Drama umană profundă este o adevărată vânătoare de comori, lungă şi complexă,
în căutarea cheii care va deschide poarta către adevărata noastră natură.

Christina Grof - Setea de întregire

 
Articole
 
 
Împărăția lui Dumnezeu este pe Pământ
 
 
Elena Francisc Țurcanu
Ce facem atunci când suntem puși față în față cu durerea provocată de actele inconștiente ale acelora care acționează din orbire, din prostie, din nebunie, din răutate? Care este atitudinea potrivită în fața obtuzității opace ale unor oameni ale căror acte provoacă tensiune în această lume? Acceptarea realității nu înseamnă a fi de acord cu aceste acte atunci când contravin propriilor sisteme de valori.
 
Mai mult
 
 
 
Despre granițe și Libertate
 
 
Bogdan Grigoraș
De multe ori ai crezut că nu poți depăși o limită. Dar ce sunt limitele de fapt? Limitele sunt făcute din gândire. Limitele sunt idei despre lume, situații, oameni, despre puterea personală. Am creat în cadrul Călătoriei Inimii o direcție nouă de lucru cu dependențele. Idea acestei direcții a survenit într-un mod foarte simplu, observând detaliile din viața mea, detalii pe care le ignorasem cu desăvârșire ani la rând. Acestea erau tabu-urile despre care nu vorbeam niciodată...
 
Mai mult
 
 
 
Școala Maestrului Interior
 
 
Calea, Adevărul și Viața
 
Claudia Constantin
Am crezut mult timp...
Că viața vrea doar să mă pună la încercare, aruncându-mă în cele mai dureroase bătălii.
Că în orice clipă pot rămâne singură, astfel că trebuie să învăț să mă descurc singură. Să nu depind de nimeni, să nu cer ajutor.
Că greșelile sunt foarte periculoase. De evitat. Adică greșelile pur și simplu nu sunt pentru mine...
 
Mai mult
 
 
 
Timpurile Eroinei
 
 
Maria Lupu
Călătoria Eroinei este povestea mea, a ta, a tuturor femeilor de astăzi şi din toate timpurile. Este despre trecutul şi prezentul meu şi al nostru Împreună. Puterea unei Eroine nu stă în faptele sale exterioare, dar în curajul ei nebunesc de a se avânta într-o călătorie plină de neprevăzut. Nici ea nu ştie unde o va duce, până unde va avea curajul să se avânte. Simte însă o chemare tainică şi inexplicabilă pentru mintea sa...
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 
Puterea lui DA
 
O Călătorie magistrală cu Gary Quinn
 
 
București, 6 - 8 octombrie 2017
 
Puterea lui DA. Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
Ce din viața ta are acum cea mai mare nevoie de un DA din partea ta? Poate că este un proiect. Poate că este o relație. Poate că este renunțarea la un viciu sau un obicei ce nu te mai reprezintă. Ceva din viața ta căruia nu ai putut să-i spui încă, pe deplin, DA! Imaginează-ți că sunt cu tine, chiar acum, și împreună spunem un mare DA. Simte vibrația acestui DA. Simte Puterea lui DA! Și dacă este vorba despre un proiect, simte care sunt următorii pași pe care alegi chiar acum să-i faci. Notează-ți care sunt pașii. Angajează-te că-i faci. Și, apoi, pur și simplu, fă acești pași! Angajează-te să-i faci! (AmmaRa)
 
 
Mai mult
 
 
 
Proiectul Ariadna
 
Operațiune de ieșire din labirint
 
 
Citește, transformă-ți viața, împărtășește, dă mai departe
 
Citește, transformă-ți viața, împărtășește, dă mai departe
Proiectul Ariadna este o operațiune de ieșire din labirint, de revelare a eroului din fiecare. Constă în lansarea în lume a unor Cărți-fire, cu iubire. Cărțile călătoresc de la un om la celălalt. Sunt date mai departe. Parcursul lor sinuos în labirint, este unul presărat cu revelație. Revelațiile sunt consemnate pe CalatoriaInimii.ro și devin inspirație și pentru alții. Ele vor conduce în cele din urmă la experiența propriului Adevăr despre sine și la revelarea eroului sau a Maestrului Interior.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
 
 
Practica Stării de Prezență
 
 
Eliberarea de Dependențe și Atașamente
 
București, 14 - 15 iulie 2017
 

Vei descoperi relativ repede, chiar din primele etape ale transformării tale, mecanismele creatoare de dependențe și felul în care acestea pot fi scurtcircuitate prin prezență. În general gândirea repetitivă creează dependență de anumite stări, dezirabile. Starea de prezență reprezintă astfel un respiro, un moment de tăcere – gândirea se oprește din perorație – iar tu devii conștient de nenumărate alte instrumente de a percepe realitatea, prin intermediul simțurilor. Gândirea nu este anihilată, ci devine mai relaxată, mai deschisă către a primi mai mult din realitate, mai dispusă de a lăsa deoparte propriile convingeri restrictive, inflexibile. În același timp devii mai creativ, descoperi că poți, începi să-ți depășești limitele și accesezi mai mult din potențialul tău creator.

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
12 - 26 iulie
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 24 iulie
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

Iași 14 Iulie
București 19 Iulie
img
 
Seară de Carte & eXperiență
București 12 & 26 iulie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Schimbăm totul, Acum!
 
 
Stă în puterile noastre!
 
Un proiect Călătoria Inimii/Cărțile Maestrului Interior
 

Orice dependență, de orice lucru exterior, are la originea sa căutarea fundamentală, unică, proprie oricărui om încarnat: aceea de reunificare. Setea uriașă de Întregire și fuga de durerea inerentă separării. Dependența nu este străină nimănui. Toți credem că avem nevoie de ceva anume, care ne lipsește, pentru a fi fericiți. Dependența este un mod de a trăi propriu imaturității lăuntrice, un mod naiv de a umple un gol care nu ține de altceva decât de Conștiența noastră. Adevărata soluție la Setea de Întregire este întregirea însăși. Este a trăi în Conștiență. Aceasta este transformarea lăuntrică către care ne conduce orice dependență. Căci suntem, cu adevărat, creatorii stărilor noastre.

 
Mai mult
 
 
 
Setea de întregire
 
Vindecarea spirituală a dependențelor
 
 
Christina Grof
 
Orice lucru către care ne îndreptăm atenţia ca posibilă cheie a întregirii noastre pare să ne ofere, pentru un timp, soluţiile pe care le‑am căutat. Cu prima senzaţie plăcută conferită de putere, nicotină sau cocaină, cu primul val de extaz generat de un orgasm puternic, amfetamină, o felie mare de plăcintă sau o nouă aventură în străinătate, căpătăm curaj. Optimismul nostru creşte pe măsură ce ne bucurăm de căldura treptată, de topirea graniţelor şi de alinarea anxietăţii, după un pahar sau două de coniac ori după câteva pastile de Valium. Poate am găsit ce căutam când ne lăsăm în braţele partenerului sau pe măsură ce, stând cu ochii lipiţi de ecranul televizorului, suferinţa noastră se dizolvă. Odată cu creşterea salariului, a contului din bancă sau cu succesul de la jocul de cărţi, suntem siguri că am găsit soluţia la problemele noastre. Poate că prin noul şi splendidul costum, cele cinci kilograme date jos sau liftingul facial ne-am descoperit calea către fericire...
Pre-Comandă ACUM și beneficiază de prețul promoțional.
 
 
Iubește ceea ce Este
 
Patru întrebări care îţi schimbă viaţa
 
 
Katie Byron & Stephen Mitchell
 
Scopul acestei cărţi este fericirea voastră. Lucrarea a funcţionat pentru mii de oameni, iar Iubeşte ceea ce este vă va arăta cum să o folosiţi în propria voastră situaţie.
Începeţi cu problemele care vă irită sau vă deprimă. Cartea vă va arăta cum să le notaţi într-o formă simplu de investigat. Apoi vă va prezenta cele patru întrebări şi modul în care trebuie să le aplicaţi problemelor voastre. În acest moment, veţi vedea cum Lucrarea poate scoate la lumină soluţii care sunt simple, radicale şi transformatoare.
Veţi întâlni exerciţii care vă vor învăţa cum să folosiţi Lucrarea cu tot mai multă profunzime şi precizie şi vă vor arăta cum poate funcţiona acesta în orice situaţie. După ce aţi parcurs Lucrarea în legătură cu persoanele din viaţa voastră, veţi învăţa să o aplicaţi asupra chestiunilor care vă provoacă cea mai mare suferinţă – banii, de pildă, boala, nedreptatea, ura de sine sau teama de moarte. Veţi învăţa, de asemenea, să recunoaşteţi convingerile care vă ascund realitatea şi cum să lucraţi cu judecăţile de sine care vă supără.
Reeditare - Comandă ACUM
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved