Conștiența este rafinamentul percepției, este profunzimea simțirii realității.
Ne definim pe noi înșine în funcție de cât percepem.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Articole
 
 
Cine crezi că ești?
 
 
Depinde de cât de profund poți percepe realitatea
 
Horia Francisc-Țurcanu
Au existat dintotdeauna mijloace de tot felul pentru a extinde percepția asupra realității, de a ieși din închisoarea simțurilor limitate și de a deschide porțile. Fiecare timp, spațiu geografic și cultură a dezvoltat propriile sale mijloace pentru a împrăștia vălul și a trăi o identitate mai largă în scopuri de cunoaștere și vindecare. Dar la revenirea în starea liniară de conștiență, forța de seducție a vechii identități pare irezistibilă. În ciuda experienței unei Conștiențe mai largi, trăite, lumina părea că se stinge din nou. O întreagă mitologie a blestemului, a unei umanități condamnate la întuneric s-a născut și supraviețuiește și astăzi...
 
Mai mult
 
 
 
Călătorii online
 
 
Lasă controlul. Curgi cu Viața!
 
 
O Călătorie inspiratoare. Cu AmmaRa
 
În această meditație ghidată, te conduc către acel spațiu în care să-ți dai voie să simți că nu există nimic greșit, că totul este la locul său, că fiecare clipă este așa cum trebuie ea să fie, că fiecare moment trăit în conștiență este un miracol ce naște un alt miracol, un alt moment și un alt moment. Curgere. Acum. Nu poți simți această perfecțiune fără să ai Încredere. Dincolo de bula în care ego-ul imatur te-a ținut încapsulat, este spațiul din care simți... punctul și sfera. Centrul și Creația. (AmmaRa)
 
Mai mult
 
 
 
Conferință - eXplorare
 
 
Tu ești Maestrul!
 
 
Pre-lansare Cartea Maestrului Interior
 
Cartea Maestrului Interior este o experiență. Conferința la care te invit este mai mult decât o emisie de cuvinte. Este o trăire și o invitație la transformare interioară și a vieții. Lumea se schimbă deja, din interior, prin cei asemenea mie și celor care trăiesc în mod conștient. Fă un pas, dacă ceva rezonează cu tine din toate acestea. Nu contează dacă ai practicat sau nu vreo disciplină spirituală, dacă ai fost sau nu la vreuna dintre marile Călătorii ale Școlii Maestrului Interior. Acordează-te acum cu transformarea profundă pe care o trăiește umanitatea, și odată cu ea, întreaga realitate.
 
Mai mult
 
 
 
Școala Maestrului Interior
 
 
Școala Maestrului Interior - Parcursul de Dezvoltare Personală Integrală
 
Darul meu pentru inima mea
 
 
Olivia Sabău
Am aplicat pentru a face parte din Cercul celei de-a patra generații a Școlii Maestrului Interior fără prea multă analiză, am simțit a urma această Școală ca pe un pas firesc în explorarea de sine pe care o începusem, am simțit chemarea undeva din interior şi i-am dat curs cu încredere. Folosind înțelesurile la care am avut acces pe durata Școlii, am avut curajul de a ieşi dintr-o zonă de (aparent) confort, guvernată însă de multă anxietate și am păşit cu încredere pe o cale ce s-a trasat pas cu pas: m-am mutat într-un oraş nou, într-un job nou, am creat multe prietenii noi pe niveluri mult mai profunde, am rupt un tipar vechi în relaţiile mele de cuplu, lăsând spațiu astfel încât relaţia începută de curând să pornească de la rezonanţă în locul vechii temeri de solitudine.
 
Mai mult
 
 
 
Călătorii Inițiatice
 
 
Creează-ți Viața pe care o dorești
 
O Călătorie inițiatică în Peru
 
 
29 aprilie - 9 mai 2018
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. O Călătorie inițiatică în Peru
Uneori este nevoie să ne îndepărtăm de spațiile cunoscute ale propriei vieți pentru a căpăta o nouă perspectivă despre noi înșine și despre context, pentru a le putea schimba. Depărtarea fizică și psihologică de labirint oferă o nouă perspectivă asupra acestuia, clarifică, reașază ceea ce credeam că știm despre noi înșine și despre propria viață. Deschide posibilitatea unor noi perspective, noi alegeri și de fapt a unui nou început.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Respirație Holotropică
 
Timișoara: 9 decembrie
 
Dansul Inimii - Prezență în Mișcare
 
București: 14 decembrie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Aceasta Carte este născută din experiența Maestrului Interior și conduce către Maestru ca mod de a trăi în această lume
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Ești singura ființă care poate înțelege cu adevărat drama, lupta, durerea, dar și splendoarea ființei umane, pentru că ești umanitatea însăși. Ai trăit toate poveștile lor, toate emoțiile, toate închiderile, speranțele, frumusețea, înălțările și prăbușirile pe care ei le trăiesc acum, împrejurul tău. Zâmbește. Totul se petrece în propria ta Inimă. Totul este despre tine. Te afli în interiorul propriei tale ființe. Oriunde te-ai uita împrejur, ești tu însuți. Oftează adânc. Lasă lucrurile să fie, pentru moment și odihnește-te în mijlocul lor. Ascultă! Atunci când asculți, mintea tace, Inima simte, granițele se dizolvă. Le vei putea re-crea oricând vei dori.
Noutate Absolută
Pre-Comandă ACUM
 
 
Cărțile cadouri & Ceaiul Numi
 

Alătură
o carte sau mai multe
ceaiului Numi
și creează:
cel mai tare cadou de sărbători 
pentru tine și pentru cei dragi!

Iar dacă vrei să te inspiri, iată, am creat câteva sugestii de cadou:

 
 
 
 
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved