Măiestria este aceea de a trăi la anvergura și profunzimea
propriei revelații despre realitate.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Articole
 
 
Creatorul... pur-sânge
 
 
Horia Francisc-Țurcanu
Cea mai importantă lecție a fost aceea a iubirii. Cum aș fi putut să mă deschid și să văd frumusețea acestei lumi, când nu puteam percepe nici măcar frumusețea unui singur om, din labirintul meu? Iubirea față de o femeie este iubirea față de această lume, față de existență, iar eu păstram o rezervă înfricoșată. Credeam că deschiderea este pur și simplu sfârșitul a ceea ce sunt. Și era. Un nou început. Iubirea este desființarea graniței, a oului egotic. Pentru acesta, iubirea este o sinucidere...
 
Mai mult
 
 
 
Curge-ți peste tine darul vindecării
 
 
Elena Francisc Țurcanu
Ție, femeie, simt să-ți scriu acum și să eman către tine vibrația feminității în care m-am îmbăiat în ultimele zile. Într-un fel, vin către tine acum pentru a-ți oferi susținere și conținere feminină invitându-te să profiți de puterea acestui moment. Suntem încă sub energia Lunii Noi care ne invită la a ne întrupa, conștient, feminitatea. Oricare ar fi provocările acestei perioade din viața ta, poți face o schimbare pozitivă, întorcându-ți atenția la tine și având încredere în Puterea ta de Femeie...
 
Mai mult
 
 
 
Instrucțiuni de folosire (VII)
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
Ascultă-l și oferă-i suficient spațiu și libertate, fără teama că va pleca prea repede de acasă ! Se va întoarce întotdeauna cu drag, hrănindu-se din iubirea pe care o simte împărtășită.
Dovedește-i că ai încredere în alegerile lui și inspiră-l prin exemplul tău de încredere, toleranță și onestitate! Susține-i nevoia de independență, visele și ajută-l să-și stabilizeze o cauză care să-i susțină înflăcărarea și nevoia de a împărtăși mai departe ceea ce știe!
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Oferte speciale în Librărie
 
 
22-25 noiembrie
 

Dragă iubitor de carte,
Anul acesta am ales să nu fim prezenți fizic, cu Cărțile Maestrului Interior, la prestigiosul Târg de Carte – Gaudeamus. Însă, cum acesta se desfășoară, ca de obicei, la RomExpo – ce se află la doar doi pași de Librăria noastră - ne vei putea simți energia.
Fizic ne poți găsi în Librăria Cărțile Maestrului Interior ce va avea porțile deschise pe durata târgului Gaudeamus:

oferte speciale
la Centrul Călătoria Inimii
22 - 25 noiembrie 2017
10:00 - 20:00

 
Mai mult
 
 
 
Călătorii online
 
 
Lasă controlul. Curgi cu Viața!
 
 
O Călătorie inspiratoare. Cu AmmaRa
 
Te invit, în această ascultare atentă în care alegi acum să te așezi, să renunți la control și să-ți dai voie să vezi și să simți că acceptarea realității, așa cum este ea, este magică. A renunța la control înseamnă, de fapt, libertate. Și această libertate, după care tânjim atât de mult, este cea care ne conduce către deschiderea inimii, către curgere, către acceptarea existenței așa cum este ea. Chiar dacă nu învățăm asta de la părinți sau în școală, dacă citești acum aceste rânduri, ești pregătit să-ți aduci aminte. Așa cum și eu mi-am adus aminte. Căci, totul este despre a ne aduce aminte. Toată cunoașterea de care avem nevoie este în noi înșine. Ea izbucnește în experiența vieții când renunțăm la control.
 
Mai mult
 
 
 
Școala Maestrului Interior
 
 
Școala Maestrului Interior - Parcursul de Dezvoltare Personală Integrală
 
Integrum
 
 
Manuela Simona Vlad
Școala Maestrului Interior a înseamnat pentru mine vindecare și reconectare cu esența ființei care sunt. Vindecare în multiple forme: a psihicului, a rănilor trecutului, emoțională, a relațiilor, prin desfășarea din straturile uitării, inconștienței, absenței și pasivității în care m-am ascuns. Reconectarea la esență sau punctul major de transformare, când spiritul găsește firul călăuzitor croindu-și calea de întoarcere, spre a se uni în Centrul ființei cu partea umană ajunsă la maturizare și alchimizând întreaga experiență de viață trăită.
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Respirație Holotropică
 
Iași: 24 noiembrie
Timișoara: 9 decembrie
 
Dansul Inimii - Prezență în Mișcare
 
București: 14 decembrie
 
 
Călătorii Inițiatice
 
 
Creează-ți Viața pe care o dorești
 
O Călătorie inițiatică în Peru
 
 
29 aprilie - 9 mai 2018
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. O Călătorie inițiatică în Peru
Această Călătorie Inițiatică este o uriașă oportunitate de a beneficia, zi de zi, de instrumentele fundamentale ale Călătoriei Inimii: Arta Ascultării Atente, Practica Stării de Prezență, practicile Respirației Conștiente, Cercuri Terapeutice, lucrul cu stările extinse ale conștiinței. Aceste instrumente ne vor însoți la Cusco și în toată Valea Sacră, unde ne vom conecta cu spiritul marii civilizații mistice a Imperiului Incas. (AmmaRa)
 
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Aceasta Carte este născută din experiența Maestrului Interior și conduce către Maestru ca mod de a trăi în această lume
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Identitatea și Percepția se nasc una din cealaltă. Cu cât percepem mai mult din realitate, cu atât identitatea noastră devine mai largă și mai transparentă. Conștiența este rafinamentul percepției, este profunzimea simțirii realității. Ne definim pe noi înșine în funcție de cât percepem. Cultivând percepția, capacitatea de a simți, cultivăm o identitate mai largă.
Creatorul devine propria sa creație, o trăiește. Divinitatea devine Om, devine identitate limitată, personalitate liniară, ego, pentru ca într-o bună zi, la capătul unei uluitoare Călătorii, să redescopere întregul proces. Omul se re-cunoaște pe sine dintr-o nouă perspectivă. Acest moment este acum. Tu ești omul.

Noutate Absolută Pre-Comandă ACUM
Vrei să faci parte din Echipa de Lansare?
 
 
Cărțile cadouri & Ceaiul Numi
 

Alătură
o carte sau mai multe
ceaiului Numi
și creează:
cel mai tare cadou de sărbători 
pentru tine și pentru cei dragi!

Iar dacă vrei să te inspiri, iată, am creat câteva sugestii de cadou:

 
 
 
 
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved