Viața mea a fost o continuă căutare. Chiar înainte de a ști ce anume caut, tot ce mi s-a întâmplat m-a condus către prezența iubirii, indiferent că e vorba de prezența fizică a maestrului sau de iubirea din străfundurile inimii mele.
Krishna Das - Cântările Vieții

 
Eveniment
 
 
În căutarea Aurului Inimii
 
Când mi-am întâlnit maestrul, pe Neem Karoli Baba (Maharaj-ji), am întâlnit de asemenea o iubire fără început și fără sfârșit. Deși era ceva cu totul nou, a fost ca și cum m-aș fi trezit brusc, după un somn lung. N-a trebuit să fac nimic pentru a obține această iubire. Strălucea, venind de pretutindeni, indiferent dacă eram sau nu întors către ea. Când propriul meu balast de negativitate mă închidea și făcea imposibilă perceperea iubirii, un singur cuvânt, o privire sau un gest de-al său aprindea din nou, dintr-o dată, toate luminile, și eram iarăși acasă.
 
Concert Krishna Das - București, 28 Iunie 2017
 
După ce am stat cu Maharaj-ji în India doi ani și jumătate, acesta m-a trimis înapoi în Statele Unite, iar între timp Maharaj-ji a murit. Nu puteam să cred! Am intrat într-o stare de șoc, eram singur. M-am prăbușit îngrozitor, absolut convins că pierdusem singura șansă de a fi fericit. Am murit pe dinăuntru și mi-am continuat viața cu convingerea că niciodată nu voi mai găsi iubirea. Tenebrele din inima mea, care stătuseră ascunse în soarele de la amiaza strălucitoare a iubirii sale, au irumpt la suprafață, sfârtecându-mă, făcându-mă tot mai deprimat și târându-mă prin nenumărate locuri întunecate, dinăuntru și dinafara mea.

Au trecut mulți ani, apoi, într-o zi m-a izbit cu putere revelația că singurul mod prin care aș putea să-mi curăț inima de întuneric era să cânt cu oamenii – cu cei pe care nu-i mai văzusem de pe vremuri, din India. A fost un moment de mare intensitate și, oricât de mult am încercat să-l reneg, n-am reușit. Mă scufundam, iar acesta era singurul fir salvator care mi se arunca. Știam că dacă nu voi cânta, nu voi mai găsi acel loc al iubirii. Acel loc se găsea undeva în ființa mea. Și nu mai puteam să mă folosesc de prezența lui Maharaj-ji pentru a-l deschide. A trebuit să-l găsesc în mine, iar cântarea a fost singura modalitate care-mi era accesibilă.
(Krishna Das)
 
Concert Krishna Das - București, 28 Iunie 2017
 
Mai ai două zile de preț promoțional
Beneficiază Acum!
 
 
Mai mult
 
 
 
Refresh your Life
 
Vacanță Inițiatică în Thailanda
 
 
26 noiembrie - 8 decembrie 2017
 
Refresh your Life. Vacanță Inițiatică în Thailanda
Este o Călătorie de Conștiință a cărei temă este reașezarea relației noastre cu propriul trecut și crearea unui moment de schimbare conștientă, un refresh, un punct de cotitură al propriei vieți. Este de asemenea o călătorie solară la antipozi, pe plajele fierbinți ale Mării Andaman, împreună cu Agnis & AmmaRa. Distanța fizică și psihologică față de dimensiunea liniară a propriei vieți creează oportunitatea ieșirii din labirint. Paradisurile tropicale, lucrul cu Starea de Prezență și conexiunea conștientă cu ființa vie a planetei fac din această Călătorie momentul unei schimbări fundamentale a propriei vieți. Vom crea împreună o reașezare a experienței de viață întemeiată în Conștiență, Adevăr și Frumusețe.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Atelierele de Luni
 
 
Astrologie Arhetipală la Lună Nouă
 
din 27 martie 2017
 

Luni este prin excelență ziua Lunii, acel moment al săptămânii consacrat prin simbolistica sa hrănirii esenței noastre, mișcării și curgerii apelor interioare și intimității cu noi înșine. Este un moment care inițiază, ca și Luna Nouă, un nou început, un nou ciclu de șapte zile care își trage seva întregului său potențial prin rădăcinile înfipte în pământul zilei de luni, așa cum alegem să îl plămădim, fertil și hrănitor sau uscat, însetat, lipsit de viață. Mulți oameni sunt îmbufnați, nemulțumiți sau chiar deprimați luni, reluând de multe ori o rutină obositoare sau o funcționare „normală” în ciuda indispoziției. Luna interioară este atunci abandonată și vrea să se exprime. De ziua Lunii stările noastre emoționale sunt mesageri ai unei părți mai profunde din noi, care are nevoie să-i dăm ascultare prin mișcare, dans, scris, imaginație, prin felul în care ne hrănim trupul și intențiile creative ale inimii.

 
Mai mult
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Renaște-te, Femeie!
Călătoria de 9 luni
 
din 30 martie 2017
 

Este un privilegiu pentru mine, AmmaRa, și o bucurie să fiu Călăuza ta, să te însoțesc și să te conțin în această Călătorie Inițiatică a Renașterii, de 9 luni. Cercul pe care l-am creat are o singură noimă: trăirea Adevărului despre noi însene și reconectarea cu Sursa Vieții. Fiecare femeie care se regăsește pe Sine, sunt Eu Însămi. Aceasta este Bucuria mea, Creația mea și Vocația mea. Anul trecut Cercul Sacru și Practica Puterii Feminine a însoțit peste 200 de femei din România să renască și să recreeze relația sacră cu Sine și cu Viața. Am renăscut cu fiecare dintre ele, căci un singur Principiu Feminin trăiește în noi toate, o singură Feminitate și o singură Zeiță. De aceea este un privilegiu și o bucurie să vă însoțesc și o simt o profundă Recunoștință pentru Viața care face posibile miracolele pe care le trăim.

 
Mai mult
 
 
Practica Stării de Prezență
 
 
Eliberarea de Dependențe și Atașamente
 
Practica Stării de Prezență. Eliberarea de Dependențe și Atașamente

În acest workshop ne propunem înlocuirea vechilor forme de atașament cu... starea de prezență, o stare vie, relaxată, creativă, plină de energie vitală. Workshopul este potrivit pentru vindecarea oricărui tip de adicție, de la cele mai severe (alcool, droguri ușoare, fumat) până la forme de atașamente considerate mai lejere (de ex. dependența de relații, muncă, sex, etc)...

 
Mai mult
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
15 - 29 martie
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 20 & 27 Martie
Timișoara 15 & 22 Martie
img
 
Respirația Inimii

București 22 Martie
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

Iași 24 Martie
Timișoara 25 Martie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
Dorința mea de a înțelege care este relația dintre călătoria eroinei și cea a eroului m-a făcut să am primele discuții cu Joseph Campbell, în anul 1981. Știam că anumite stadii ale călătoriei eroinei înglobează aspecte ale călătoriei eroului, dar simțeam că în centrul dezvoltării spirituale feminine trebuie să fie vindecarea rupturii dintre femeie și natura sa feminină. Doream să aflu părerea lui Campbell. Am fost surprinsă când el mi-a răspuns că femeile nu au nevoie să pornească în călătorie. „În toate tradițiile mitologice femeia este acolo. Tot ce are de făcut este să-și dea seama că ea se află deja în locul unde oamenii își doresc să ajungă. Atunci când o femeie își dă seama ce natură minunată are, nu se va mai încurca cu noțiuni prostești, încercând să fie un pseudo-bărbat.”

Răspunsul m-a uluit și m-a nemulțumit profund. Femeile pe care le cunoșteam și cu care lucram nu doreau să fie acolo, în locul unde alții își doreau să ajungă. Ele nu doreau să fie întruparea Penelopei, prinse într-o așteptare fără sfârșit, țesând și des-țesând. Ele nu doreau să fie servitoare într-o cultură dominant masculină, aducând servicii zeilor. Ele nu doreau să urmeze sfaturile fundamentaliștior de a se întoarce la cratiță. Ele aveau nevoie de un nou model care să explice cine și ce este o femeie.

Comandă Acum
 
 
Selecțiile Primăverii
 
 
 
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved