Limitele, percepțiile finite, incapacitatea de a ne aminti adevărata noastră identitate fac parte dintr-o piesă de teatru desăvârșită, în care fiecare dintre noi joacă un rol important.
Christina Grof - Setea de întregire

 
Articole
 
 
Singuri în Paradis
 
 
Horia Francisc Țurcanu
Nu o să uit niciodată gustul, mirosul otrăvitor al bolii. Puteam simți suferința tuturor femeilor care, vreodată, se îmbolnăviseră de cancer de uter, de ovare, de sân, și puteam vedea cu claritate felul în care boala se naște din relații, din răspunsurile pe care le dăm realității, din frică, din furie, din singurătate, din disperare, din separare, din sentimentul rupturii profunde și al pierderii irecuperabile. Am înțeles cum nimeni nu este străin de asta, cum noi toți participăm la această realitate colectivă...
 
Mai mult
 
 
 
Instrucțiuni de folosire III
 
 
Soare, Lună sau Ascendent în semnul Leului
 
Denise Cornea Ștefănescu
Copiii au o capacitate nelimitată de a înțelege lumea. Pentru a putea face acest lucru spontan, păstrându-și vie inocența și curiozitatea, au nevoie să descopere că trăiesc într-o lume care îi conține, stabilă și ordonată. Sentimentul de siguranță, că micul lor univers de viață este un loc sigur și demn de încredere este modelat de felul în care nevoile lor esențiale sunt împlinite. Personalitatea lor este complexă, forma lor de expresie și manifestare este unică, nevoile lor emoționale pot fi atât de diferite de ale noastre. Nu sunt nicidecum o coală albă pe care ne putem întipări convingerile și prejudecățile pe care noi, la rândul nostru, le-am moștenit...
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 
Puterea lui DA
 
O Călătorie magistrală cu Gary Quinn
 
 
București, 6 - 8 octombrie 2017
 
Puterea lui DA. Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
Acest maestru luminos se integrează perfect în vocația Călătoriei Inimii de a transforma lumea în care trăim prin propria noastră transformare. Gary Quinn participă de asemenea la schimbarea acestei lumi: el creează un mediu excepțional pentru marile alegeri pe care fiecare dintre noi le are de făcut în viețile noastre, clarifică, inspiră și emană Încrederea, Frumusețea și Adevărul larg al Ființei în fiecare. Carisma sa l-a făcut faimos. Celebrități de la Hollywood, mari artiști, sportivi și personalități de tot felul, dar și mari companii transnaționale l-au ales ca antrenor pentru viață și ca învățător potrivit pentru a schimba moduri de a fi.
 
 
Mai mult
 
 
 
Proiectul Ariadna
 
Operațiune de ieșire din labirint
 
 
Citește, transformă-ți viața, împărtășește, dă mai departe
 
Citește, transformă-ți viața, împărtășește, dă mai departe
Proiectul Ariadna este o operațiune de ieșire din labirint, de revelare a eroului din fiecare. Constă în lansarea în lume a unor Cărți-fire, cu iubire. Cărțile călătoresc de la un om la celălalt. Sunt date mai departe. Parcursul lor sinuos în labirint, este unul presărat cu revelație. Revelațiile sunt consemnate pe CalatoriaInimii.ro și devin inspirație și pentru alții. Ele vor conduce în cele din urmă la experiența propriului Adevăr despre sine și la revelarea eroului sau a Maestrului Interior.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
20 iulie - 2 august
 
 
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică
București 19 Iulie & 2 August
 
 
 
 
img
 
Seară de Carte & eXperiență
București 26 iulie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Schimbăm totul, Acum!
 
 
Stă în puterile noastre!
 
Un proiect Călătoria Inimii/Cărțile Maestrului Interior
 

A umple golul din viețile noastre cu orice din exterior nu este niciodată o soluție. Mai degrabă o capcană. Un singur lucru poate umple cu adevărat acest gol și potoli arșița pentru totdeauna: Conștiența a ceea ce suntem, a adevăratei noastre naturi. Ieșirea din labirint se revelează întotdeauna atunci când ne oprim, când încetăm să mai căutăm panacee pentru suferință, când realizăm că suntem creatorii propriilor noastre vieți. Când realizăm că noi înșine am creat, dintotdeauna separarea care ne ține prizonieri.
Am lansat un nou proiect editorial, care are drept scop conștientizarea rădăcinilor adânci ale dependențelor și vindecarea acestora.

 
Mai mult
 
 
 
Setea de întregire
 
Vindecarea spirituală a dependențelor
 
 
Christina Grof
 
Într-o scrisoare, Bill Wilson afirma:
Alcoolicii vor să știe cine sunt și care este sensul vieții, dacă au o origine divină sau dacă există un sistem al dreptății și iubirii cosmice [...]. În primele etape ale beției, mulți dintre noi simt că au avut intuiții ale Absolutului și un sentiment puternic al identificării cu cosmosul. Cu toate că aceste intuiții și sentimente au o validitate, ele sunt deformate și în cele din urmă eliminate de vătămările chimice, spirituale și emoționale produse chiar de alcool.
Afirmațiile lui sunt valabile nu numai pentru alcool, ci și pentru alte substanțe, pentru anumite relații și pentru o largă varietate de activități. Ele reușesc să ne creeze iluzia că, cu ajutorul lor, vom ajunge la o conștiință mai profundă, la o identitate mai cuprinzătoare și la un sentiment de unitate, putere și pace interioară. Am auzit multe persoane dependente spunând că atunci când au descoperit pentru prima dată sursa adicției lor, s-au simțit ca și cum ar fi ajuns acasă. Descoperiseră soluția la problemele lor, singurul lucru care le oferea un scop și putere. Era o cale către fericire și pace, cel mai bun lucru care li se întâmplase vreodată.
Pre-Comandă ACUM și beneficiază de prețul promoțional.
 
 
Iubește ceea ce Este
 
Patru întrebări care îți schimbă viața
 
 
Katie Byron & Stephen Mitchell
 
Lucrarea îți permite să cobori în interiorul tău și să-ți găsești propria fericire, să experimentezi ceea ce deja există în tine, neschimbat, de nestrămutat, pururea prezent, în continuă așteptare. Nu este nevoie de niciun dascăl. Tu ești dascălul pe care-l așteptai. Tu ești cel ce poate pune punct propriei tale suferințe.
Nu suferim decât atunci când credem un gând ce se opune realității. Când mintea este perfect limpede, ceea ce este e ceea ce ne dorim. Dacă vrei ca realitatea să fie altfel decât este, e ca și cum ai încerca să înveți o pisică să latre. Poți încerca cât vrei, dar la final pisica se va uita lung la tine și va spune „Miau”. A vrea ca realitatea să fie altfel decât este de fapt - iată un lucru sortit eșecului. Îți poți petrece tot restul vieții încercând să înveți pisica să latre.
Și totuși, dacă ești atent, vei observa că ai astfel de gânduri de zeci de ori în fiecare zi. „Oamenii ar trebui să fie mai cumsecade.” „Copiii ar trebui să fie ascultători.” „Vecinii mei ar trebui să-și îngrijească mai bine gazonul.” „Coada de la magazin ar trebui să se miște mai repede.” „Soțul meu (sau soția mea) ar trebui să fie de acord cu mine.” „Ar trebui să fiu mai slabă (sau mai frumoasă, sau mai împlinită).” Aceste gânduri sunt moduri de a dori ca realitatea să fie altfel decât este. Dacă ți se pare că sună deprimant, ei bine, ai dreptate. Tot stresul pe care îl trăim provine din faptul că nu acceptăm ceea ce este.
Reeditare - Comandă ACUM
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved