Această tânjire intensă şi, uneori dureroasă este o sete profundă de întregire,
de a ne găsi identitatea spirituală, izvorul de divinitate, setea de Dumnezeu.

Christina Grof - Setea de întregire

 
Articole
 
 
Restructurare. Responsabilitate. Renaștere
 
 
A 4-a Generație
 
Elena Francisc Țurcanu
Practicile pe care le-am învățat în Școala Maestrului Interior m-au condus către echilibru, către Centrul ființei mele, către o respirație mai profundă și mai atentă – în orice situație aș fi, către a-i asculta cu o mai mare atenție pe cei dragi, către a mânca mai sănătos și a renunța la obiceiuri toxice, către a vorbi mai lent și a practica recunoștința pentru ceea ce sunt și am, către a-mi asuma responsabilitatea realității pe care o trăiesc. Pe scurt, către mai multă conștiență...
 
Mai mult
 
 
 
Instrucțiuni de folosire (II)
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
Copiii au o capacitate nelimitată de a înțelege lumea. Pentru a putea face acest lucru spontan, păstrându-şi vie inocența şi curiozitatea, au nevoie să descopere că trăiesc într-o lume care îi conține, stabilă şi ordonată. Sentimentul de siguranță, că micul lor univers de viaţă este un loc sigur şi demn de încredere este modelat de felul în care nevoile lor esențiale sunt împlinite. Personalitatea lor este complexă, forma lor de expresie şi manifestare este unică, nevoile lor emoționale pot fi atât de diferite de ale noastre.
 
Mai mult
 
 
 
La rădăcinile tale
 
 
Maria Lupu
Dacă în această viaţă te-ai născut într-un corp de femeie de bună seama misiunea principală a ta este este să lucrezi la a-ţi recupera părţile pierdute şi rătăcite ale propriei tale feminităţi. Ai responsabilitatea de a îndeplini această sacră misiune. Oricât de mult vei rătăci “făcând şi demonstrând”, mai devreme sau mai târziu te vei opri şi te vei întreba: dar eu cine sau ce sunt? A cui este viaţa pe care o trăiesc? De unde vin şi încotro mă îndrept?
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 
Puterea lui DA
 
Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
 
 
București, 6 - 8 octombrie 2017
 
Puterea lui DA. Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
Gary Quinn pune accentul în workshop-urile sale pe ceea ce noi numim Atitudine. Are legătură cu deschiderea în fața realității, care este întotdeauna o alegere și este în puterile noastre. Rezultatele schimbării de atitudine ca punct de plecare în maturizarea și transformarea interioară sunt imediate și schimbă întregul continuum minte-emoție-energie-corp. Este o abordare simplă și extrem de eficientă, iar Gary Quinn este un artist al acestei abordări. Șarmul personal și stilul lejer face ca lucrurile se așeze parcă de la sine, claritatea asupra situațiilor și strategiilor de urmat să se instaleze natural, fără nici un efort. Are darul de a inspira și de a clarifica.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
 
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Creează-ți Viața pe care ți-o dorești
 
București, 1 iulie 2017
 

Oamenii de succes acționează! Aleg, conștient, și apoi acționează! Acționează având o viziune clară în ceea ce privește ce vor de la viața lor, cum vor să-și trăiască viața. Fără o viziune clară, este foarte ușor să aluneci în toate direcțiile în călătoria vieții tale. Această Călătorie, pe care ți-o propun acum, este una în care vei căpăta o înțelegere mai clară asupra a ceea ce vrei, cu adevărat, în viața ta. Îți vei re/descoperi daruri, talente, pasiuni pe care, prin ceea ce vom face împreună, le vei acorda cu Visul tău într-un mod ce îți va permite să trăiești o viața abundentă, în conștiență și bucurie, în iubire și împlinire.

 
Mai mult
 
 
Practica Stării de Prezență
 
 
Eliberarea de Dependențe și Atașamente
 
București, 14 - 15 iulie 2017
 

Un workshop special modelat pentru a răspunde nevoii tale de a te manifesta liber, neîngrădit de nimic din trecut. Este despre a trăi fără granițe, a descătușa energia blocată în emoție, este despre a demonta dependențele. Pleacă de la observația simplă că orice atașament sau dependență este de fapt o dependență de starea emoțională, mentală și energetică pe care o trăim în contact cu obiectul atașamentului, este o dependență de ceea ce primim din exterior. Obiectul atașamentului poate fi o substanță, o relație, o situație materială, un job... mereu ceva din exterior. Acest mecanism, o dată conștientizat, poate fi înlocuit cu... starea de Prezență.

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
22 iunie - 3 iulie
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 26 Iunie & 3 iulie
Dansul Inimii. Prezență în Mișcare
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
București 28 Iunie
img
 
Practica Stării de Prezență
București 28 Iunie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Schimbăm totul, Acum!
 
 
Stă în puterile noastre!
 
Un proiect Călătoria Inimii/Cărțile Maestrului Interior
 

Sentimentul de gol interior, de deșertăciune, de lipsă a ceva ce nu poate fi rostit, devine din ce în ce mai puternic, aruncând în tristețe din ce în ce mai multe momente ale vieții, vopsind în gri orice bucurie, orice întâlnire, orice experiență. Viața pare să treacă, mereu la fel, uscată pe lângă tine. La început ai crezut că acest gol interior vine din lipsa a ceva.
Christina Grof dezvăluie rădăcina spirituală a suferinței și a alienării. Ruptura interioară, dureroasă, de adevărata noastră natură, este cauza acelui sentiment de goliciune interioară. Deșertăciunea nu este decât urmarea acestei fracturi. Cu cât suntem mai rătăciți în exterior, cu cât suntem mai separați de noi înșine, cu atât golul este mai mare și eforturile de a-l umple cu ceva vor fi sortite eșecului. Această uriașă dorință de a recupera ceva de nerostit, este Setea de Întregire, o sete de reunire cu Sine.

 
Mai mult
 
 
 
Iubește ceea ce este
 
 
Patru întrebări care îți schimbă viața
 
Un proiect Călătoria Inimii/Cărțile Maestrului Interior
 

Dragă prieten al Călătoriei Inimii și cititor al Cărților Maestrului Interior,
Întrebări despre viață și moarte, despre cine și ce ești, despre care este misiunea ta pe această lume, sigur au fost prezente în miezul frământărilor tale. Și poate că încă te mai chinui cu unele dintre aceste întrebări. Înțelepciunea profundă și plină de bucurie vine odată cu răspunsul pe care, oricât l-ai căuta în afara ta, îl poți găsi doar înlăuntrul tău. Și la cele patru simple întrebări, care-ți pot schimba radical viața, răspunsurile – dacă îți dorești, sincer, să afli adevărul – le descoperi doar în interiorul tău.

 
Mai mult
 
 
 
Setea de întregire
 
Vindecarea spirituală a dependențelor
 
 
Christina Grof
 
Ironia este că nicio activitate externă sau substanţă nu satisfac tânjirea iniţială sau sentimentul de gol. Mulţi oameni ajung la obiectul dorinţei lor, dar durerea constantă persistă. O persoană poate să câştige premiul pentru jucătorul de fotbal al anului, alta poate să obţină un titlu academic înalt de la o universitate prestigioasă. Altcineva ar putea să cucerească inima perechii perfecte, să câştige suficienţi bani şi să trăiască în stilul pe care şi l-a dorit întotdeauna. Şi, cu toate acestea, chiar şi în mijlocul recompenselor menite să aducă satisfacţie şi împlinire, dorul persistă, poate chiar sporit de aceste realizări, care nu fac decât să ne amintească de golul lăuntric.
Într-un efort nebunesc de a umple golul, unii oameni consumă cantităţi enorme de alcool, fumează tot mai multe ţigări, înghit sau îşi injectează droguri într-o varietate largă de combinaţii; totuşi, multe persoane care şi-au revenit după problemele legate de alcool sau alte dependenţe mărturisesc că, odată ce dorinţa fizică de drog este eliminată, rămâne în continuare o tânjire mult mai profundă.
Pre-Comandă ACUM
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved