Ne trăim viața în mii de roluri și aspecte aparent contradictorii. Maestrul le recunoaște
și le cuprinde în sine. Ele se liniștesc precum copiii în brațele mamei.
Un nou mod de a crea devine posibil.

HEFT

 
Retreat Călătoria Inimii
 
 
Aventura de Vară continuă
 
 
în Podișul Luncanilor
 
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Proiectul Ariadna
 
 
Operațiune de ieșire din labirint
 
 
Citește, transformă-ți viața, împărtășește, dă mai departe
 
Citește, transformă-ți viața, împărtășește, dă mai departe
A citi una dintre Cărțile Maestrului Interior este un proces de transformare a vieții, de dizolvare a labirintului personal, un parcurs inițiatic de revelare a propriului Maestru lăuntric, prin Conștiență. Proiectul ARIADNA funcționează ca o călătorie de Conștiință, ca un workshop. Doar că spațiul în care se petrece este propria ta inimă, minte și viață.
 
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Timpul unor noi începuturi
 
 
Luna Neagră, pisicile în flăcări și Vulcanul tăcut
 
Elena Francisc Țurcanu
Fiecare Lună Nouă ne aduce întunecimea și liniștea din care ne putem naște energia noilor începuturi. Fie că ne aducem aminte sau nu, la fiecare Lună Nouă ne oferim această oportunitate – începuturi noi și proaspete. Iar această Lună Nouă, astăzi, acum când scriu aceste rânduri, este cea care deschide ciclul Lunii Negre ce va fi pe 21 august. Odată cu ea, vom avea atunci și o eclipsă de Soare. Oferindu-i, astfel, Lunii o și mai mare putere. O Lună Nouă Neagră ce este rară. De aceea este și foarte prețioasă energia ei...
 
Mai mult
 
 
 
Totul în jurul nostru ne amintește
de noi înșine
 
 
Bogdan Grigoraș
Totul dinafara noastră, din natură, ne amintește de armonie, de echilibru, de rotunjime. Formele din natură sunt rotunde, încântă ochiul, desfată spiritul. Nu există moment de prezență pe care să-l trăim și care să nu ne amintească de acest adevăr simplu: întreaga existență conspiră pentru a crea în viața noastră exact ceea ce ne dorim. Această creație însă are nevoie de un Centru, de un creator conștient, care generează realitate după propria sa voie. Totul în jurul nostru ne amintește de noi înșine...
 
Mai mult
 
 
 
Paradoxul simplității
 
 
Manuela Simona Vlad
Într-una din zilele obișnuite ale vieții mele, în derularea cotidiană a activităților, pe holul lung al clădirii pe care îmi purtam pașii zilnic, a apărut un zid nou. Acest element mi-a atras atenția puternic și pătrunzător. Am tresărit la cuvântul ce mi-a apărut instantaneu: „Separare”. A fost un moment de conștientizări rapide și succesive, ce îmi vorbeau despre tensiunea mea interioară ce o simțeam deja de ani de zile și care îmi genera nevoia adâncă de schimbare...
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 
Puterea lui DA
 
Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
 
 
București, 6 - 8 octombrie 2017
 
Puterea lui DA. Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
Gary Quinn intră în galeria invitaților Călătoriei Inimii. Creator de programe de dezvoltare personală, autor de bestseller și inspirator de viață pentru celebrități, acest tip care surâde cu gura până la urechi are o filosofie simplă și mai ales darul de a o împărtăși cu ceilalți. Devine oaspetele nostru pentru că rezonează cu o felie esențială din lucrarea pe care o facem. Călătoria Inimii este o călătorie a Conștienței ce sine, dar până la marea deschidere interioară care se petrece la nivelul Inimii este nevoie de un parcurs interior de maturizare a personalității liniare. Doar un ego matur se poate deschide și astfel transforma întreaga experiență de viață. Acest proces de maturizare stă sub semnul dezvoltării personale.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
26 iulie - 9 august
 
 
img
 
Seară de Carte & eXperiență
București 26 iulie
 
 
 
 
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică
București 2 August
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Schimbăm totul, Acum!
 
 
Stă în puterile noastre!
 
Un proiect Călătoria Inimii/Cărțile Maestrului Interior
 

Nu există familie sau comunitate oricât de mică, în care să nu fie nevoie de această carte. Pretutindeni există cineva care se confruntă cu provocarea alcoolului, a drogurilor a depedențelor de orice fel. Această chestiune ne privește pe toți, căci este despre noi înșine sau despre oameni pe care îi iubim. Implică-te deci! Soluția dependențelor nu sunt medicamentele, ci crearea stării de completitudine, de integralitate pe care o căutăm noi toți. Christina Grof a făcut marea trecere pe partea cealaltă a vălului. Dar Cartea sa, care merită scrisă cu majusculă, a rămas aici, împlinindu-și menirea. Proiectul Setea de Întregire este deschis și are nevoie de voi, cei care sunteți pe Cale.

 
Mai mult
 
 
 
Setea de întregire
 
Vindecarea spirituală a dependențelor
 
 
Christina Grof
 
În ziua în care am ajuns la fundul prăpastiei în ce priveşte alcoolismul meu, am fost îngenuncheată. N-am făcut acest lucru în mod intenţionat. Nu a fost rezultatul voinţei mele. Nu m-am trezit în acea dimineaţă spunându-mi: „Astăzi am de gând să capitulez.“ Senzaţia neputinţei absolute a apărut ca un vârtej în viaţa mea şi m-a strivit. Am fost obligată să capitulez de o forţă mai mare decât acea parte din mine care opunea rezistenţă de ani de zile. În vreme ce afară se dezlănţuia o furtună de zăpadă, am abandonat iluzia că totul e în regulă, că sunt altfel, că nu am acelaşi fel de probleme ca şi ceilalţi oameni din jurul meu care se luptau cu dependenţa. M-am lepădat de mirajul care îmi spunea că nu am probleme cu băutura, chiar dacă toate laturile vieţii mele se dezintegrau.
Alcoolismul meu mă privea direct în faţă. Sunt o alcoolică! Îmi împlinisem cele mai rele temeri: Sunt ca ei! Am simţit cum mi se strânge stomacul. Sunt la fel ca acei oameni dezgustători, urât mirositori,vulgari şi murdari, de care m-am ferit întotdeauna. Nu sunt cu nimic diferită de alcoolicii pe care i-am întâlnit în viaţa mea, în filme şi pe străzi, pe care i-am criticat şi i-am urât ani de zile.
Pre-Comandă ACUM și beneficiază de prețul promoțional.
 
 
Iubește ceea ce Este
 
Patru întrebări care îți schimbă viața
 
 
Katie Byron & Stephen Mitchell
 
Când devii un iubitor a ceea ce este, nu mai există decizii de luat. În viaţa mea, eu doar aştept şi privesc. Ştiu că decizia va fi luată la momentul potrivit, aşa că renunţ la concepte precum când, unde şi cum. Îmi place să spun că sunt o femeie fără viitor. Când nu există decizii de luat, nu există un viitor planificat. Toate deciziile mele sunt luate pentru mine, exact aşa cum sunt luate şi pentru tine. Când în mintea ta îţi spui o poveste conform căreia ai avea vreo legătură cu asta, te agăţi de o convingere ascunsă.
Timp de patruzeci şi trei de ani mi-am crezut tot timpul poveştile legate de viitor, mi-am crezut nebunia. După ce m-am întors de la centrul de reabilitare cu o nouă înţelegere asupra realităţii, adesea mă întorceam acasă dintr-o călătorie lungă şi găseam casa plină de rufe nespălate, maldăre de plicuri pe birou, vasul câinelui murdar, baia mizerabilă şi chiuveta plină de vase. Prima dată când s-a întâmplat asta, am auzit o voce care mi-a spus „Spală vasele”. Era ca şi cum aş fi dat peste tufişul în flăcări, iar vocea din tufiş îmi spunea „Spală vasele”. Nu-mi suna foarte spiritual, însă i-am urmat indicaţiile. Stăteam în dreptul chiuvetei şi pur şi simplu spălam următorul vas sau mă aşezam în faţa maldărului de facturi neplătite şi o plăteam pe prima care îmi cădea în mână. Una câte una. Nu era nevoie de nimic altceva. La finele zilei, totul era gata, iar eu nu trebuia să înţeleg cine făcuse asta.
Reeditare - Comandă ACUM
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved