Esența este că ne vom găsi calea înfăptuind ceea ce ne face să ne simțim bine.
Dacă ne urmăm starea de bine, dacă ne urmăm inima și înfăptuim ceea ce ne face fericiți, ne vom afla pe direcția corectă.

Krishna Das - Cântările Vieții

 
Articole
 
 
Filă din Jurnal
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Este o noapte adâncă și întunecată, fără Lună, aici, pe această faleză înaltă unde mă aflu. Închid ochii, ascult vântul și valurile Oceanului. Mă cobor în mine pentru a mă asculta. A fost Luna Nouă, în urmă cu două zile, când mi-am început această lună quasi sabatică. E darul meu pentru mine. Odihnă. Tăcere. Liniște. Solitudine. Restaurare lăuntrică.
 
Mai mult
 
 
 
Povestea se petrece în sufletul meu
 
 
Aurora-Monica Oprișe
Vă amintiţi anii de liceu? Ani de vise, de emoţii... Ani trăiţi intens, poate cel mai intens din viaţa multora. Unii am lăsat poveşti neterminate atunci, alţii ne-am văzut calea spre mai departe, în viaţă. Unii dintre noi am rămas blocaţi în amintirile de atunci, ducând cu noi în viaţă doruri, nemulţumiri, dureri sau vise neîmplinite. Ne-am cristalizat tipare de comportament, iniţiate încă din viaţa de copil.
 
Mai mult
 
 
 
Nevoia de Conexiune
 
 
Draga mea, nimeni nu poate lua în locul tău o decizie majoră ce îți poate schimba radical viața. Apele tulburi ale incertitudinii, ale îndoielii, pot fi, de multe ori, de-a dreptul înfricoșătoare. A le traversa singură, poate conduce la depresie, la închidere, la însingurare. Avem nevoie de inspirație, de încurajare, de susținere și conținere când traversăm aceste perioade de tranziție. Să putem naviga mai ușor aceste ape tulburi, nevoia de conexiune și de comuniune trebuie hrănită periodic. (AmmaRa)
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
În căutarea Aurului Inimii
 
 
Viața mea a fost o continuă căutare. Chiar înainte de a ști ce anume caut, tot ce mi s-a întâmplat m-a condus către prezența iubirii, că e vorba de prezența fizică a maestrului sau de iubirea din străfundurile inimii mele.
Indiferent ce se petrece în afară, pe dinăuntru viața mea este un proces constant de întoarcere spre acel loc, de a încerca să-mi privesc iubirea în ochi, să stau față în față cu ea.
Se spune că inima este ca o oglindă ce reflectă ființa noastră cea mai profundă. Dacă oglinda este acoperită de praf, imaginea reflectată nu e clară. Oglinda inimii este acoperită cu praful „încărcăturii” noastre: dorințe egoiste, mânie, lăcomie, rușine, teamă și atașamente. Pe măsură ce ne eliberăm de acestea, frumusețea interioară devine radiantă și începe să strălucească.
(Krishna Das)
 
Concert Krishna Das - București, 28 Iunie 2017
 
 
Mai mult
 
 
 
Refresh your Life
 
Vacanță Inițiatică în Thailanda
 
 
26 noiembrie - 8 decembrie 2017
 
Refresh your Life. Vacanță Inițiatică în Thailanda
Meditație, Practica Stării de Prezență pe malul oceanului, explorări interioare ghidate de Agnis & AmmaRa, cercuri de împărtășire și discuție, toate acestea vor constitui axul central al acestei Vacanțe Inițiatice având ca temă Integrarea Trecutului și creația conștientă a propriei vieți. Cele 7 zile petrecute în insulă vor constitui un adevărat retreat, un timp al introspecției, al clarității și al marilor alegeri. Întreaga Călătorie are drept scop reașezarea perspectivei lăuntrice asupra propriei vieți.

Templele de aur din Chiang Mai vor fi oportunitatea de a investiga cu mijloacele Călătoriei Inimii, conexiunea interioară cu tradiția lui Budha. Tabăra de elefanți și jungla, contactul direct cu marile animale va crea conexiunea cu Pământul, cu dimensiunea densă, vie, înrădăcinată a existenței. Plajele strălucitoare din sudul Thailandei, palmierii și insula pe care vom sta, suspendată între cer și marea de culoare turcoaz vor deschide percepția sferică asupra propriei ființe și a lumii.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Atelierele de Luni
 
 
Astrologie Arhetipală la Lună Nouă
 
din 27 martie 2017
 

Luni este prin excelență ziua Lunii, acel moment al săptămânii consacrat prin simbolistica sa hrănirii esenței noastre, mișcării și curgerii apelor interioare și intimității cu noi înșine. Este un moment care inițiază, ca și Luna Nouă, un nou început, un nou ciclu de șapte zile care își trage seva întregului său potențial prin rădăcinile înfipte în pământul zilei de luni, așa cum alegem să îl plămădim, fertil și hrănitor sau uscat, însetat, lipsit de viață. Mulți oameni sunt îmbufnați, nemulțumiți sau chiar deprimați luni, reluând de multe ori o rutină obositoare sau o funcționare „normală” în ciuda indispoziției. Luna interioară este atunci abandonată și vrea să se exprime. De ziua Lunii stările noastre emoționale sunt mesageri ai unei părți mai profunde din noi, care are nevoie să-i dăm ascultare prin mișcare, dans, scris, imaginație, prin felul în care ne hrănim trupul și intențiile creative ale inimii.

 
Mai mult
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Renaște-te, Femeie!
Călătoria de 9 luni
 
din 30 martie 2017
 

Călătoria Renaște-te Femeie, care se întinde pe parcursul a 9 luni, va începe curând. Mai sunt doar câteva locuri disponibile! Cercul Sacru al acestei Călătorii se va fi completat luni, 27 martie, la Lună Nouă.
Atenție! Când participi la oricare Călătorie din cadrul Comunității Practica Puterii Feminine s-ar putea ca la sfârșitul acesteia să simți:
- Inspirație și elan creator
- Dorința de a face o schimbare majoră în viața ta
- Conexiune cu potențialul tău major și cu darurile tale autentice
- Motivație să începi a crea ceva nou și creativ
- Nevoia de a-ți oferi mai mult spațiu și timp ție decât celorlalți
- Bucurie, recunoștință pentru al tău corp de femeie
Și cel mai grav, draga mea, s-ar putea să simți
- Încredere în tine însăți și în a ta Putere Feminină.

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
23 martie - 5 aprilie
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 27 Mar & 3 Apr
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

Iași 24 Martie
Timișoara 25 Martie
București 29 Martie
Astrologie Arhetipală - Ateliere ASTRO la Lună Nouă
 
Ateliere ASTRO
la Lună Nouă
București 27 Martie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
Am descris această călătorie prin prisma propriei mele perspective, dar și a multor femei din generația mea care și-au căutat validarea în sistemele patriarhale și au descoperit nu doar că acestea sunt deficitare, dar sunt și cumplit de distructive. Suntem copiii erei post-Sputnik, încurajați să exceleze pentru ca Vestul să-și redobândească supremația.

Eu sunt ceea ce s-ar numi „fetița lui tata” – o femeie care s-a identificat mai ales cu tatăl, adesea respinsă de mamă și care a căutat atenția și aprobarea tatălui și a valorilor masculine. Modelul pe care îl prezint nu se potrivește neapărat cu experiențele tuturor femeilor, din toate veacurile, și nu se limitează numai la femei. Călătoria se referă la ambele genuri. Ea descrie experiența multor oameni care se străduiesc să fie activi, să-și aducă contribuția în societate, dar care se tem de efectele pe care le are societatea noastră orientată către progres asupra psihicului uman și a balanței ecologice a planetei.

Comandă Acum
 
 
Cântările Vieţii
 
În căutarea aurului inimii
 
 
Krishna Das
 
Îmi dorisem faimă și rock 'n' roll mai mult decât orice, de când mă știam, până când l-am întâlnit pe Ram Dass... Realitatea este că, dacă aș fi dobândit faimă, putere sau bani în acea perioadă de viață, acestea m-ar fi distrus în mod absolut.

Din câte pot să-mi dau seama, Maharaj-ji, pe care încă nu-l întâlnisem, veghea asupra mea și m-a salvat dintr-o situație foarte periculoasă. Mă minunez când văd că, prin mijlocirea harului său, îmi îndeplinește acele vechi dorințe acum, când a avea aceste lucruri nu mă mai distruge. Chiar îmi permite să fiu un rock star al incantației, fără să trebuiască să țopăi pe scenă; când cânt, o fac așezat, cu picioarele încrucișate! O altă diferență ține de faptul că, în loc să cânt pentru a-mi servi egoul, acum cânt pentru a-mi mântui inima.

Comandă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved