Marea transformare la nivelul inimii se petrece atunci când alegi să simți.
De aceea este nevoie ca Atenția ta să se întoarcă în interior iar tu să devii
Centrul conștient al întregii tale realități.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Articole
 
 
Aripi de Înger
 
 
Elena Francisc Țurcanu
O priveam dansând în mijlocul camerei – templul feminității noastre unde ne petrecem în Cercul Sacru Anam Cara la fiecare Lună Nouă – când, deodată, chiar din mijlocul spatelui, dintre omoplații ei, am văzut cum îi creșteau aripi aurii de înger. Au crescut și au crescut și, încet, încet, s-au desprins chiar în clipa în care ea a rostit cu voce tare: mătușa mea se pregătește să treacă vălul. Vorbele ei au însoțit însăși desprinderea aripilor pe care eu mă minunam privindu-le crescând din ea. Și am înțeles, în acea clipă magică, cum sufletul care se pregătea să treacă vălul avea nevoie de însoțirea celei pe care eu, de dincolo de lacrimile recunoștinței ce-mi curgeau acum pe chip, o priveam dansând...
 
Mai mult
 
 
 
Un DAR pentru tine
 
 
la Lună Plină Magică și Romantică
 
Acum, în prag de Lună Plină Magică și Romantică, ție prieten al Călătoriei Inimii, îți ofer în dar o declarație de iubire turnată într-o formă mai... atipică. A fost și pentru mine o surpriză s-o citesc direct în cartea venită proaspăt de la tipografie. Iar ție, iubitul meu Agnis, îți mulțumesc pentru această împărtășire pe care ai făcut-o la începutul Cărții Călătoria Inimii. Și, mai ales, îți mulțumesc pentru toate experiențele trăite împreună până acum. Căci, oricât de provocatoare și de dureroase fură unele dintre aceste experiențe, fiecare în parte m-a învățat a mă deschide, a mă abandona și a-mi recăpăta încrederea în fața a tot ceea ce mi se părea a fi necunoscut, imposibil. Îți mulțumesc pentru că, alături de tine, am învățat să dansez, în pași născuți din spontaneitate, cu misterul etern al propriei mele ființe.
 
Mai mult
 
 
 
Cu Încredere deschide-te!
 
 
Maria Lupu
Prima mea experienţă de Respiraţie Holotropică s-a petrecut câţiva ani buni în urmă. Eram într-o perioadă când căutam ceva, însă nu prea aveam habar ce caut cu adevărat. Simţeam tot mai mult o nelinişte lăuntrică şi o nevoie de ceva nou în viaţa mea. Aveam sentimentul că trebuie să descopăr un adevăr misterios, un ceva ascuns care îmi tot scapă printre înţelesuri. Voiam să înţeleg cu mintea ce e dincolo de această aşteptare, de această căutare. Uneori trăiam sentimentul că sunt cu capul printre nori, că nu mă pot concentra şi aduna, iar alteori nu-mi mai găseam locul şi bucuria în ceea ce făceam.
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Invitație la carte
 
 
Oferte speciale în librărie: 3-4 noiembrie 2017
 

Te invităm să petrecem timp de calitate, împreună, la Lună Plină, în Librăria Cărțile Maestrului Interior și să dezvoltăm relațiile noastre de prietenie, bucurându-ne de comuniune și comunitate.

Tu doar vino cu o atitudine deschisă, cu o minte flexibilă și cu încredere că te poți baza pe intuiția ta ce-ți va ghida alegerile în multitudinea de

oferte speciale
la
Centrul Călătoria Inimii
București
vineri și sâmbătă, 3-4 noiembrie,
între orele 10:00 - 20:00

Te așteptăm​, cu mare drag și cu cel mai pur ceai de pe planetă – NUMI Tea, să ne bucurăm împreună de energia acestor cărți – ghizi și instrumente valoroase în procesul de vindecare, transformare, evoluție​, întregire.

Te vom ghida, personal, în selecția de cărți pe subiectele cele mai arzătoare pentru tine acum.

 
Mai mult
 
 
 
Călătorii online
 
 
Rescrie-ți Povestea Personală!
 
 
O călătorie OnLine cu AmmaRa
 
Rescrie-ți Povestea Personală!
Chiar acum tu comunici cu Universul. Prin ce gândești acum. Prin ce alegi acum. Acum. Și faci asta prin vibrațiile pe care le emani chiar acum. Această vibrație a ta (frecvența pe care o emiți și care este bazată pe propriile tale credințe și pe emoțiile tale) este limbajul pe care Universul îl înțelege. Adică, la un nivel energetic, tu chiar acum vorbești nu doar cu tine ci și cu întregul Univers. Și chiar acum fie continui să-ți rescrii vechea poveste fie decizi să faci altfel.
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Aceasta Carte este născută din experiența Maestrului Interior și conduce către Maestru ca mod de a trăi în această lume
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Marea transformare la nivelul inimii se petrece atunci când alegi să simți. De aceea este nevoie ca Atenția ta să se întoarcă în interior iar tu să devii Centrul conștient al întregii tale realități. Ia-ți un moment de respirație adâncă și privește în interiorul tău. Acolo sunt nenumărate personaje interioare, aspecte ale propriei tale ființe, care au propriile lor sfere de realitate. Fiecare moment pe care l-ai trăit vreodată a creat propriile sale concluzii despre viață și are propriile sale etichete care îl separă de rest. Tu conții toate aceste personaje interioare, sunt în tine, ești creatorul lor. Copilul, adolescentul, bărbatul sau femeia îndrăgostită, cel rănit sau cea dezamăgită, cel care caută sau cea care zâmbește, ești tu însuți. Fiecare respirație a lor se naște din respirația ta, fiecare gest, din energia ta, lacrimile lor sunt lacrimile tale.
Noutate Absolută Pre-Comandă ACUM
 
 
Călătoria Inimii
 
Calea iubirii conştiente
 
 
John Welwood
 
Călătoria Inimii. Calea iubirii conştiente
 
Nu ştiu dacă citind această carte veţi găsi iubirea. Nu ştiu nici dacă lectura ei vă va da curajul să vă deschideţi inima în aşa fel încât să-l puteţi privi pe celălalt cu ochii sufletului, şi nu cu ai fricilor pe care le duceţi cu voi, dar ştiu un lucru: veţi afla că Iubirea există şi că este o stare pe care o puteţi trăi aici, acum. Este o stare care nu depinde de nimeni, decât de noi înşine. Veţi citi cu ochii minţii poate, dar în spatele armurilor, acolo, în profunzimile fiinţei voastre inima va striga din spatele cochiliilor de oţel „da, da, acesta este Adevărul despre Iubire.” Şi acesta ar putea fi începutul unei noi vieţi. (Horia Francisc - Țurcanu)
Ediție Nouă Comandă ACUM
 
 
Suflet Nemărginit
 
Eliberarea de Judecătorul Interior
 
 
Byron Brown
 
 
Suflet Nemărginit. Eliberarea de Judecătorul InteriorVă invit să schimbați ceva mic, mic în activitatea voastră zilnică. O singură dată pe zi - din multele dăți când doriți să tastați pe telefonul mobil – alegeți altfel. O singură dată pe zi, în loc să butonați pe telefonul mobil, citiți un scurt paragraf din Suflet nemărginit - o carte magistrală în care Byron Brown împărtășește despre renunțarea la judecătorul interior în favoarea Maestrului Interior – pasul care l-a condus pe el, și pe foarte mulți dintre cei cu care a lucrat de-a lungul timpului, către regăsirea liniștii și a bucuriei interioare. (Claudia Constantin)
Comandă ACUM
 
 
Când imposibilul devine Posibil
 
Aventuri în realităţi neobişnuite
 
 
Stanislav Grof
 
 
Stanislav Grof. Când imposibilul devine PosibilToate revelațiile, precum și accesul la universul ascuns – ascuns ochilor mei, de către mine însumi, prin modul meu de a gândi – nu ar fi fost posibile dacă nu exista acea căutare inițială, acel dor de mai mult. Am descoperit ulterior că acel mai mult eram de fapt eu, ființa mai largă, iar dorul era dorul de mine însumi, de care mă rupsesem atunci, în copilărie. În această căutare am descoperit la un moment dat o scriere, care mi-a arătat calea. Această scriere se numește... Când imposibilul devine posibil. (Bogdan Grigoraș)
Ediție Nouă Comandă ACUM
 
 
Călătorii Inițiatice
 
 
Creează-ți Viața pe care o dorești
 
O Călătorie inițiatică în Peru
 
 
29 aprilie - 9 mai 2018
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. O Călătorie inițiatică în Peru
Ecourile vechii civilizații Inca reverberează în ființa noastră, o voce parcă venind din adâncul pământului ne strigă, ne cheamă înapoi pentru a recupera acea parte însemnată din noi pe care am abandonat-o. Vechii Inca, în anii gloriei lor, re-cunoșteau natura profund spirituală a realității și cunoșteau tainele navigării în oceanul conștiinței. Templele incașe, ale căror urme se găsesc peste tot în Peru, depun mărturie despre vremuri în care umanitatea era preocupată să-și trăiască esența de dincolo de forme. (AmmaRa)
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Practica Stării de Prezență: Arta Încrederii
Câteodată mă rătăcesc în propriile gânduri, în propria iluzie.
Pare că ajung într-o fundătură, în care mă simt singur și neînțeles.
Pare că am rătăcit drumul.
Ție ți s-a întâmplat asta vreodată?
Uneori văd undeva un semn care îmi amintește de acasă,
de spațiul acela liniștit din interior în care mă regăsesc.
În care sunt și doar atât.
Spațiul din care pot crea și din care pot iubi.
Sunt sigur că și tu cunoști acest spațiu.
Ce spui,
ți-ar plăcea să explorăm împreună căi de a accesa ușor acest spațiu al încrederii?
Aici este Sursa realității.

(Bogdan Grigoraș)
 
 
Mai mult
 
 
Maestrul Interior: Arta Respirației Conștiente - Serie 9 eXplorer
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved