în Centrul Călătoriei Inimii – unde în altă parte te-ar putea invita AmmaRa la un Dans împreună?

Cu încredere că-ți poți da voie să fii atins/ă de propriile tale mișcări, te aștept să navigăm prin Starea de Prezență.

 
Mai mult
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
26 ianuarie - 8 februarie 2017
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 30 Ian & 6 Feb
img
 
Respirație Holotropică

Iași 27 Ianuarie
București 1 Februarie
Timișoara 3 Februarie
Respirația Inimii
 
Respirația Inimii

Iași 1 Februarie
București 8 Februarie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Fluturele Negru
 
O invitație la vitalitate radicală
 
 
Richard Moss
 
Fluturele Negru este o invitaţie la creativitate fundamentală, la schimbare esenţială, nu doar a ideilor, ci şi a temeiului însuşi al vieţii noastre. Ea ne cheamă la vitalitate radicală, la limita maximă a conştiinţei şi la o viziune impresionantă a potenţialului condiţiei umane.

Avem de a face cu o explorare provocatoare pentru gîndire a procesului de transformare a conştiinţei, care ni se întîmplă tuturor. Doctorul Moss cercetează impactul transformării asupra culturii, punînd sub semnul întrebării supoziţiile noastre cu privire la sănătate, sexualitate, război, creşterea copiilor şi – cel mai important – felul cum abordăm viaţa în întregime. El a compus o simfonie a misterului şi frumuseţii care revendică totodată energia secretelor noastre întunecate.
Comandă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved