Eşti binevenit în interiorul tău. În suflet există un loc pe care nici spaţiul, nici timpul şi nici trupul nu-l pot atinge. Acesta este locul etern din noi.
John O'Donohue - Anam Cara

 
Articole
 
 
Experiența shamanică și transformarea interioară
 
 
Horia Francisc Țurcanu
Experiența shamanică a devenit un mijloc de reconectare cu adevărurile mai largi despre noi înșine, reconectare cu natura, cu diferitele dimensiuni ale existenței, și asta schimbă felul în care concepem lumea. Pentru a câta oară? Shamanismul contribuie la transformarea lumii în care trăim. Creștinismul, budhismul, shintoismul, taoismul și toate ”ism-ele”, au profunde rădăcini ”shamanice”, ancestrale, experiențiale, iar această întoarcere la experiență reunifică, paradoxal, toate aceste direcții de ”credință”, într-un singur flux.
 
Mai mult
 
 
 
Acolo, sus, pe Colina Lunii
 
 
Elena Francisc Țurcanu
De câte ori ți-ai spus că trebuie să înveți să ai încredere în partea ta nevăzută, în partea nevăzută a lumii? Am fost învățați să credem că cea mai importantă parte nevăzută din corpul nostru este sufletul. Dar dacă lucrurile ar fi invers? Dacă trupul ar fi conținut, așa cum cred celticii, de către suflet? Așa și este - sufletul se întinde mult în afara trupului și minții noastre. Iar locul în care eu am putut trăi acest adevăr este...
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 
Puterea lui DA
 
Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
 
 
București, 6 - 8 octombrie 2017
 
Puterea lui DA. Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
Gary Quinn intră în galeria invitaților Călătoriei Inimii. Creator de programe de dezvoltare personală, autor de bestseller și inspirator de viață pentru celebrități, acest tip care surâde cu gura până la urechi are o filosofie simplă și mai ales darul de a o împărtăși cu ceilalți. Devine oaspetele nostru pentru că rezonează cu o felie esențială din lucrarea pe care o facem. Călătoria Inimii este o călătorie a Conștienței ce sine, dar până la marea deschidere interioară care se petrece la nivelul Inimii este nevoie de un parcurs interior de maturizare a personalității liniare. Doar un ego matur se poate deschide și astfel transforma întreaga experiență de viață. Acest proces de maturizare stă sub semnul dezvoltării personale.
 
 
Mai mult
 
 
 
Refresh your Life
 
Vacanță Inițiatică în Thailanda
 
 
26 noiembrie - 8 decembrie 2017
 
Refresh your Life. Vacanță Inițiatică în Thailanda
Dacă simți că ești într-un punct de cotitură al vieții tale, în care ai nevoie de claritate, inspirație, conexiune cu spațiul interior din care se naște experiența vieții tale, atunci această Călătorie – în primul rând interioară, este pentru tine.
Dacă simți că e momentul să ieși din păienjenișul confuz al mecanismelor de gândire, al modelelor emoționale și relaționale, al inerției, inclusiv fizice care blochează creația ta, această Călătorie este pentru tine.
 
 
Vino și tu!
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Roata Ritmurilor Lunare Feminine
 
 
Creativitate, Sexualitate, Conștiență, Spiritualitate
 
Timișoara, 12-13 mai 2017
 

Roata Ritmurilor Lunare te va învăța cum să:

  • Îți reamintești că Spiritualitatea noastră, a femeilor, este strâns legată de ciclul menstrual;
  • Îți onorezi Menstra recunoscând-o ca și unealtă de Putere pe care o poți folosi, într-un mod constructiv și armonios, în Creația ta;
  • Te exprimi din autenticitate;
  • Curgi cu viața – fără a mai accepta compromisuri, ieșind din băltirea în obiceiuri vechi și nemaihrănind credințe care nu te reprezintă;
  • Îți clarifici Viziunea despre viața pe care vrei, cu adevărat, să o trăiești;
  • Îți depășești mecanismele vechi ce îți blochează creația;
  • Te conectezi cu propria ta intuiție și să înveți s-o asculți;
  • Identifici piedica nr.1 care nu-ți dă voie să-ți manifești Visul;
  • Simți puterea care se deschide când ești recunoscută, susținută, conținută și onorată de o întreagă comunitate de femei;
  • Recunoști că neacceptarea unui ajutor, a unui sprijin – hrănind, în continuare credința: „mă descurc singură” - te împiedică să joci jocul vieții la un nivel mai mare și să-ți manifești darurile în lume.
 
Mai mult
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii

Natura neatinsă, căci teritoriul nostru de vară se află în interiorul Parcului Natural Piatra Roșie – Cioclovina, devine mediul perfect pentru cele mai avansate explorări desfășurate sub semnul Căii Maestrului Interior și al Călătoriei Inimii. Nimeni nu a fost vreodată aici și să nu fi trăit o experiență de expansiune a conștiinței profund transformatoare. În aceste vremuri profund tulburate de procese interioare dificile, Călătoria Inimii crează din nou o alveolă de realitate a păcii și înțelepciunii interioare, destinată acelora dintre voi care simt că trăirea directă a Adevărului despre Sine îi va elibera.

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
05 - 19 mai
 
 
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

Iași 5 mai
Timișoara 5 mai
București 17 mai
img
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
Timișoara 19 Mai
img
 
Meditație activă & Shaking
București 8 & 15 Mai
Timișoara 9 & 16 Mai
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Anam Cara
 
Cartea Magică a Înțelepciunii Celtice
 
 
John O'Donohue
 
Personalitatea ta, credinţele tale şi rolul tău sunt în realitate o tehnică sau strategie de a supravieţui rutinei zilnice. Atunci când eşti singur, sau când te trezeşti în mijlocul nopţii, înţelepciunea ta iese la iveală. Atunci poţi simţi echilibrul secret al sufletului tău. Atunci când parcurgi distanţa interioară şi ajungi la divinitate, distanţa exterioară dispare. În mod ironic, încrederea ta în apartenenţa interioară îţi schimbă în mod radical apartenenţa exterioară. Până nu vei găsi apartenenţa în solitudinea ta, sentimentul tău de tânjire exterioară va rămâne prezent şi puternic.
Eşti binevenit în interiorul tău. Meister Eckhart subliniază acest lucru. El spune că în suflet există un loc pe care nici spaţiul, nici timpul şi nici trupul nu-l pot atinge. Acesta este locul etern din noi. Ar fi un dar minunat pentru tine însuţi să mergi acolo cât mai des – pentru a fi îngrijit, regenerat şi pentru a primi noi puteri. Lucrurile acelea profunde, de care ai nevoie, nu sunt altundeva. Sunt aici şi acum, în acel cerc al propriului tău suflet. Prietenia şi sfinţenia adevărată îi permit unei persoane să viziteze adesea căminul solitudinii sale; această binecuvântare invită la o apropiere faţă de alţii, în propria lor binecuvântare.

Comandă Acum
 
 
Spiritul Shamanic
 
Ghid practic pentru atingerea împlinirii personale
 
 
Kenneth Meadows
 
Cu ajutorul acestei cărţi vă îmbarcaţi într-o fascinantă şi incitantă aventură. O aventură a adevăratei descoperiri. O aventură al cărei obiectiv este de a găsi scopul existenţei dumneavoastră, de a descoperi cine sunteţi şi ce sunteţi, şi mai ales de ce sunteţi aşa cum sunteţi. Însă, mai înainte de a începe, îndreptaţi-vă atenţia asupra minunii reprezentate de fiinţa dumneavoastră. Minunea de a exista!
Sunteţi viu şi conştient. Puteţi vedea, auzi, simţi, gusta şi mirosi realitatea din jur. Puteţi vedea cerul şi norii, copacii, iarba şi florile. Puteţi simţi vântul ce vă înfioară părul şi atingerea blândă a ploii pe faţă. Puteţi auzi cântecul păsărilor şi zgomotul traficului străzii. Puteţi ieşi afară să atingeţi o floare, spre a-i simţi textura frunzelor şi a-i mirosi aroma dulceagă a petalelor. Puteţi lua o carte spre a citi cuvinte şi fraze scrie de cineva pe care nu l-aţi văzut niciodată şi, făcând acest lucru, puteţi împărtăşi cele mai profunde gânduri ale acelei persoane. Vă puteţi mişca spre orice direcţie doriţi, deoarece corpul va răspunde automat dorinţei dumneavoastră. Trupul vă este o miraculoasă maşinărie vie, ce are nevoie doar de combustibil, apă, spălare şi clătire, pentru a-şi face singură întreţinerea. Se auto-repară, reînnoindu-se în mod continuu.

Comandă Acum
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
Symonds a descoperit că tații sunt cei mai potriviți să cultive competențele sănătoase ale fiicele lor. Deși nu sunt de acord cu concluziile ei și consider că mamele au un rol cel puțin la fel de important, sunt de acord cu afirmația că „dacă tații și-ar încuraja fiicele la fel de mult cum își încurajează fii să facă sport, să reziste la efort susținut, să se descurce singuri, acestea ar dezvolta calități foarte importante pe tot parcursul vieții lor, chiar dacă nu ar realiza ceva ieșit din comun. Tații lor le-ar putea ajuta foarte mult. Nu este suficient să le mângâie pe cap și să le zică „Vai, ce drăguță ești”.
Femeile care au primit un astfel de sprijin au încredere să se îndrepte către ceva. Ele aleg o carieră cu ținte bine definite, cu pași concreți de urmat – în drept, medicină, afaceri, educație, administrație, ca să enumăr doar câteva. Femeile ai căror tați nu le-au sprijinit ideile și visele de viitor sau care le-au dat impresia că nu au calitățile necesare au în viață un drum șerpuitor și ajung să aibă succes mai mult din întâmplare.

Comandă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved