Putem transforma impulsurile către sinucidere, atât de familiare persoanelor dependente, în egocidere, sau moartea eului.
Christina Grof - Setea de întregire

 
Articole
 
 
Setea
 
 
Horia Francisc Țurcanu
Un fel de tânjire interioară după ceva nedeslușit, un fel de dor arzător, de gol care se cere umplut, o memorie care-și caută amintirile și nu le găsește. Sentimentul că mai e ceva dincolo de platitudinea existenței, dincolo de butaforia rolurilor pe care le jucăm în existențele noastre, însoțită apoi de un fel de frică pe măsură ce ne afundăm în meandrele labirintului. Lipsa de sens.
 
Mai mult
 
 
 
Cauze și consecințe spirituale ale
consumului de alcool
 
 
Aurora Monica Oprișe
Alcoolul produce un fel de separare în straturile ființei noastre, între cele subtile și cele dense. Astfel, straturile subtile stau să se desprindă, spre a se integra în energia universală, părăsind trupul, iar cele dense se accentuează, manifestându-se și preluând controlul asupra corpului fizic. Ca și cum esența noastră divină s-ar îndepărta, spre a se desprinde de corp, lăsând loc altor entități, de joasă vibrație, să interfereze cu straturile dense ale ființei noastre...
 
Mai mult
 
 
 
Totul se întâmplă pentru mine și nu mie
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
Împărtășim în luna iulie, o perioadă condensată, un mare potențial de aprofundare, alchimizare, viață. O cruce se formează astral în semnele cardinale de inițiere, motivare și impulsivitate ale celor patru elemente: Apele Racului și Pământul Capricornului, Aerul Balanței și Focul Berbecului. Talazurile neptuniene, ultima frontieră a unui ciclu de experiență uman în semnul Peștilor, misterioase și nedefinite precum energia atât de greu de surprins a acestui astru, susțin această concentrare.
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 
Proiectul Ariadna
 
Operațiune de ieșire din labirint
 
 
Citește, transformă-ți viața, împărtășește, dă mai departe
 
Citește, transformă-ți viața, împărtășește, dă mai departe
Proiectul Ariadna este o operațiune de ieșire din labirint, de revelare a eroului din fiecare. Constă în lansarea în lume a unor Cărți-fire, cu iubire. Cărțile călătoresc de la un om la celălalt. Sunt date mai departe. Parcursul lor sinuos în labirint, este unul presărat cu revelație. Revelațiile sunt consemnate pe CalatoriaInimii.ro și devin inspirație și pentru alții. Ele vor conduce în cele din urmă la experiența propriului Adevăr despre sine și la revelarea eroului sau a Maestrului Interior.
 
 
Mai mult
 
 
 
Puterea lui DA
 
Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
 
 
București, 6 - 8 octombrie 2017
 
Puterea lui DA. Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
Gary Quinn pune accentul în workshop-urile sale pe ceea ce noi numim Atitudine. Are legătură cu deschiderea în fața realității, care este întotdeauna o alegere și este în puterile noastre. Rezultatele schimbării de atitudine ca punct de plecare în maturizarea și transformarea interioară sunt imediate și schimbă întregul continuum minte-emoție-energie-corp. Este o abordare simplă și extrem de eficientă, iar Gary Quinn este un artist al acestei abordări. Șarmul personal și stilul lejer face ca lucrurile se așeze parcă de la sine, claritatea asupra situațiilor și strategiilor de urmat să se instaleze natural, fără nici un efort. Are darul de a inspira și de a clarifica.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
 
 
 
Practica Stării de Prezență
 
 
Eliberarea de Dependențe și Atașamente
 
București, 14 - 15 iulie 2017
 

Un workshop special modelat pentru a răspunde nevoii tale de a te manifesta liber, neîngrădit de nimic din trecut. Este despre a trăi fără granițe, a descătușa energia blocată în emoție, este despre a demonta dependențele. Pleacă de la observația simplă că orice atașament sau dependență este de fapt o dependență de starea emoțională, mentală și energetică pe care o trăim în contact cu obiectul atașamentului, este o dependență de ceea ce primim din exterior. Obiectul atașamentului poate fi o substanță, o relație, o situație materială, un job... mereu ceva din exterior. Acest mecanism, o dată conștientizat, poate fi înlocuit cu... starea de Prezență.

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
10 - 26 iulie
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 10 & 24 iulie
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

Timișoara 14 Iulie
București 19 Iulie
img
 
Seară de Carte & eXperiență
București 12 & 26 iulie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Schimbăm totul, Acum!
 
 
Stă în puterile noastre!
 
Un proiect Călătoria Inimii/Cărțile Maestrului Interior
 

Christina Grof dezvăluie rădăcina spirituală a suferinței și a alienării. Ruptura interioară, dureroasă, de adevărata noastră natură, este cauza acelui sentiment de goliciune interioară. Deșertăciunea nu este decât urmarea acestei fracturi. Cu cât suntem mai rătăciți în exterior, cu cât suntem mai separați de noi înșine, cu atât golul este mai mare și eforturile de a-l umple cu ceva vor fi sortite eșecului. Această uriașă dorință de a recupera ceva de nerostit, este Setea de Întregire, o sete de reunire cu Sine.

 
Mai mult
 
 
 
Setea de întregire
 
Vindecarea spirituală a dependențelor
 
 
Christina Grof
 
Un număr important de persoane dependente de substanţe chimice şi de alcool, aflate în refacere, mi-au spus că au descoperit o legătură între folosirea anesteziei generale la naştere şi apariţia dependenţelor lor de mai târziu. Ei spun că, deşi nu este singurul factor care i‑a determinat să folosească substanţe chimice, pare să fie totuşi unul major. Dacă medicamentele administrate mamei ajung şi la copil, ele împiedică senzaţia de eliberare victorioasă pe care bebeluşul o resimte după trecere prin canalul naşterii. Senzaţiile de ameţeală, greaţă şi dezorientare, tulbură apariţia pruncului pe lume. Deseori, când adulţii care au trecut prin aşa ceva îşi retrăiesc naşterea, ei relatează că în timpul acelui eveniment li s-a imprimat mesajul emoţional şi psihologic că eliberarea de durere înseamnă recurgerea la substanţe chimice. În plus, li se transmite mesajul că drogurile reprezintă o componentă necesară atunci când se confruntă cu provocări, cu un nou capitol al vieţii sau cu perspectiva eliberării personale.
Pre-Comandă ACUM
 
 
Iubește ceea ce Este
 
Patru întrebări care îţi schimbă viaţa
 
 
Katie Byron & Stephen Mitchell
 
Scopul acestei cărţi este fericirea voastră. Lucrarea a funcţionat pentru mii de oameni, iar Iubeşte ceea ce este vă va arăta cum să o folosiţi în propria voastră situaţie.
Începeţi cu problemele care vă irită sau vă deprimă. Cartea vă va arăta cum să le notaţi într-o formă simplu de investigat. Apoi vă va prezenta cele patru întrebări şi modul în care trebuie să le aplicaţi problemelor voastre. În acest moment, veţi vedea cum Lucrarea poate scoate la lumină soluţii care sunt simple, radicale şi transformatoare.
Veţi întâlni exerciţii care vă vor învăţa cum să folosiţi Lucrarea cu tot mai multă profunzime şi precizie şi vă vor arăta cum poate funcţiona acesta în orice situaţie. După ce aţi parcurs Lucrarea în legătură cu persoanele din viaţa voastră, veţi învăţa să o aplicaţi asupra chestiunilor care vă provoacă cea mai mare suferinţă – banii, de pildă, boala, nedreptatea, ura de sine sau teama de moarte. Veţi învăţa, de asemenea, să recunoaşteţi convingerile care vă ascund realitatea şi cum să lucraţi cu judecăţile de sine care vă supără.
Reeditare - Comandă ACUM
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved