Experienţa este învăţătorul suprem, deoarece, mai apoi, nu mai este necesară
credinţa în vorbele altcuiva. Ştim deja singuri.

Kenneth Meadows - Spiritul Shamanic

 
Articole
 
 
Oameni în cușcă
 
 
Gratiile sunt făcute din gândire. Eliberarea
 
Horia Francisc Țurcanu
Gratiile sunt făcute din gândire. Iar gândirea e prețioasă, este investită cu valoare de identitate. ”Gândurile mele, părerile mele, perspectivele mele, informațiile mele”. Chiar și experiența directă a vieții devine concluzie, idee, gândire, se fixează reprezentând un reper față de care vom construi realitate. Astfel, trecutul devine viitor, repetare, liniaritate și cușcă. Creăm noi realități în funcție de experiențe deja trăite, creăm iluzia cunoașterii realității fără să ne dăm seama că ne afundăm în prizonieratul propriei gândiri.
 
Mai mult
 
 
 
Energia Creatoare
 
 
Adu-o în echilibru
 
Elena Francisc Țurcanu
Pierduți în stresul cotidian al junglei urbane, de cele mai multe ori, pare foarte greu să ne deschidem percepția dincolo de corpul fizic, dincolo de lucrurile tangibile și vizibile. Misterul vieții însă în asta constă. În a ne lărgi conștiența dincolo de concepte și de poveștile pe care ni le tot spunem, a ne expanda conștiența de la ceea ce știm, sau credem că știm, la ceea ce nu știm încă. Doar la nivel mental pare că nu știm căci înlăuntrul nostru știm deja mult mai multe decât ne-am putut vreodată imagina.
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 
Puterea lui DA
 
Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
 
 
București, 6 - 8 octombrie 2017
 
Puterea lui DA. Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
Gary Quinn intră în galeria invitaților Călătoriei Inimii. Creator de programe de dezvoltare personală, autor de bestseller și inspirator de viață pentru celebrități, acest tip care surâde cu gura până la urechi are o filosofie simplă și mai ales darul de a o împărtăși cu ceilalți. Devine oaspetele nostru pentru că rezonează cu o felie esențială din lucrarea pe care o facem. Călătoria Inimii este o călătorie a Conștienței ce sine, dar până la marea deschidere interioară care se petrece la nivelul Inimii este nevoie de un parcurs interior de maturizare a personalității liniare. Doar un ego matur se poate deschide și astfel transforma întreaga experiență de viață. Acest proces de maturizare stă sub semnul dezvoltării personale.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii

Colinele Revelației sunt spațiul nostru de experiență profundă. Deasupra lumii, ele sunt un loc din care vom coborî transformați pentru a ne schimba viața. Vara aceasta este una magnifică, în care potențialele de transformare sunt enorme. Dacă simți că experiența liniară a vieții a devenit prea îngustă, e timpul. Dacă diferitele crize – corporale, relaționale, emoționale, mentale – au devenit mai frecvente, dacă simți că ești în pragul unor mari alegeri pentru viața ta, toate acestea sunt expresia unui proces interior care a ajuns la maturitate. Nu folosește la nimic să primești sfaturi, nici să aștepți să se întâmple ceva. Nimeni nu va putea face transformarea în locul tău. Ești într-o călătorie a propriei tale inimi și Conștiențe în care va trebui mai devreme sau mai târziu să alegi altfel. O poți face acum. Orice întârziere este o prelungire a crizelor interioare, a întrebărilor, a îndoielii.

 
Mai mult
 
 
Practica Stării de Prezență
 
 
Eliberarea de Dependențe și Atașamente
 
14 - 15 iulie 2017
 

Un workshop special modelat pentru a răspunde nevoii tale de a te manifesta liber, neîngrădit de nimic din trecut. Este despre a trăi fără granițe, a descătușa energia blocată în emoție, este despre a demonta dependențele. Pleacă de la observația simplă că orice atașament sau dependență este de fapt o dependență de starea emoțională, mentală și energetică pe care o trăim în contact cu obiectul atașamentului, este o dependență de ceea ce primim din exterior. Obiectul atașamentului poate fi o substanță, o relație, o situație materială, un job... mereu ceva din exterior. Acest mecanism, o dată conștientizat, poate fi înlocuit cu... starea de Prezență.

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
1 - 14 iunie
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 6 & 12 Iunie
img
 
Seară de Carte & eXperiență
București 7 Iunie
Respirația Inimii
 
Respirația Inimii

București 14 iunie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Spiritul Shamanic
 
Ghid practic pentru atingerea împlinirii personale
 
 
Kenneth Meadows
 
Cu ajutorul acestei cărţi vă îmbarcaţi într-o fascinantă şi incitantă aventură. O aventură a adevăratei descoperiri. O aventură al cărei obiectiv este de a găsi scopul existenţei dumneavoastră, de a descoperi cine sunteţi şi ce sunteţi, şi mai ales de ce sunteţi aşa cum sunteţi. Însă, mai înainte de a începe, îndreptaţi-vă atenţia asupra minunii reprezentate de fiinţa dumneavoastră. Minunea de a exista!
Sunteţi viu şi conştient. Puteţi vedea, auzi, simţi, gusta şi mirosi realitatea din jur. Puteţi vedea cerul şi norii, copacii, iarba şi florile. Puteţi simţi vântul ce vă înfioară părul şi atingerea blândă a ploii pe faţă. Puteţi auzi cântecul păsărilor şi zgomotul traficului străzii. Puteţi ieşi afară să atingeţi o floare, spre a-i simţi textura frunzelor şi a-i mirosi aroma dulceagă a petalelor. Puteţi lua o carte spre a citi cuvinte şi fraze scrie de cineva pe care nu l-aţi văzut niciodată şi, făcând acest lucru, puteţi împărtăşi cele mai profunde gânduri ale acelei persoane. Vă puteţi mişca spre orice direcţie doriţi, deoarece corpul va răspunde automat dorinţei dumneavoastră. Trupul vă este o miraculoasă maşinărie vie, ce are nevoie doar de combustibil, apă, spălare şi clătire, pentru a-şi face singură întreţinerea. Se auto-repară, reînnoindu-se în mod continuu.

Comandă Acum
 
 
Cele o mie de nume ale bucuriei
 
În armonie cu lucrurile așa cum sunt acestea
 
 
Katie Byron & Stephen Mitchell
 
Cândva obișnuiam să cred că există un tu și un eu. Apoi am descoperit că nu există un tu, că de fapt tu ești eu. Nu e vorba de a avea în grijă doi, nici trei, nici patru, nici un miliard. Nu e vorba decât de unul. Ce ușurare! Ce magnific! „Vrei să spui nu e nimic de făcut? Că, dacă mă simt bine, totul este în regulă?” Da, chiar așa stau lucrurile. Este auto-realizare. Totul ţi se așterne tandru, fără efort, în poală.
Tu nu ești doar centrul, ești și circumferinţa. Ești întregul cerc și ești în același timp tot ce este în afara circumferinţei. Nimic nu te poate limita și nimic nu ţi se poate circumscrie. Ești totul. Ești tot ce-ţi poţi imagina în interior, în exterior, sus, jos. Nu există nimic care să nu vină din tine. Pricepi asta? Dacă nu provine din tine, nu poate exista. Ce anume manifești? Stele? Universuri? Un copac? O pasăre? O piatră? Ei bine, cine le gândește? Privește lucrurile în acest fel: a existat ceva înainte de a gândi tu acel ceva? Când dormi un somn fără vise, unde e lumea?
Comandă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved