Expansivitatea iubirii ne aduce, în mod inevitabil, în faţa zidurilor
structurii personalităţii noastre, închisoare a identităţii noastre vechi.

John Welwood - Dragoste şi trezire

 
Articole
 
 
Forma
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
„Prea mulți turiști!”, „Totul este prea aurit!”, „Oare de ce sunt atâtea statui cu Buddha? Prea multe, prea multe statui!”, „Mai bine rămâneam în fața Templului, vis-a-vis, la taraba unde vindeau porumb fiert!”, „Prea multe seif-uri în care să donezi bani pentru Buddha!”. Și, uite așa, mintea mea o luase razna și, pe bune dreptate, doar era prea aglomerat acolo! Nu mă mai puteam liniști. Mi-a luat câteva minute bune și câteva respirații foarte profunde să mă recentrez, cât de cât, și să aleg atitudinea deschisă.
 
Mai mult
 
 
 
Magicianul în mijlocul Realității sale
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
Umanitatea căzută în iluzie a căutat mereu o scurtătură pentru a ieși din propria nefericire. Simțindu-se separată de realitate a visat la puterile magice, la bagheta fermecată, la o formulă secretă, o tehnologie sacră, o cunoaștere ascunsă. Cei care au căutat-o au sperat mereu ca această magie să-i scutească de propria transformare interioară și să le confere puteri miraculoase asupra celorlalți. ”Nimic nu vă este ascuns” a spus un mare Maestru al Umanității. Magia există și este disponibilă oricui alege să o trăiască.
 
Mai mult
 
 
 
Venus - o memorie relațională
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
Când gânduri și emoții energice îmi răscolesc vitalitatea, între vis și realitate, între memorii și necunoscut, trăirile se electrizează și se consumă reciproc. Când toate resursele interioare par să se epuizeze, mai rămâne totuși ceva: o percepție subtilă, o memorie a inimii care călăuzește un act de abandon. Pe mine m-am părăsit, căutând. Suspin și ascult. Mă reprimesc tainic în tăcere, într-un feminin fertil și creator, forța interioară de care, de atâtea ori, am uitat, limitând-o într-un gen gramatical separant.
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Refresh your Life
 
Vacanță Inițiatică în Thailanda
 
 
26 noiembrie - 8 decembrie 2017
 
Refresh your Life. Vacanță Inițiatică în Thailanda
Este o Călătorie de 5 stele, menită să reveleze măreția Creatorului lăuntric. Agnis & AmmaRa vă vor însoți în a plonja în propria ființă, prin meditații ghidate și lucru personal, vă vor conține și vă vor îndruma către a face propriile alegeri în procesul vostru de transformare. O Călătorie frumoasă, revelatoare, odihnitoare, la capătul căreia vă veți întoarce cu o nouă perspectivă asupra realității.
 
 
Mai mult
 
 
 
Krishna Das LIVE
 
Un concert - meditație, o seară cu Magie
 
 
28 iunie 2017
București, World Trade Center
 
Concert Krishna Das - București, 28 Iunie 2017
Pentru mine, guru este iubire – spațiul în care intru în timp ce cânt. Acest spațiu poate fi numit oricum: Dumnezeu, suflet, prezență, imensitate, conștientizare... Guru este prezența vie din inimile noastre. Acea prezență și iubire pot apărea în viața noastră pe diferite căi. De fiecare dată când apare, fenomenul este foarte puternic, deoarece avem pentru o clipă viziunea propriei noastre frumuseți. Ne vedem pe noi înșine prin ochii iubirii. (Krishna Das)
 
Preț promoțional doar până pe 15 martie!
Beneficiază Acum!
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Călătoria de 9 luni
 

Nu cred că este misiunea mea să creez „cursuri de formare în ale feminității”, cum multe femei mi-au tot cerut. Sunt deja femei extraordinare, în toată lumea, care fac asta. Formează în ale feminității. Nu mă consider un dătător de sfaturi sau un formator. Mai ales în ceea ce simt a fi un proces permanent și care durează toată viața. Simt, mai degrabă, că este datoria mea să ghidez, să însoțesc și să împărtășesc din a mea experiență de viață, a mea experiență de a întrupa propria-mi feminitate.

 
Mai mult
 
 
Practica Stării de Prezență
 
 
Eliberarea de Dependențe și Atașamente
 
Practica Stării de Prezență. Eliberarea de Dependențe și Atașamente

Acest workshop își propune aprofundarea Stării de Prezență pe de o parte, iar pe de altă parte însușirea mijloacelor prin care putem demonta vechile atașamente și dependențe. Este despre a crea o realitate nouă, proaspătă, eliberată de constrângere. Este despre a crea liberi ceea ce ne dorim, atunci când ne dorim. Vom înlocui vechilor forme de atașament cu... starea de prezență, o stare vie, relaxată, creativă, plină de vitalitate.

 
Mai mult
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
9 - 24 martie
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 13 & 20 Martie
Timișoara 15 & 22 Martie
img
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
Timișoara 10 Martie
Practica Stării de Prezență
 
Practica Stării de Prezență
București 15 Martie
 
img
 
Practica Puterii Feminine
Iași 18 - 19 Martie
img
 
Respirația Inimii
București 22 Martie
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică
Iași 24 Martie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
În îndelungata mea muncă de terapie, desfășurată îndeobște cu femei între treizeci și cincizeci de ani, am simțit adeseori insatisfacția profundă a acestora față de succesele obținute în activitatea lor. Această nemulțumire a fost descrisă ca senzație de sterilitate, de pustiu, de ruptură și chiar de trădare. Aceste femei au îmbrățișat călătoria eroică stereotipă masculină și multe din ele au obținut succese academice, artistice, financiare; pentru multe dintre ele rămâne de răspuns la întrebarea „La ce servesc toate acestea?”
Succesul le-a lăsat pe aceste femei epuizate, cu un program de muncă infernal, cu boli generate de stres, întrebându-se cum au ajuns în această situație. Altceva doriseră când dăduseră glas visurilor lor de afirmare și succes. Nu și-au imaginat că a putea privi de pe cele mai înalte culmi avea să le ceară sacrificiul trupului și sufletului. Observând traumele fizice și emoționale suferite de femeile plecate în această călătorie eroică, am ajuns la concluzia că suferința lor este pricinuită de faptul că aceste femei au ales să urmeze un model care le neagă propria lor natură.

Comandă Acum
 
 
Selecțiile Primăverii
 
 
Pachet de primăvară: Iubire Conștientă
 
Pachet de primăvară: selecția Transpersonal
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved