Această tânjire intensă şi, uneori dureroasă este o sete profundă de întregire,
de a ne găsi identitatea spirituală, izvorul de divinitate, setea de Dumnezeu.

Christina Grof - Setea de întregire

 
Articole
 
 
O îmbrățișare permanentă a ceea ce este
 
 
așa cum este
 
Elena Francisc Țurcanu
Noi suntem femeile Pământului. Fiicele Mamei Pământ. Mama Țera. Noi suntem femeile în permanentă devenire. Nu ne naștem femei, ci devenim Femei. Noi suntem femeile ce renaștem la fiecare Lună Nouă. Noi suntem femeile care avem curajul să mergem dincolo de îndoială și frică. Noi suntem femeile care ne-am ridicat din cenușă (de atâtea ori) și ne-am ridicat din lacrimi (de atâtea ori) și din durere (mereu și mereu).
 
Mai mult
 
 
 
Video
 
 
Elena AmmaRa
 
 
Invitată la emisiunea Arta Fericirii
 
AmmaRa despre Practica Puterii Feminine - la emisiunea Arta Fericirii
Măestria interioară nu se găsește în mănăstiri, în peșteri sau doar pe vârf de munte. Adevarata măestrie este aici, se referă la cum trăim relațiile, cum iubim, cum vorbim, cum ne raportăm la ceilalți... Elena AmmaRa în dialog cu Mirela Vasadi Blasius, înregistrat pentru emisiunea Arta Fericirii.
 
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 
Puterea lui DA
 
Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
 
 
București, 6 - 8 octombrie 2017
 
Puterea lui DA. Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
Gary Quinn intră în galeria invitaților Călătoriei Inimii. Creator de programe de dezvoltare personală, autor de bestseller și inspirator de viață pentru celebrități, acest tip care surâde cu gura până la urechi are o filosofie simplă și mai ales darul de a o împărtăși cu ceilalți. Devine oaspetele nostru pentru că rezonează cu o felie esențială din lucrarea pe care o facem. Călătoria Inimii este o călătorie a Conștienței ce sine, dar până la marea deschidere interioară care se petrece la nivelul Inimii este nevoie de un parcurs interior de maturizare a personalității liniare. Doar un ego matur se poate deschide și astfel transforma întreaga experiență de viață. Acest proces de maturizare stă sub semnul dezvoltării personale.
 
 
Mai mult
 
 
 
Refresh your Life
 
Vacanță Inițiatică în Thailanda
 
 
26 noiembrie - 8 decembrie 2017
 
Refresh your Life. Vacanță Inițiatică în Thailanda
Dacă simți că ești într-un punct de cotitură al vieții tale, în care ai nevoie de claritate, inspirație, conexiune cu spațiul interior din care se naște experiența vieții tale, atunci această Călătorie – în primul rând interioară, este pentru tine.
Dacă simți că e momentul să ieși din păienjenișul confuz al mecanismelor de gândire, al modelelor emoționale și relaționale, al inerției, inclusiv fizice care blochează creația ta, această Călătorie este pentru tine.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
 
 
 
Practica Stării de Prezență
 
 
Eliberarea de Dependențe și Atașamente
 
București, 14 - 15 iulie 2017
 

Un workshop special modelat pentru a răspunde nevoii tale de a te manifesta liber, neîngrădit de nimic din trecut. Este despre a trăi fără granițe, a descătușa energia blocată în emoție, este despre a demonta dependențele. Pleacă de la observația simplă că orice atașament sau dependență este de fapt o dependență de starea emoțională, mentală și energetică pe care o trăim în contact cu obiectul atașamentului, este o dependență de ceea ce primim din exterior. Obiectul atașamentului poate fi o substanță, o relație, o situație materială, un job... mereu ceva din exterior. Acest mecanism, o dată conștientizat, poate fi înlocuit cu... starea de Prezență. (Bogdan Grigoraș)

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
3 - 26 iulie
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 3 & 10 iulie
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

Timișoara 14 Iulie
București 19 Iulie
img
 
Seară de Carte & eXperiență
București 12 & 26 iulie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Schimbăm totul, Acum!
 
 
Stă în puterile noastre!
 
Un proiect Călătoria Inimii/Cărțile Maestrului Interior
 

Sentimentul de gol interior, de deșertăciune, de lipsă a ceva ce nu poate fi rostit, devine din ce în ce mai puternic, aruncând în tristețe din ce în ce mai multe momente ale vieții, vopsind în gri orice bucurie, orice întâlnire, orice experiență. Viața pare să treacă, mereu la fel, uscată pe lângă tine. La început ai crezut că acest gol interior vine din lipsa a ceva.
Christina Grof dezvăluie rădăcina spirituală a suferinței și a alienării. Ruptura interioară, dureroasă, de adevărata noastră natură, este cauza acelui sentiment de goliciune interioară. Deșertăciunea nu este decât urmarea acestei fracturi. Cu cât suntem mai rătăciți în exterior, cu cât suntem mai separați de noi înșine, cu atât golul este mai mare și eforturile de a-l umple cu ceva vor fi sortite eșecului. Această uriașă dorință de a recupera ceva de nerostit, este Setea de Întregire, o sete de reunire cu Sine.

 
Mai mult
 
 
 
Iubește ceea ce este
 
 
Patru întrebări care îți schimbă viața
 
Un proiect Călătoria Inimii/Cărțile Maestrului Interior
 

Dragă prieten al Călătoriei Inimii și cititor al Cărților Maestrului Interior,
Întrebări despre viață și moarte, despre cine și ce ești, despre care este misiunea ta pe această lume, sigur au fost prezente în miezul frământărilor tale. Și poate că încă te mai chinui cu unele dintre aceste întrebări. Înțelepciunea profundă și plină de bucurie vine odată cu răspunsul pe care, oricât l-ai căuta în afara ta, îl poți găsi doar înlăuntrul tău. Și la cele patru simple întrebări, care-ți pot schimba radical viața, răspunsurile – dacă îți dorești, sincer, să afli adevărul – le descoperi doar în interiorul tău.

 
Mai mult
 
 
 
Setea de întregire
 
Vindecarea spirituală a dependențelor
 
 
Christina Grof
 
Ironia este că nicio activitate externă sau substanţă nu satisfac tânjirea iniţială sau sentimentul de gol. Mulţi oameni ajung la obiectul dorinţei lor, dar durerea constantă persistă. O persoană poate să câştige premiul pentru jucătorul de fotbal al anului, alta poate să obţină un titlu academic înalt de la o universitate prestigioasă. Altcineva ar putea să cucerească inima perechii perfecte, să câştige suficienţi bani şi să trăiască în stilul pe care şi l-a dorit întotdeauna. Şi, cu toate acestea, chiar şi în mijlocul recompenselor menite să aducă satisfacţie şi împlinire, dorul persistă, poate chiar sporit de aceste realizări, care nu fac decât să ne amintească de golul lăuntric.
Într-un efort nebunesc de a umple golul, unii oameni consumă cantităţi enorme de alcool, fumează tot mai multe ţigări, înghit sau îşi injectează droguri într-o varietate largă de combinaţii; totuşi, multe persoane care şi-au revenit după problemele legate de alcool sau alte dependenţe mărturisesc că, odată ce dorinţa fizică de drog este eliminată, rămâne în continuare o tânjire mult mai profundă.
Pre-Comandă ACUM
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved