Lucrarea va topi tot ceea ce nu este adevărat în ceea ce vă privește.
Și va scoate la lumină realitatea care a aşteptat întotdeauna înăuntru.

Katie Byron - Iubește ceea ce este

 
Articole
 
 
Luncaniul, un spațiu fără granițe
 
 
Bogdan Grigoraș
Mi-am început căutările împins de dorința de a lua contact cu adevărul profund din interior. Nu știam să-l numesc sau să identific măcar natura acestei căutări. Doar simțeam că trebuie să existe ceva mai mult decât ceea ce trăiam. Câteodată era doar o impresie sau poate o intuiție, alteori acel mai mult îmi invada spontan conștiința, ca un fel de reamintire magică a Întregului.
 
Mai mult
 
 
 
Video
 
 
Christina Grof
 
 
Rădăcinile adânci ale dependențelor
 
Christina Grof: Rădăcinile adânci ale dependențelor
Christina Grof ne dezvăluie cum dependențele de orice fel - alcool, droguri, etc. - sunt în ultimă instanță izvorâte din nevoia profundă de expansiune a conștiinței, din necesitatea de a ieși din spațiile strâmte ale minții, din nevoia de a scăpa de presiunea uriașă a gândirii compulsive. Ea numește această tendință "setea de întregire" și arată cum lucrul cu stările de expansiune ale conștiinței pot deveni un mijloc nu numai de a depăși dependențele, dar și de a recupera adevărata anvergură a Ființei.
În 2013, cu un an înainte de trecerea sa dincolo de văl, Christina a vizitat România și a înregistrat acest savuros dialog cu Horia Francisc - Țurcanu, pe care îl împărtășim aici cu voi.
 
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 
Puterea lui DA
 
Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
 
 
București, 6 - 8 octombrie 2017
 
Puterea lui DA. Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
Gary Quinn se integrează perfect în vocația noastră și a Călătoriei Inimii de a transforma lumea în care trăim prin propria noastră transformare. În mod complementar față de lucrul cu stări extinse ale Conștiinței, Gary Quinn participă de asemeni la schimbarea acestei lumi. El creează un mediu excepțional pentru marile alegeri pe care fiecare dintre noi le are de făcut în viețile noastre, clarifică, inspiră și emană Încrederea, Frumusețea și Adevărul larg al Ființei în fiecare. Carisma sa l-a făcut faimos. Celebrități de la Hollywood, mari artiști, sportivi și personalități de tot felul, dar și mari companii transnaționale l-au ales ca antrenor pentru viață și ca învățător potrivit pentru a schimba moduri de a fi.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
 
 
 
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Creează-ți Viața pe care ți-o dorești
 
București, 1 iulie 2017
 

Oamenii de succes acționează! Aleg, conștient, și apoi acționează! Acționează având o viziune clară în ceea ce privește ce vor de la viața lor, cum vor să-și trăiască viața. Fără o viziune clară, este foarte ușor să aluneci în toate direcțiile în călătoria vieții tale. Această Călătorie, pe care ți-o propun acum, este una în care vei căpăta o înțelegere mai clară asupra a ceea ce vrei, cu adevărat, în viața ta. Îți vei re/descoperi daruri, talente, pasiuni pe care, prin ceea ce vom face împreună, le vei acorda cu Visul tău într-un mod ce îți va permite să trăiești o viața abundentă, în conștiență și bucurie, în iubire și împlinire.

 
Mai mult
 
 
Practica Stării de Prezență
 
 
Eliberarea de Dependențe și Atașamente
 
București, 14 - 15 iulie 2017
 

Un workshop special modelat pentru a răspunde nevoii tale de a te manifesta liber, neîngrădit de nimic din trecut. Este despre a trăi fără granițe, a descătușa energia blocată în emoție, este despre a demonta dependențele. Pleacă de la observația simplă că orice atașament sau dependență este de fapt o dependență de starea emoțională, mentală și energetică pe care o trăim în contact cu obiectul atașamentului, este o dependență de ceea ce primim din exterior. Obiectul atașamentului poate fi o substanță, o relație, o situație materială, un job... mereu ceva din exterior. Acest mecanism, o dată conștientizat, poate fi înlocuit cu... starea de Prezență.

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
15 - 30 iunie
 
 
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

Timișoara 16 Iunie
img
 
Seară de Carte & eXperiență
București 21 Iunie
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

București 20 Iunie
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 26 Iunie
Dansul Inimii. Prezență în Mișcare
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
București 28 Iunie
img
 
Practica Stării de Prezență
București 28 Iunie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Schimbă totul, Acum!
 
 
Stă în puterile tale
 
Un proiect Călătoria Inimii/Cărțile Maestrului Interior
 

Dragă prieten al Călătoriei Inimii și cititor al Cărților Maestrului Interior,
Întrebări despre viață și moarte, despre cine și ce ești, despre care este misiunea ta pe această lume, sigur au fost prezente în miezul frământărilor tale. Și poate că încă te mai chinui cu unele dintre aceste întrebări. Înțelepciunea profundă și plină de bucurie vine odată cu răspunsul pe care, oricât l-ai căuta în afara ta, îl poți găsi doar înlăuntrul tău. Și la cele patru simple întrebări, care-ți pot schimba radical viața, răspunsurile – dacă îți dorești, sincer, să afli adevărul – le descoperi doar în interiorul tău.

 
Mai mult
 
 
 
Iubește ceea ce Este
 
Patru întrebări care îţi schimbă viaţa
 
 
Katie Byron & Stephen Mitchell
 
Scopul acestei cărţi este fericirea voastră. Lucrarea a funcţionat pentru mii de oameni, iar Iubeşte ceea ce este vă va arăta cum să o folosiţi în propria voastră situaţie.
Începeţi cu problemele care vă irită sau vă deprimă. Cartea vă va arăta cum să le notaţi într-o formă simplu de investigat. Apoi vă va prezenta cele patru întrebări şi modul în care trebuie să le aplicaţi problemelor voastre. În acest moment, veţi vedea cum Lucrarea poate scoate la lumină soluţii care sunt simple, radicale şi transformatoare.
Veţi întâlni exerciţii care vă vor învăţa cum să folosiţi Lucrarea cu tot mai multă profunzime şi precizie şi vă vor arăta cum poate funcţiona acesta în orice situaţie. După ce aţi parcurs Lucrarea în legătură cu persoanele din viaţa voastră, veţi învăţa să o aplicaţi asupra chestiunilor care vă provoacă cea mai mare suferinţă – banii, de pildă, boala, nedreptatea, ura de sine sau teama de moarte. Veţi învăţa, de asemenea, să recunoaşteţi convingerile care vă ascund realitatea şi cum să lucraţi cu judecăţile de sine care vă supără.
Pre-Comandă ACUM și susține tipărirea acestei cărți
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved