Tu nu ești doar centrul, ești și circumferința.
Nimic nu te poate limita și nimic nu ți se poate circumscrie.

Katie Byron - Cele o mie de nume ale bucuriei

 
Articole
 
 
Luna neagră
 
 
Aripa și dorința
 
Elena Francisc - Țurcanu
Vârtejuri amețitoare și valuri uriașe, ne confruntă cu oportunități pe care – chiar de-am uitat – noi înșine ni le-am creat. O Lună Neagră, învăluită-n aripi, ne obligă să ne redescoperim puterea de a rămâne centrați, în miezul oricăror vârtejuri, și de a naviga pe creasta celor mai puternice valuri. Fără a practica starea de prezență și fără o permanentă atenție înlăuntrul nostru, căderile în dorințe egotice – la această super Lună Nouă – pot fi tentante. Setea de a căuta satisfacție este uriașă. Dorințe. Dorințe. Dorințe. Și iar dorințe. Ne modelăm viața, de cele mai multe ori, lăsându-ne pradă dorințelor.
 
Mai mult
 
 
 
Anam Cara – Retreat
 
 
Practica Puterii Feminine
 
Încăpățânare. Închidere. Rigiditate. Corpul ei, încă de la început, dă semne de epuizare. Nicio urmă de încredere în puterea ei de a se simți. Panică. Sunt în continuare cu mâinile pe ea, într-o atingere vindecătoare, și palmele mele o ascultă cu atenție. Ating pântecul. Tare ca piatra. Aleg să rămân cu mâinile acolo o vreme. Pe pântecul ei de femeie. Oricât de mult își neagă feminitatea, ceva din adâncul uterului ei, vrea atenție. Încep să-i vorbesc uterului. Și, dintr-o dată, lacrimi încep să curgă pe obrazul femeii pe care o însoțesc. Se abandonează în fața adevărului pe care-l trăiește în această perioadă și care, cumva, a ghidat-o către mine.
 
Mai mult
 
 
 
Video
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Practica stării de Prezență
 
Puterea lui DA. Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
Despre mijloacele simple ale experienței spirituale. Starea de Prezență este marea poartă de ieșire din labirintul platitudinii. Nu e despre a crede ceva ce nu putem percepe, ci dimpotrivă: a fi conștient înseamnă a simți. O stare de conștiință extinsă este o stare de percepție mai adâncă și mai vastă în același timp. Suntem cu atât mai conștienți cu cât percepem mai profund realitatea. Conștiența schimbă totul: corpul, energia vitală, relațiile, modurile de acțiune în această lume, emoțiile și gândirea, capacitatea noastră creatoare și viziunea, bucuria de a trăi.
 
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 
Puterea lui DA
 
Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
 
 
București, 6 - 8 octombrie 2017
 
Puterea lui DA. Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
Motivul adânc pentru care noi, HEFT l-am invitat pe Gary Quinn să creeze o Călătorie a Inimii este rezonanța profundă cu dimensiunile transpersonale și spirituale ale Căii Maestrului Interior. În spatele prezenței sale strălucitoare are o carismă incontestabilă care-și trage rădăcinile din trăirea Adevărului. Asemeni Maestrului, el percepe realitatea ca pe o curgere a energiilor – pe care le numește frecvențe – și a densităților, iar demersul său pleacă întotdeauna de la frecvența alegerilor, atitudinilor și acțiunilor. Este un învățător care vorbește despre frecvența acceptării, a iertării, a întoarcerii către sine, frecvența compasiunii, a bucuriei de a trăi și a frumuseții într-un mod autentic și inspirator.
 
 
Mai mult
 
 
 
Refresh your Life
 
Vacanță Inițiatică în Thailanda
 
 
26 noiembrie - 8 decembrie 2017
 
Refresh your Life. Vacanță Inițiatică în Thailanda
Este o Călătorie de 5 stele, menită să reveleze măreția Creatorului lăuntric.
Agnis & AmmaRa vă vor însoți în a plonja în propria ființă, prin meditații ghidate și lucru personal, vă vor conține și vă vor îndruma către a face propriile alegeri în procesul vostru de transformare. O Călătorie frumoasă, revelatoare, odihnitoare, la capătul căreia vă veți întoarce cu o nouă perspectivă asupra realității.
 
 
Vino și tu!
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii

Colinele Revelației sunt spațiul nostru de experiență profundă. Deasupra lumii, ele sunt un loc din care vom coborî transformați pentru a ne schimba viața. Vara aceasta este una magnifică, în care potențialele de transformare sunt enorme. Dacă simți că experiența liniară a vieții a devenit prea îngustă, e timpul. Dacă diferitele crize – corporale, relaționale, emoționale, mentale – au devenit mai frecvente, dacă simți că ești în pragul unor mari alegeri pentru viața ta, toate acestea sunt expresia unui proces interior care a ajuns la maturitate. Nu folosește la nimic să primești sfaturi, nici să aștepți să se întâmple ceva. Nimeni nu va putea face transformarea în locul tău. Ești într-o călătorie a propriei tale inimi și Conștiențe în care va trebui mai devreme sau mai târziu să alegi altfel. O poți face acum. Orice întârziere este o prelungire a crizelor interioare, a întrebărilor, a îndoielii.

 
Mai mult
 
 
Practica Stării de Prezență
 
 
Eliberarea de Dependențe și Atașamente
 
14 - 15 iulie 2017
 

Un workshop special modelat pentru a răspunde nevoii tale de a te manifesta liber, neîngrădit de nimic din trecut. Este despre a trăi fără granițe, a descătușa energia blocată în emoție, este despre a demonta dependențele. Pleacă de la observația simplă că orice atașament sau dependență este de fapt o dependență de starea emoțională, mentală și energetică pe care o trăim în contact cu obiectul atașamentului, este o dependență de ceea ce primim din exterior. Obiectul atașamentului poate fi o substanță, o relație, o situație materială, un job... mereu ceva din exterior. Acest mecanism, o dată conștientizat, poate fi înlocuit cu... starea de Prezență.

 
Mai mult
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
25 mai - 7 iunie
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 29 Mai & 6 Iunie
Timișoara 30 Mai
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

București 31 mai
img
 
Seară de Carte & eXperiență
București 7 Iunie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Seri de Carte & eXperiență
 
 

Cărțile Maestrului Interior sunt instrumente teoretice și practice extraordinare, extrem de utile în procesul tău de transformare interioară. Sunt călăuze folositoare în labirinturile fără de sfârșit ale minții însetate de cunoaștere. Sunt surse de înțelepciune, porți către Adevăr, conțin indicii majore către (re)descoperirea naturii tale Divine, dar și către integrarea structurilor egotice, ale personalității liniare în viziunea largă a Sufletului tău... Din 7 Iunie 2017 la Librăria din București.

 
Mai mult
 
 
 
Cele o mie de nume ale bucuriei
 
În armonie cu lucrurile așa cum sunt acestea
 
 
Katie Byron & Stephen Mitchell
 
Cândva obișnuiam să cred că există un tu și un eu. Apoi am descoperit că nu există un tu, că de fapt tu ești eu. Nu e vorba de a avea în grijă doi, nici trei, nici patru, nici un miliard. Nu e vorba decât de unul. Ce ușurare! Ce magnific! „Vrei să spui nu e nimic de făcut? Că, dacă mă simt bine, totul este în regulă?” Da, chiar așa stau lucrurile. Este auto-realizare. Totul ţi se așterne tandru, fără efort, în poală.
Tu nu ești doar centrul, ești și circumferinţa. Ești întregul cerc și ești în același timp tot ce este în afara circumferinţei. Nimic nu te poate limita și nimic nu ţi se poate circumscrie. Ești totul. Ești tot ce-ţi poţi imagina în interior, în exterior, sus, jos. Nu există nimic care să nu vină din tine. Pricepi asta? Dacă nu provine din tine, nu poate exista. Ce anume manifești? Stele? Universuri? Un copac? O pasăre? O piatră? Ei bine, cine le gândește? Privește lucrurile în acest fel: a existat ceva înainte de a gândi tu acel ceva? Când dormi un somn fără vise, unde e lumea?
Comandă Acum
 
 
Spiritul Shamanic
 
Ghid practic pentru atingerea împlinirii personale
 
 
Kenneth Meadows
 
Cu ajutorul acestei cărți vă îmbarcați într-o fascinantă și incitantă aventură. O aventură a adevăratei descoperiri. O aventură al cărei obiectiv este de a găsi scopul existenței dumneavoastră, de a descoperi cine sunteți și ce sunteți, și mai ales de ce sunteți așa cum sunteți. Însă, mai înainte de a începe, îndreptați-vă atenția asupra minunii reprezentate de ființa dumneavoastră. Minunea de a exista!
Sunteți viu și conștient. Puteți vedea, auzi, simți, gusta și mirosi realitatea din jur. Puteți vedea cerul și norii, copacii, iarba și florile. Puteți simți vântul ce vă înfioară părul și atingerea blândă a ploii pe față. Puteți auzi cântecul păsărilor și zgomotul traficului străzii. Puteți ieși afară să atingeți o floare, spre a-i simți textura frunzelor și a-i mirosi aroma dulceagă a petalelor. Puteți lua o carte spre a citi cuvinte și fraze scrie de cineva pe care nu l-ați văzut niciodată și, făcând acest lucru, puteți împărtăși cele mai profunde gânduri ale acelei persoane. Vă puteți mișca spre orice direcție doriți, deoarece corpul va răspunde automat dorinței dumneavoastră. Trupul vă este o miraculoasă mașinărie vie, ce are nevoie doar de combustibil, apă, spălare și clătire, pentru a-și face singură întreținerea. Se auto-repară, reînnoindu-se în mod continuu.

Comandă Acum
 
 
Contracte Sacre
 
Trezește-ți potențialul divin
 
 
Caroline Myss
 
Atunci când nu ne înțelegem pe noi înșine și nu avem un scop în viață, sfârșim prin a ne face rău și nouă, și celor din jurul nostru. Dacă nu intuim limpede care este „imaginea de ansamblu” atunci când lucrurile merg prost, nu vom putea să reacționăm așa cum ar trebui nici la evenimente și nici la oameni. Un bărbat pe nume Philip mi-a spus odată că probabil încă ar fi fost căsătorit dacă ar fi știut ce ar fi trebuit să facă și dacă ar fi înțeles unde îi era locul. Era frustrat de ani întregi, iar nemulțumirea sa cronică a fost o povară prea mare pentru soția sa care, în cele din urmă, a ales să plece. Dar nici după divorț Philip nu a fost capabil de schimbările de care viața și cariera sa ar fi avut nevoie. „Problema cu schimbarea, mi-a spus Philip, este că o singură schimbare nu este niciodată suficientă. Odată ce procesul demarează, nu mai poate fi oprit.” Avea dreptate, desigur, la fel cum spunea și renumitul psiholog jungian James Hillman: „Trebuie să renunți la viața pe care o ai pentru a ajunge la viața care te așteaptă”. Dacă Philip ar fi înțeles încotro se îndreaptă, ar fi putut face alte alegeri. Comandă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved