Pentru mine, Guru este iubire – spațiul în care intru în timp ce cânt. Acest spațiu
poate fi numit oricum: Dumnezeu, suflet, prezență, imensitate, conștientizare.

Krishna Das - Cântările Vieții

 
Articole
 
 
Pagină din Jurnalul tău, femeie
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Femeia mamă, femeia fiică, femeia soție, femeia soră, femeia iubită, femeia prietenă, femeia Shaman, femeia Vindecătoare, femeia care iubește, femeia care plânge, femeia care tânjește, femeia care ascultă, femeia care lasă durerea să iasă, femeia care știe că vindecându-se pe sine vindecă lumea. Femeia care are curajul de a-și oferi în dar recalibrare, re-energizare, restaurare, renaștere - pe măsură ce se ridică la a-și asuma Măestria.
EA, femeia, este acordată cu vibrația canalului de visare în care a ales să se așeze și, în același timp, se lasă purtată în profunzimi nebănuite ale propriei ființe. Se simte forțată să schimbe. Radical. Acum. Nu mai târziu. Nu mâine. Nu peste o lună. Nu într-o altă viață. Ci, ACUM! Simte fierbințeala din miezul dizolvărilor unor vechi mecanisme de gândire. Simte freamătul din sursa clocotitoare a noilor creații.
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
CADOU
 
 
Concertele Călătoriei Inimii
 
Ai fost vreodată la un concert Călătoria Inimii? Atunci ai simțit cu siguranță diferența dintre un concert obișnuit și o călătorie de conștiință pe muzică. Toți artiștii pe care i-am adus în România au ceva special, o rezonanță profundă cu tot ceea ce suntem și facem. Muzica lor ne pune în contact cu părțile noastre cele mai ascunse și mai luminoase, cu spațiul sacru al inimii și cu starea de prezență.
Au fost mulți cei care ne-au încântat cu muzica lor: Krishna Das, Amaresh,
Mirabai Ceiba, Beatriz Pichi Malen
au răspuns invitației noastre și au deschis porțile percepției. Ne-am deschis inimile împreună, am trăit experiențe magice, am cântat și am dansat, ne-am bucurat de conexiune, am primit și am dăruit, am ascultat, ne-am simțit dincolo de măști...
 
Intră aici pentru Cadou
 
 
Concert Krishna Das - București, 28 Iunie 2017
 
 
Refresh your Life
 
Vacanță Inițiatică în Thailanda
 
 
26 noiembrie - 8 decembrie 2017
 
Refresh your Life. Vacanță Inițiatică în Thailanda
Este o Călătorie de Conștiință a cărei temă este reașezarea relației noastre cu propriul trecut și crearea unui moment de schimbare conștientă, un refresh, un punct de cotitură al propriei vieți. Este de asemenea o călătorie solară la antipozi, pe plajele fierbinți ale Mării Andaman, împreună cu Agnis & AmmaRa. Distanța fizică și psihologică față de dimensiunea liniară a propriei vieți creează oportunitatea ieșirii din labirint. Paradisurile tropicale, lucrul cu Starea de Prezență și conexiunea conștientă cu ființa vie a planetei fac din această Călătorie momentul unei schimbări fundamentale a propriei vieți. Vom crea împreună o reașezare a experienței de viață întemeiată în Conștiență, Adevăr și Frumusețe.
Mai avem doar două locuri disponibile!
 
 
Vino și tu!
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii

În verile fierbinți, exploratorii conștiinței își mută explorările sus, în Podișul Luncanilor, acolo unde se află teritoriul Călătoriei Inimii, la peste 1000 de metri altitudine, pe Dealul Zmeului, între pădurile de mesteacăn. Cele mai puternice călătorii de expansiune a conștiinței au loc aici, în aer liber, an de an. Energia locului, aflat între cetățile dacice de la Costești și Blidaru, amplifică procesele de expansiune a Conștiinței și profunzimea experiențelor.

 
Mai mult
 
 
Roata Ritmurilor Lunare Feminine
 
 
Creativitate, Sexualitate, Conștiență, Spiritualitate
 
Timișoara, 21-22 aprilie 2017
 

Este foarte important ca noi, femeile, să învățăm a fi conștiente de modurile diferite în care reacționează corpul nostru la fiecare ritm din cele patru ritmuri lunare cu care suntem profund racordate. Aceste ritmuri ne influențează direct și au efecte puternice asupra propriei noastre personalități și asupra energiei creative, căci corpul nostru reacționează diferit la fiecare ritm din cele patru ritmuri lunare. Menstra nu poate fi tratată precum o boală a corpului. Dacă o femeie poate învăța să își înțeleagă propriul său ciclu lunar, să accepte schimbările și să fie în acord cu natura feminității ei, își poate recâștiga echilibrul pe Roata Ritmurilor ei Lunare. (AmmaRa)

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
30 martie - 12 aprilie
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 3 Aprilie
img
 
Practica Stării de Prezență
București 5 Aprilie
img
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
Timișoara 7 Aprilie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
După o perioadă de contemplare a priveliștii din vârful ierarhiei sociale, timp în care eroina se ocupă de tot, uneori și de carieră și de copii în același timp, vine întrebarea „Ok, am reușit, acum ce urmează?” Și începe să caute următorul obstacol peste care să se cațere, următoarea promovare, următorul eveniment social, umplându-și fiecare clipă liberă cu „a face”. Ea nu știe cum să se mai oprească, cum să spună nu și se simte vinovată de ideea de a dezamăgi pe cineva care are nevoie de ea. Ea devine dependentă de reușită și fiecare noua putere îi conferă o stare „amețitoare”.
În acest stadiu, adeseori femeia începe să se simtă în discordanță cu ea însăși sau poate trece printr-o boală fizică sau printr-un accident. Și începe să se întrebe: „Pentru ce sunt toate acestea? Am obținut tot ceea ce mi-am propus să obțin și am în mine un gol. De ce am senzația asta cumplită de singurătate și dezolare? De ce mă simt trădată? Ce am pierdut?”

Comandă Acum
 
 
Spiritul Shamanic
 
Ghid practic pentru atingerea împlinirii personale
 
 
Kenneth Meadows
 
Schimbările apar în viaţa noastră ca rezultat al alegerilor pe care le facem.
Detaşarea nu înseamnă retragerea din faţa lumii pentru a scăpa de responsabilităţile sale. Reprezintă faptul de a fi în lume, însă a nu-i aparţine.
Experienţa este învăţătorul suprem, deoarece, mai apoi, nu mai este necesară credinţa în vorbele altcuiva. Ştim deja singuri.
Dumnezeu, Marele Spirit sau indiferent ce nume i-am da Sursei noastre Originare, nu îşi găseşte forma de exprimare în miracole, ci în simplele lucruri din activitatea noastră cotidiană.
Iubirea nu pune nici un fel de condiţii asupra sa, nici nu caută ceva la schimb pentru ea însăşi, căci, prin dăruirea deplinătăţii sale, ea nu se epuizează, ci se extinde.
Maturitatea vine în urma caracterului muritor. De aceea, Spiritul nostru are nevoie de noi pentru a fi om, astfel încât să se poată dezvolta şi el, spre a-şi atinge caracterul deplin.

Comandă Acum
 
 
Fără Granițe
 
Dezvoltarea personală și lărgirea conștienței
 
 
Ken Wilber
 
Cartea descrie parcursul conștiinței unei ființe umane aflate în transformarea paradigmei și aduce ordine în spații care par să scape complet logicii, contribuind astfel la claritatea întregului proces. În plus, deși palierele de experiență pe care le descrie Wilber aparțin trăirii mistice, fără nicio îndoială, el scoate complet limbajul mistic, metaforic, din lucrarea lui, demersul său fiind polarizat mai degrabă în termenii psihologiei transpersonale și al științelor, iar acest lucru contribuie deasemeni la funcția integratoare a acestei cărți.
Este o călătorie de o splendidă claritate, frumusețe și simplitate, dincolo de granițele personalității liniare, a ego-ului articulat pe structuri mentale, a cărei lectură este inspiratoare și clarificatoare.

Comandă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved