Totul se petrece în Inima ta!
Amintește-ți asta, atunci când te vei rătăci din nou.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
eXperimentează-TE!
 
 
Practica Stării de Prezență: Arta Încrederii
Ai simțit pe pielea ta cum e să trăiești - zi după zi - identic, repetitiv, mecanic, sugrumat/ă de propria neîncredere. Aceleași gânduri, aceleași gesturi, aceleași acțiuni. Schimbă chiar acum, fă pasul! Ai deja totul, nu îți lipsește nimic pentru a trăi plenar Viața, cu bucurie și lumină în ochi și în inimă. Schimbă frecvența și reconectează-te cu Încrederea în ceea ce ești! Poți face asta!

Practica Stării de Prezență – Arta Încrederii este contextul ideal unde putem face asta împreună. Te așteptăm la Centrul Călătoria Inimii din București, pe 10 și 11 noi, la ultimul workshop al Călătoriei Inimii din acest an. O Călătorie profund transformatoare la care mai ai șansa să ocupi unul din ultimele locuri disponibile.
 
 
Mai mult
 
 
Maestrul Interior: Arta Respirației Conștiente - Serie 9 eXplorer
 
 
Școala Maestrului Interior
Parcursul 2018-2019
 
 
Articole
 
 
Ritmuri relaționale
 
 
O incursiune în proiecții
 
Denise Cornea Ștefănescu
Noiembrie concentrează privirea penetrantă a Scorpionului în semnul Balanței*, într-o susținere reciprocă mutuală, o înțelegere tacită de a aduce în lumina conștienței o esență sau Esența: unei relații, unui adevăr, unui mod de a relaționa și socializa, care să filtreze dorințele și mai ales, proiecțiile personale. Energia emoțională a semnului, ea însăși o reflexie lucidă a dinamicii de culise în relații, își curge acum vital secretele în afară, revenind la sursă încărcată magnetic: proiectiv sau dimpotrivă, pasionat și creativ...
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Invitație la carte
 
 
Oferte speciale în librărie: 3-4 noiembrie 2017
 

Te invităm să petrecem timp de calitate, împreună, la Lună Plină, în Librăria Cărțile Maestrului Interior și să dezvoltăm relațiile noastre de prietenie, bucurându-ne de comuniune și comunitate.

Tu doar vino cu o atitudine deschisă, cu o minte flexibilă și cu încredere că te poți baza pe intuiția ta ce-ți va ghida alegerile în multitudinea de

oferte speciale
la
Centrul Călătoria Inimii
București
vineri și sâmbătă, 3-4 noiembrie,
între orele 10:00 - 20:00

Te așteptăm​, cu mare drag și cu cel mai pur ceai de pe planetă – NUMI Tea, să ne bucurăm împreună de energia acestor cărți – ghizi și instrumente valoroase în procesul de vindecare, transformare, evoluție​, întregire.

Te vom ghida, personal, în selecția de cărți pe subiectele cele mai arzătoare pentru tine acum.

 
Mai mult
 
 
 
Călătorii online
 
 
Rescrie-ți Povestea Personală!
 
 
O călătorie OnLine cu AmmaRa
 
Rescrie-ți Povestea Personală!
Chiar acum tu comunici cu Universul. Prin ce gândești acum. Prin ce alegi acum. Acum. Și faci asta prin vibrațiile pe care le emani chiar acum. Această vibrație a ta (frecvența pe care o emiți și care este bazată pe propriile tale credințe și pe emoțiile tale) este limbajul pe care Universul îl înțelege. Adică, la un nivel energetic, tu chiar acum vorbești nu doar cu tine ci și cu întregul Univers. Și chiar acum fie continui să-ți rescrii vechea poveste fie decizi să faci altfel.
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Aceasta Carte este născută din experiența Maestrului Interior și conduce către Maestru ca mod de a trăi în această lume
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Marea transformare la nivelul inimii se petrece atunci când alegi să simți. De aceea este nevoie ca Atenția ta să se întoarcă în interior iar tu să devii Centrul conștient al întregii tale realități. Ia-ți un moment de respirație adâncă și privește în interiorul tău. Acolo sunt nenumărate personaje interioare, aspecte ale propriei tale ființe, care au propriile lor sfere de realitate. Fiecare moment pe care l-ai trăit vreodată a creat propriile sale concluzii despre viață și are propriile sale etichete care îl separă de rest. Tu conții toate aceste personaje interioare, sunt în tine, ești creatorul lor. Copilul, adolescentul, bărbatul sau femeia îndrăgostită, cel rănit sau cea dezamăgită, cel care caută sau cea care zâmbește, ești tu însuți. Fiecare respirație a lor se naște din respirația ta, fiecare gest, din energia ta, lacrimile lor sunt lacrimile tale.
Noutate Absolută Pre-Comandă ACUM
 
 
Călătoria Inimii
 
Calea iubirii conştiente
 
 
John Welwood
 
Călătoria Inimii. Calea iubirii conştiente
 
Nu ştiu dacă citind această carte veţi găsi iubirea. Nu ştiu nici dacă lectura ei vă va da curajul să vă deschideţi inima în aşa fel încât să-l puteţi privi pe celălalt cu ochii sufletului, şi nu cu ai fricilor pe care le duceţi cu voi, dar ştiu un lucru: veţi afla că Iubirea există şi că este o stare pe care o puteţi trăi aici, acum. Este o stare care nu depinde de nimeni, decât de noi înşine. Veţi citi cu ochii minţii poate, dar în spatele armurilor, acolo, în profunzimile fiinţei voastre inima va striga din spatele cochiliilor de oţel „da, da, acesta este Adevărul despre Iubire.” Şi acesta ar putea fi începutul unei noi vieţi. (Horia Francisc - Țurcanu)
Ediție Nouă Comandă ACUM
 
 
Suflet Nemărginit
 
Eliberarea de Judecătorul Interior
 
 
Byron Brown
 
 
Suflet Nemărginit. Eliberarea de Judecătorul InteriorVă invit să schimbați ceva mic, mic în activitatea voastră zilnică. O singură dată pe zi - din multele dăți când doriți să tastați pe telefonul mobil – alegeți altfel. O singură dată pe zi, în loc să butonați pe telefonul mobil, citiți un scurt paragraf din Suflet nemărginit - o carte magistrală în care Byron Brown împărtășește despre renunțarea la judecătorul interior în favoarea Maestrului Interior – pasul care l-a condus pe el, și pe foarte mulți dintre cei cu care a lucrat de-a lungul timpului, către regăsirea liniștii și a bucuriei interioare. (Claudia Constantin)
Comandă ACUM
 
 
Când imposibilul devine Posibil
 
Aventuri în realităţi neobişnuite
 
 
Stanislav Grof
 
 
Stanislav Grof. Când imposibilul devine PosibilToate revelațiile, precum și accesul la universul ascuns – ascuns ochilor mei, de către mine însumi, prin modul meu de a gândi – nu ar fi fost posibile dacă nu exista acea căutare inițială, acel dor de mai mult. Am descoperit ulterior că acel mai mult eram de fapt eu, ființa mai largă, iar dorul era dorul de mine însumi, de care mă rupsesem atunci, în copilărie. În această căutare am descoperit la un moment dat o scriere, care mi-a arătat calea. Această scriere se numește... Când imposibilul devine posibil. (Bogdan Grigoraș)
Ediție Nouă Comandă ACUM
 
 
Călătorii Inițiatice
 
 
Creează-ți Viața pe care o dorești
 
O Călătorie inițiatică în Peru
 
 
29 aprilie - 9 mai 2018
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. O Călătorie inițiatică în Peru
Ecourile vechii civilizații Inca reverberează în ființa noastră, o voce parcă venind din adâncul pământului ne strigă, ne cheamă înapoi pentru a recupera acea parte însemnată din noi pe care am abandonat-o. Vechii Inca, în anii gloriei lor, re-cunoșteau natura profund spirituală a realității și cunoșteau tainele navigării în oceanul conștiinței. Templele incașe, ale căror urme se găsesc peste tot în Peru, depun mărturie despre vremuri în care umanitatea era preocupată să-și trăiască esența de dincolo de forme. (AmmaRa)
 
 
Mai mult
 
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved