Dreptul nostru din naștere, ca fiinţe umane, este de a avea acces direct la iubire, iar privilegiul nostru este de a servi drept canal prin care ea curge.
John Welwood - Iubiri perfecte, relaţii imperfecte

 
Articole
 
 
Cum vreau să fiu
și ce vreau să creez în viața mea?
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Am tot lăsat, am tot curățat și acceptat, integrând trecutul. Și, cumva, energia trecutului a rămas agățată de noi sau noi n-am avut curajul a o lăsa de tot, sorbind voluptuos, mai pe față mai pe ascuns, din ce ne-am obișnuit să ne ofere comportamentele și obiceiurile noastre vechi. Ne tot păcălim că am lăsat, că am schimbat, că am transformat dar ne trezim, de multe ori, conștientizând că, de fapt, așteptăm ceva nou să se întâmple, să fie diferit, fără ca noi să lăsăm, cu adevărat, vechiul.
 
Mai mult
 
 
 
Roata Ritmurilor Lunare
 
 
Cele Patru Ritmuri de Conștiență ale Femeilor
 
Dacă citești aceste rânduri este pentru că ai ales schimbarea, ai ales transformarea, ai ales să crezi că-ți poți crea viața pe care o visezi. Este pentru că acum poți înțelege și accepta că cea la care tot visezi să devii există deja. Și nu doar pentru că așa spune fizica cuantică ci pentru că, tu însăți, ai început să-ți percepi puterea de a alege ce și cum devii din multiplele potențiale disponibile simultan.
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Krishna Das LIVE
 
Mai mult decât un Concert, mai mult decât o Meditație
 
 
28 iunie 2017
București, World Trade Center
 
Concert Krishna Das - București, 28 Iunie 2017
Incantația te va captiva în așa măsură încât vei dori să faci parte din ea
(Krishna Das)
KD - cum este numit de prieteni - este cel mai celebru cântăreț de muzică sacră, incantația sa deschide inima și ne conectează cu dimensiunea noastră profundă. Este supranumit starul rock al muzicii yoga. A fost nominalizat la premiul Grammy la categoria cel mai bun album New Age. Este de o simplitate și o căldură care te fac să redescoperi pofta de viață, frumusețea intrinsecă, naturalețea și bucuria din tine. Este a doua vizită a sa în România, după ce a răspuns invitației noastre în anul 2011.
 
Preț promoțional doar până pe 15 martie.
Beneficiază Acum!
 
 
Mai mult
 
 
 
HEFT & Călătoria Inimii
 
Prezintă
 
Vacanță Inițiatică în Thailanda
 
 
26 noiembrie - 8 decembrie 2017
 
Detalii în curând
 
Vacanță Inițiatică în Thailanda
Aceasta este o Călătorie de Conștiință a cărei temă este reașezarea relației noastre cu propriul trecut și crearea unui moment de schimbare conștientă, un punct de cotitură al propriei vieți. Este de asemenea o călătorie solară la antipozi, pe plajele fierbinți ale Mării Andaman, împreună cu Agnis & AmmaRa. Distanța fizică și psihologică față de dimensiunea liniară a propriei vieți creează oportunitatea ieșirii din labirint. Paradisurile tropicale, lucrul cu Starea de Prezență și conexiunea conștientă cu ființa vie a planetei fac din această Călătorie momentul unei schimbări fundamentale a propriei vieți. Vom crea împreună o reașezare a experienței de viață întemeiată în Conștiență, Adevăr și Frumusețe.
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Respirația Inimii / Respirație Holotropică
 
 
O Călătorie de Vindecare și Reconectare
 
Respirația Inimii / Respirație Holotropică: O Călătorie de Vindecare și Reconectare

Mecanismele de închidere pe care le-am perfecționat în primii ani de viață până în adolescență continuă să-și exercite puterea asupra noastră și în „viața de adult”. Dar până când? Până când începem să lucrăm cu conștiența. Acest demers de lucru cu aspectele noastre copilărești este un proces de vindecare și de reconectare cu propria autenticitate. Vindecarea are legătură cu trecutul și implică destructurarea acestor mecanisme de închidere care în copilărie ne-au ajutat enorm să supraviețuim, însă care în prezent ne stau în drum, ne împiedică să creștem, să devenim adulți și din punct de vedere psihologic.

 
Mai mult
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Călătoria de 9 luni
 

Acest parcurs este o „călătorie inițiatică”, bazată pe experiența directă, activă, a Ființei și nu pe informații pasive, pe teorii sau sisteme filosofice. Dacă vrei doar informație, îți pot recomanda câteva cărți bune. Dacă vrei să-ți transformi viața, ai nevoie de însoțire, de susținere, de conținere, de îndrumare în experiența propriei tale Ființe. Ai nevoie de o Comunitate pe care să te sprijini când îți va fi greu în procesul de transformare și de comuniune în care să celebrezi bucuriile și succesele.

Zeița Interioară nu poate fi trezită prin gândire. Ea nu este o idee sau un concept, nici o metaforă, ci o experiență. O trăire pe care vei învăța să o aduci în viața ta. Zeița este mișcare, este curgere, este simțire, este plonjare adâncă în corpul tău, Zeița este cântecul Inimii care-și urmează Contractul Sacru. Zeița este expresia cea mai adâncă și cea mai înaltă a Sufletului tău. Ea trăiește în profunzimea corpului tău, în nemișcarea tăcută din care se naște orice gest și orice gând. Acolo trăiește Feminitatea ta.

 
Mai mult
 
 
Practica Stării de Prezență
 
 
Eliberarea de Dependențe și Atașamente
 
Practica Stării de Prezență. Eliberarea de Dependențe și Atașamente

Acest workshop își propune aprofundarea Stării de Prezență pe de o parte, iar pe de altă parte însușirea mijloacelor prin care putem demonta vechile atașamente și dependențe. Este despre a crea o realitate nouă, proaspătă, eliberată de constrângere. Este despre a crea liberi ceea ce ne dorim, atunci când ne dorim. Vom înlocui vechilor forme de atașament cu... starea de prezență, o stare vie, relaxată, creativă, plină de vitalitate.

 
Mai mult
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
2 - 15 martie
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 6 & 13 Martie
Timișoara 8 & 15 Martie
img
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
Timișoara 10 Martie
Practica Stării de Prezență
 
Practica Stării de Prezență
București 15 Martie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cel mai frumos mărțișor
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
Ce se întâmplă când spunem nu patriarhatului? Câștigăm timpul necesar de a ne crea un spațiu interior în care să dezvoltăm o nouă relație cu masculinul, nu cu acea voce masculină care de secole întregi este ruptă de feminin (așa cum sunt mulți bărbați din cultura noastră), ci cu un masculin creator care să ne conducă la Marea Mamă, unde ne putem vindeca ruptura de propria noastră natură feminină. Când spunem nu patriarhatului începem „marea coborâre în spiritul zeiței, unde puterea și pasiunea femininului dormitează în adâncuri; de cinci mii de ani ea se află în exil”.
Disponibilă Acum
 
 
Selecțiile Primăverii
 
 
Pachet de primăvară: Iubire Conștientă
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved