Nu există iubire și compasiune față de ceilalți și nici față de existență,
dacă nu începe față de propria experiență umană.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Articole
 
 
O carte, un indiciu și o întâlnire providențială
 
 
Bogdan Grigoraș
Această carte era despre mine. Am închis-o cu gura căscată, nevenindu-mi a crede ceea ce tocmai citisem. Eram într-un moment de confuzie în viața mea, încercasem câteva sisteme de dezvoltare personală sau spirituale și fiecare dintre aceste sisteme mă conduseseră într-o fundătura. Era ca și cum lipsea un element, o piesă fundamentală din puzzle. Fiecare sistem deschisese o poartă, îmi oferise o informație esențială, o practică de care aveam nevoie pentru a mă dezvolta și a mă cunoaște mai bine. Și totuși exista un aspect irațional care mă făcea să continui căutarea. Ceva de dincolo de cuvinte...
 
Mai mult
 
 
 
Copiii au nevoie de experiență
 
 
Maria Lupu
Orice adult știe astăzi că învățăm mult mai mult - despre noi, despre lume, despre capacitatea de a ne adapta la un mediu, de a acționa și a crea - din propriile experiențe și nu din informații acumulate la nivel cognitiv. Deși știm valoarea inestimabilă a cunoașterii prin experiență directă, continuăm să ne prefacem și să credem că a acumula informații este mai important decât a învăța și experimenta în mod direct viața. Experiența directă naște curiozitate, dezvoltă imaginația și creativitatea, crește încrederea și stima de sine și îți aduce multă bucurie. Învățarea automată și „ingerarea” a tot felul de informații doar pentru că trebuie să știi, slăbește voința, crează tensiune, conflicte interioare, frustrare...
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Oferte speciale în Librărie
 
 
22-25 noiembrie
 

Dragă iubitor de carte,
Anul acesta am ales să nu fim prezenți fizic, cu Cărțile Maestrului Interior, la prestigiosul Târg de Carte – Gaudeamus. Însă, cum acesta se desfășoară, ca de obicei, la RomExpo – ce se află la doar doi pași de Librăria noastră - ne vei putea simți energia.
Fizic ne poți găsi în Librăria Cărțile Maestrului Interior ce va avea porțile deschise pe durata târgului Gaudeamus:

oferte speciale
la Centrul Călătoria Inimii
22 - 25 noiembrie 2017
10:00 - 20:00

 
Mai mult
 
 
 
Călătorii online
 
 
Arta Ascultării Atente
 
 
Un parcurs de 30 de zile de experiență
prin meditații ghidate
 
E responsabilitatea noastră să alegem, în fiecare moment, ceea ce vrem să trăim. Însă, de cele mai multe ori, nici măcar nu știm ce vrem să trăim. Știm, mai degrabă, ce nu mai vrem. Ce nu ne mai dorim, ce nu ne mai place, dar nu avem claritate în legătură cu ce vrem, cu adevărat, să trăim. Pentru a putea aduce claritate, avem nevoie să învățăm a ne asculta, pe noi înșine mai întâi de toate, și a recunoaște care ne sunt limitările, care ne sunt convingerile, care ne sunt credințele care ne împiedică să avem o viziune limpede și clară. Da, este responsabilitatea noastră, să alegem, în fiece clipă, încotro ne îndreptăm atenția.
Arta Ascultării Atente își reia parcursul din 18 decembrie. Intră aici și descoperă ce poți face până începe călătoria noastră împreună!
 
Mai mult
 
 
 
Rescrie-ți Povestea Personală!
 
 
O călătorie OnLine cu AmmaRa
 
Rescrie-ți Povestea Personală!
Cum ar fi dacă ai avea o unealtă care să te ajute să te conectezi cu capacitatea ta de a-ți manifesta cele mai adânci potențiale? Ai folosi această unealtă? Cu siguranță că DA! Sau... poate că ai deja această unealtă și, din varii motive, încă nu-ți dai voie să o folosești. Eu doar vin acum să-ți reamintesc. Cunoașterea este în tine. Puterea de creator este în tine. Ai doar nevoie de a-ți readuce aminte. Și asta fac acum. Îți readuc aminte, oferindu-ți o simplă și extrem de utilă unealtă.
 
Mai mult
 
 
 
Școala Maestrului Interior
 
 
Școala Maestrului Interior - Parcursul de Dezvoltare Personală Integrală
 
Școala Maestrului Interior
 
 
Calea, Adevărul și Viața
 
Claudia Constantin
Am crezut mult timp...
Că viața vrea doar să mă pună la încercare, aruncându-mă în cele mai dureroase bătălii. Că în orice clipă pot rămâne singură, astfel că trebuie să învăț să mă descurc singură. Să nu depind de nimeni, să nu cer ajutor. Că greșelile sunt foarte periculoase. De evitat. Adică greșelile pur și simplu nu sunt pentru mine! Că trebuie să devin puternică, înnăbușindu-mi vulnerabilitatea sub zâmbet și înnecându-mi emoțiile din fașă. Că trebuie să îndur și să rezist...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Maestrul Interior: Arta Respirației Conștiente - Serie 9 eXplorer
 
București: 21 noiembrie
 
Respirație Holotropică
 
Iași: 24 noiembrie
Timișoara: 9 decembrie
 
Dansul Inimii - Prezență în Mișcare
 
București: 14 decembrie
 
 
Călătorii Inițiatice
 
 
Creează-ți Viața pe care o dorești
 
O Călătorie inițiatică în Peru
 
 
29 aprilie - 9 mai 2018
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. O Călătorie inițiatică în Peru
Această Călătorie Inițiatică este o uriașă oportunitate de a beneficia, zi de zi, de instrumentele fundamentale ale Călătoriei Inimii: Arta Ascultării Atente, Practica Stării de Prezență, practicile Respirației Conștiente, Cercuri Terapeutice, lucrul cu stările extinse ale conștiinței. Aceste instrumente ne vor însoți la Cusco și în toată Valea Sacră, unde ne vom conecta cu spiritul marii civilizații mistice a Imperiului Incas. (AmmaRa)
 
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Aceasta Carte este născută din experiența Maestrului Interior și conduce către Maestru ca mod de a trăi în această lume
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Marea transformare la nivelul inimii se petrece atunci când alegi să simți. De aceea este nevoie ca Atenția ta să se întoarcă în interior iar tu să devii Centrul conștient al întregii tale realități. Ia-ți un moment de respirație adâncă și privește în interiorul tău. Acolo sunt nenumărate personaje interioare, aspecte ale propriei tale ființe, care au propriile lor sfere de realitate. Fiecare moment pe care l-ai trăit vreodată a creat propriile sale concluzii despre viață și are propriile sale etichete care îl separă de rest. Tu conții toate aceste personaje interioare, sunt în tine, ești creatorul lor. Copilul, adolescentul, bărbatul sau femeia îndrăgostită, cel rănit sau cea dezamăgită, cel care caută sau cea care zâmbește, ești tu însuți. Fiecare respirație a lor se naște din respirația ta, fiecare gest, din energia ta, lacrimile lor sunt lacrimile tale.
Noutate Absolută Pre-Comandă ACUM
Vrei să faci parte din Echipa de Lansare?
 
 
Cărțile cadouri & Ceaiul Numi
 

Alătură
o carte sau mai multe
ceaiului Numi
și creează:
cel mai tare cadou de sărbători 
pentru tine și pentru cei dragi!

Iar dacă vrei să te inspiri, iată, am creat câteva sugestii de cadou:

 
 
 
 
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved