Cea mai veche înțelepciune a lumii ne spune că ne putem uni conștient cu divinul încă din acest trup, căci pentru aceasta se naște omul.
Caroline Myss - Contracte Sacre

 
Articole
 
 
Față în față cu tine
 
 
Bogdan Grigoraș
Înainte de orice te invit să te privești pentru câteva minute în oglindă, observă chipul din oglindă. Uită-te în proprii tăi ochi și fă-o altfel decât o faci de obicei. Uită-te în oglindă, dar privește dincolo de piele, simte-te pe dedesubt, dincolo de masca pe care o afișezi zi de zi. Privește dincolo de zâmbetul forțat, de rictusul familiar din colțul buzelor, dincolo de ridurile pe care încerci din răsputeri să le ascunzi. Privește dincolo de impresia neclară întipărită pe chip a unei zile care s-a scurs în parametrii pe care îi știi prea bine: aceleași tabieturi dimineața, drumul spre job, conversațiile stereotipice cu colegii de muncă, suspiciunea șefului, convins că ceva îi scapă de sub control.
 
Mai mult
 
 
 
Poarta către Extaz - Dansul Inimii
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Dansul este una dintre cele mai frumoase și mai transformatoare căi pe care le cunosc unde putem combina celebrarea comunității cu exprimarea de sine și transcenderea ego.ului cu vindecarea traumelor vechi. Cu ajutorul dansului liber intrăm pe tărâmurile energiei pure unde putem atinge puterea personală și unde ne conectăm cu acel loc minunat în care nu e nimic de făcut decât să râdem. Cădem în bucurie atunci când dansăm liberi.
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 
Puterea lui DA
 
Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
 
 
București, 6 - 8 octombrie 2017
 
Puterea lui DA. Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
Motivul adânc pentru care noi, HEFT l-am invitat pe Gary Quinn să creeze o Călătorie a Inimii este rezonanța profundă cu dimensiunile transpersonale și spirituale ale Căii Maestrului Interior. În spatele prezenței sale strălucitoare are o carismă incontestabilă care-și trage rădăcinile din trăirea Adevărului. Asemeni Maestrului, el percepe realitatea ca pe o curgere a energiilor – pe care le numește frecvențe – și a densităților, iar demersul său pleacă întotdeauna de la frecvența alegerilor, atitudinilor și acțiunilor. Este un învățător care vorbește despre frecvența acceptării, a iertării, a întoarcerii către sine, frecvența compasiunii, a bucuriei de a trăi și a frumuseții într-un mod autentic și inspirator.
 
 
Mai mult
 
 
 
Refresh your Life
 
Vacanță Inițiatică în Thailanda
 
 
26 noiembrie - 8 decembrie 2017
 
Refresh your Life. Vacanță Inițiatică în Thailanda
Este o Călătorie de 5 stele, menită să reveleze măreția Creatorului lăuntric.
Agnis & AmmaRa vă vor însoți în a plonja în propria ființă, prin meditații ghidate și lucru personal, vă vor conține și vă vor îndruma către a face propriile alegeri în procesul vostru de transformare. O Călătorie frumoasă, revelatoare, odihnitoare, la capătul căreia vă veți întoarce cu o nouă perspectivă asupra realității.
 
 
Vino și tu!
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii

Colinele Revelației sunt spațiul nostru de experiență profundă. Deasupra lumii, ele sunt un loc din care vom coborî transformați pentru a ne schimba viața. Vara aceasta este una magnifică, în care potențialele de transformare sunt enorme. Dacă simți că experiența liniară a vieții a devenit prea îngustă, e timpul. Dacă diferitele crize – corporale, relaționale, emoționale, mentale – au devenit mai frecvente, dacă simți că ești în pragul unor mari alegeri pentru viața ta, toate acestea sunt expresia unui proces interior care a ajuns la maturitate. Nu folosește la nimic să primești sfaturi, nici să aștepți să se întâmple ceva. Nimeni nu va putea face transformarea în locul tău. Ești într-o călătorie a propriei tale inimi și Conștiențe în care va trebui mai devreme sau mai târziu să alegi altfel. O poți face acum. Orice întârziere este o prelungire a crizelor interioare, a întrebărilor, a îndoielii.

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
18 - 31 mai
 
 
Astrologie Arhetipală - Ateliere ASTRO la Lună Nouă
București 22 Mai
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 22 & 29 Mai
Timișoara 23 & 30 Mai
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

București 31 mai
img
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
Timișoara 19 Mai
București 24 Mai
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Seri de Carte & eXperiență
 
 

Cărțile Maestrului Interior sunt instrumente teoretice și practice extraordinare, extrem de utile în procesul tău de transformare interioară. Sunt călăuze folositoare în labirinturile fără de sfârșit ale minții însetate de cunoaștere. Sunt surse de înțelepciune, porți către Adevăr, conțin indicii majore către (re)descoperirea naturii tale Divine, dar și către integrarea structurilor egotice, ale personalității liniare în viziunea largă a Sufletului tău... Din 7 Iunie 2017 la Librăria din București.

 
Mai mult
 
 
 
Contracte Sacre
 
Trezește-ți potențialul divin
 
 
Caroline Myss
 
Atunci când nu ne înțelegem pe noi înșine și nu avem un scop în viață, sfârșim prin a ne face rău și nouă, și celor din jurul nostru. Dacă nu intuim limpede care este „imaginea de ansamblu” atunci când lucrurile merg prost, nu vom putea să reacționăm așa cum ar trebui nici la evenimente și nici la oameni. Un bărbat pe nume Philip mi-a spus odată că probabil încă ar fi fost căsătorit dacă ar fi știut ce ar fi trebuit să facă și dacă ar fi înțeles unde îi era locul. Era frustrat de ani întregi, iar nemulțumirea sa cronică a fost o povară prea mare pentru soția sa care, în cele din urmă, a ales să plece. Dar nici după divorț Philip nu a fost capabil de schimbările de care viața și cariera sa ar fi avut nevoie. „Problema cu schimbarea, mi-a spus Philip, este că o singură schimbare nu este niciodată suficientă. Odată ce procesul demarează, nu mai poate fi oprit.” Avea dreptate, desigur, la fel cum spunea și renumitul psiholog jungian James Hillman: „Trebuie să renunți la viața pe care o ai pentru a ajunge la viața care te așteaptă”. Dacă Philip ar fi înțeles încotro se îndreaptă, ar fi putut face alte alegeri. Comandă Acum
 
 
Tarotul Mitologic
 
Descoperă-ți legenda personală
 
 
Juliet Sharman-Burke & Liz Greene
 
Zeii greci nu sunt proprietatea exclusivă a unei anume școli ezoterice, a unei doctrine religioase sau căi spirituale. Sunt dincolo de morală deși conțin profunde adevăruri morale; ei ne-au oferit și au influențat simbolurile religiei moderne, la fel de mult ca și arta și literatura întregii culturi vestice; sunt și rămân, foarte probabil, imaginile fundamentale și cele mai cuprinzătoare care descriu multicolorul psihic uman, cu toate funcțiile sale. Ei sunt simboluri ale propriei noastre naturi brute, cu profunda ei ambivalență, polaritatea dintre trup și spirit, și cu tendințele comune dar contradictorii, atât spre realizarea de sine cât și spre inconștient. Înțelegerea propriei noastre ambivalențe a început să fie restaurată doar de curând, redându-i-se sensul antic în psihologia transpersonală, care s-a întors, inevitabil, către sursă – zeii antici – pentru a înțelege comportamentele umane. Astfel, atât în textul cărții, cât și în imagini, am adoptat semnificațiile tradiționale ale cărților, așa cum s-au dezvoltat ele, de-a lungul secolelor optsprezece, nouăsprezece și douăzeci, reînviind, în același timp, vechii zei care au fost îngropați sub secole de cosmetizare ezoterică.
Comandă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved