Și tu te poți trezi într-o bună dimineață să realizezi că natura face parte din structura ta internă, la propriu. Nu ești o parte din natură, natura este o parte din tine. Și din acest motiv tratezi natura la fel cum îți tratezi rinichii sau plămânii.
Ken Wilber - O scurtă istorie a tuturor lucrurilor

 
Articole
 
 
Colinele Revelației
 
 
Horia Francisc Țurcanu
Prima dată când am pășit pe dealurile Luncanilor în această viață a fost acum mulți ani. Jos ploua. Am urcat prin noroaie din care colții de stâncă ieșeau ca niște relicve de dinozauri. Literalmente, când am ajuns sus, în platou, am ieșit din norii de ploaie și ochii mei s-au mărit de uimire. Era paradisul. Un soare strălucitor ardea în mesteceni, cai splendizi pășteau iarbă de smarald, până la orizont colinele se întindeau precum valurile unei mări ancestrale. O enormă și neînțeleasă emoție m-a cuprins, întreaga mea ființă vibra. Era vibrația recunoașterii.
 
Mai mult
 
 
 
Călătoria arhetipului solar
 
 
Nodul Nord în Leu
 
Denise Cornea Ștefănescu
Drumul Nodurilor Lunare face trecerea în această săptămână în semnele complementare ale Leului și Vărsătorului, impulsionând expresia Arhetipului Solar interior: identitate de sine, centrare nemijlocită asupra sa, seducția de a deveni măsura tuturor lucrurilor, conștiență de sine, percepția și poate trăirea unei esențe interioare profunde și a potențialului de autenticitate, creștere și transformare pe care îl deschide. Conturez și fixez un cadru de experiență ce îmi va focaliza acțiunea și manifestarea pe parcursul unui an și jumătate (9 mai 2017 - 6 noiembrie 2018).
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 
Refresh your Life
 
Vacanță Inițiatică în Thailanda
 
 
26 noiembrie - 8 decembrie 2017
 
Refresh your Life. Vacanță Inițiatică în Thailanda
Este o Călătorie de 5 stele, menită să reveleze măreția Creatorului lăuntric.
Agnis & AmmaRa vă vor însoți în a plonja în propria ființă, prin meditații ghidate și lucru personal, vă vor conține și vă vor îndruma către a face propriile alegeri în procesul vostru de transformare. O Călătorie frumoasă, revelatoare, odihnitoare, la capătul căreia vă veți întoarce cu o nouă perspectivă asupra realității.
 
 
Vino și tu!
 
 
 
Puterea lui DA
 
Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
 
 
București, 6 - 8 octombrie 2017
 
Puterea lui DA. Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
Gary Quinn pune accentul în workshop-urile sale pe ceea ce noi numim Atitudine. Are legătură cu deschiderea în fața realității, care este întotdeauna o alegere și este în puterile noastre. Rezultatele schimbării de atitudine ca punct de plecare în maturizarea și transformarea interioară sunt imediate și schimbă întregul continuum minte-emoție-energie-corp. Este o abordare simplă și extrem de eficientă, iar Gary Quinn este un artist al acestei abordări. Șarmul personal și stilul lejer face ca lucrurile se așeze parcă de la sine, claritatea asupra situațiilor și strategiilor de urmat să se instaleze natural, fără nici un efort. Are darul de a inspira și de a clarifica.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Roata Ritmurilor Lunare Feminine
 
 
Creativitate, Sexualitate, Conștiență, Spiritualitate
 
Timișoara, 12-13 mai 2017
 

Dacă citești aceste rânduri este pentru că ai ales schimbarea, ai ales transformarea, ai ales să crezi că-ți poți crea viața pe care o visezi. Este pentru că acum poți înțelege și accepta că cea la care tot visezi să devii există deja. Și nu doar pentru că așa spune fizica cuantică ci pentru că, tu însăți, ai început să-ți percepi puterea de a alege ce și cum devii din multiplele potențiale disponibile simultan.

 
Mai mult
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii

În fiecare vară ne întoarcem pe Colinele Revelației. Între pădurile de mesteceni este templul nostru. De fapt, Școala Maestrului Interior și întreaga cunoaștere, întreaga putere de vindecare și re-amintire a adevărului despre noi înșine pare să aibă o legătură profundă cu aceste locuri. Aici au avut loc atât de multe explorări, atât de multe revelații, atât de mulți oameni s-au adăpat de la marea sursă lăuntrică, încât pământul și cerul, vântul și copacii și munții de jur împrejur sunt îmbibați cu Adevăr. E suficient să ascultăm. Existența vorbește în mod direct oricui poate asculta.

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
11 - 24 mai
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 15 & 22 Mai
Timișoara 16 & 23 Mai
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

București 17 mai
img
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
Timișoara 19 Mai
București 24 Mai
 
Astrologie Arhetipală - Ateliere ASTRO la Lună Nouă
București 22 Mai
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Seri de Carte & eXperiență
 
 

Cărțile Maestrului Interior sunt instrumente teoretice și practice extraordinare, extrem de utile în procesul tău de transformare interioară. Sunt călăuze folositoare în labirinturile fără de sfârșit ale minții însetate de cunoaștere. Sunt surse de înțelepciune, porți către Adevăr, conțin indicii majore către (re)descoperirea naturii tale Divine, dar și către integrarea structurilor egotice, ale personalității liniare în viziunea largă a Sufletului tău... Din 7 Iunie 2017 la Librăria din București.

 
Mai mult
 
 
 
Fără Granițe
 
Dezvoltarea personală și lărgirea conștienței
 
 
Ken Wilber
 
„Cine sunt eu?” Întrebarea s-a aflat, probabil, pe buzele fiecărei fiinţe umane, încă din zorii omenirii şi rămâne chiar şi astăzi una dintre cele mai tulburătoare care ne frământă. Răspunsurile oferite, numeroase, variază de la sacre la profane, de la complexe la cele mai simple, de la ştiinţifice la romantice, de la nivel politic la nivel individual. Dar în loc să examinăm multitudinea de răspunsuri oferite, să analizăm mai degrabă procesul esenţial, specific, care se produce atunci când o persoană se întreabă - şi apoi răspunde – „Cine sunt eu? Ce este eul meu real? Care este identitatea mea fundamentală?”
Ceva foarte simplu se petrece când răspundeţi la întrebarea „Cine eşti tu?” Atunci când vă descrieţi sau când pur şi simplu încercaţi să vă simţiţi sinele interior, nu faceţi altceva decât să trasaţi – conştient sau nu – o linie sau o graniţă mentală, de-a latul întregului vostru câmp de experienţe trăite; tot ce se află în interiorul acelei graniţe este „sinele”, iar tot ce se află în afara sa e considerat „non-sine”. Cu alte cuvinte, identitatea de sine depinde în mod exclusiv de locul prin care trasaţi voi înşivă acea linie de demarcaţie.

Comandă Acum
 
 
O scurtă istorie a tuturor lucrurilor
 
 
Ken Wilber
 
„O scurtă istorie a tuturor lucrurilor” operează la mai multe niveluri. Este cea mai bogată hartă a lumii în care trăim și a locului pe care-l ocupă în ea ființele umane pe care am găsit-o eu vreodată. În dialectica progresului, sugerează Wilber, fiecare stadiu al evoluției transcende limitele precedente, aducând în același timp un nou set de limitări. Este o viziune care onorează și celebrează lupta continuă de a căuta o viață mai conștientă, mai completă. „Nicio epocă nu este privilegiată“, notează Wilber, „suntem cu toții hrana zilei de mâine. Procesul continuă, iar Spiritul se regăsește în însuși acest proces, și nu doar într-o anumită epocă sau într-un anumit loc.”
La alt nivel Wilber este un demistificator, un demolator de mituri – un critic al profesorilor, tehnicilor, ideilor și sistemelor care promit să găsească o cale de a cuprinde adevărul și care se dovedesc a fi incomplete, înșelătoare, greșit ghidate. Adeseori, noi înșine le suntem complici. Ne este teamă de orice schimbare și suntem capabili să ne păcălim singuri la infinit, să ne agățăm cu repeziciune de răspunsuri facile și de rezolvări pripite care, în final, nu fac decât să ne limiteze perspectiva și să ne oprească evoluția.
(Tony Schwartz, Cuvânt-Înainte)
Comandă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved