Adevărul nu ți-a fost niciodată ascuns. A fost disponibil întotdeauna trăirii.
Ceea ce te-a separat de Adevărul despre tine însuți și despre Realitate
a fost Conștiența ta limitată.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Călătorii online
 
 
Rescrie-ți Povestea Personală!
 
 
O călătorie OnLine cu AmmaRa
 
Rescrie-ți Povestea Personală!
Chiar acum tu comunici cu Universul. Prin ce gândești acum. Prin ce alegi acum. Acum. Și faci asta prin vibrațiile pe care le emani chiar acum. Această vibrație a ta (frecvența pe care o emiți și care este bazată pe propriile tale credințe și pe emoțiile tale) este limbajul pe care Universul îl înțelege. Adică, la un nivel energetic, tu chiar acum vorbești nu doar cu tine ci și cu întregul Univers. Și chiar acum fie continui să-ți rescrii vechea poveste fie decizi să faci altfel.
 
Mai mult
 
 
 
Arta Ascultării Atente
 
 
Liniște. Pace. Shanti
 
Arta Ascultării Atente - Liniște. Pace. Shanti

20 octombrie - 18 noiembrie

Poți face acest parcurs în ritmul tău, în intimitatea casei tale și în intervalul orar care este mai potrivit pentru tine, chiar dacă eu voi propune un interval orar în care să ne conectăm – energetic – cât mai mulți din cei care alegeți să vă aventurați în a vă rafina Arta Ascultării.
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Întrebări pentru tine, acum, la Lună Nouă
 
 
Elena Francisc Țurcanu
Balanța – deținătoarea echilibrului – este cea care influențează Luna Nouă de acum. Așadar, se pare că suntem invitați, zilele acestea, să ne găsim mai mult echilibru în viețile noastre. Să găsim sau, mai degrabă, să creăm, mai mult echilibru în rutina noastră de zi cu zi căci, dacă am fi foarte sinceri, am recunoaște că suntem mai mult împrăștiați decât echilibrați. Energia Lunii Noi ne ajută, în aceste zile, să creăm echilibru și înlăuntrul nostru unde, de altfel, avem cea mai mare nevoie...
 
Mai mult
 
 
 
Creația colectivă de realitate
 
 
Libertatea, Provocările și Conștiența
 
Bogdan Grigoraș
Cum va arăta viața ta după ce faci primul gest? După ce îți vei lua adio de la un mod vechi de a funcționa în această lume, în sistem. Desigur vei avea mai multă libertate de acțiune, de mișcare, căci nimic din ceea ce îți spuneai înainte nu va mai funcționa. Nu sunt suficiente de bun, de deștept, de capabil, de frumos – vor fi doar ecouri ale unei gândiri învechite, care nu te mai caracterizează. De asemenea vei înlocui centrul de greutate al ființei tale, acesta nu va mai fi sistemul, ci vei fi chiar tu. Sistemul este de vină va fi înlocuit cu Îmi asum responsabilitatea.
 
Mai mult
 
 
 
Aventura noastră în dimensiunea arhetipurilor
 
 
Manuela Vlad
Ce se întâmplă cu viața mea? Pentru ce trăiesc tot ceea ce trăiesc? Ce este cu toate aceste evenimente ce dau năvală în existența mea? Unde mi-e bucuria? Încotro mă îndrept? Aceste întrebări s-au ridicat în mine când m-am putut opri din tot ceea ce făceam orbește și inconștient simțindu-mă într-o strânsoare ce îmi cerea imperios atenția. Într-o seară am închis ochii să mă odihnesc, simțindu-mă copleșită de sentimente apăsătoare și aparent neînțelese. M-am văzut în mijlocul unui giratoriu ticsit, blocat, în care nimic nu mai putea înainta, mișca...
 
Mai mult
 
 
 
Judecata de sine
 
 
Otrava noastră cea de toate zilele
 
Claudia Constantin
Dialoguri interioare nesfârșite, explicații, justificări, păreri care mai de care despre toți și despre toate, îndoieli, griji, bârfe, dorința de cere socoteală pentru nedreptățile vieții. Rușine și vinovăție pentru ceva ce ai spus sau nu ai spus, pentru ceva ce ai făcut sau nu ai făcut. Regrete, păreri de rău. Te simți neauzit, neînțeles, neiubit, chiar și de cei mai apropiați ție. Mic, slab, neputincios. Judecat de cei din jur la fiecare pas. Ai impresia că ești condamnat să faci ceea ce trebuie – să muncești din greu, să lupți să te afirmi, să dovedești cine ești...
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Când imposibilul devine Posibil
 
Aventuri în realităţi neobişnuite
 
 
Stanislav Grof
 
Stanislav Grof. Când imposibilul devine Posibil
 
La sfârşitul secolului al XVIII-lea, ornitorincul australian era o imposibilitate. Comunitatea ştiinţifică refuza să considere acest mamifer veninos, ovipar şi cu cioc de raţă, care ieşea din orice paradigmă, altceva decât o farsă. Două sute de ani mai târziu, încă mai refuzăm să credem că „imposibilul” devine uneori posibil. Stanislav Grof sfidează această negare ce indică îngustime printr-un studiu de jumătate de secol asupra realităţilor neobişnuite din profunzimile psihicului omenesc. Rezultatul este un alt mamifer care eludează paradigmele, aflat de data aceasta mai aproape de casă: Homo sapiens. (Fratele David Steindl - Rast)
Ediție Nouă Comandă ACUM
 
 
Călătoria Inimii
 
Calea iubirii conştiente
 
 
John Welwood
 
Călătoria Inimii. Calea iubirii conştiente
 
Cea mai tulburătoare, cea mai nebună, cea mai transformatoare poveste de dragoste pe care o cunosc este povestea mea. Este o poveste despre transformare interioară şi despre vitalitate, despre spirit şi sexualitate, despre generozitate şi vulnerabilitate, despre putere şi curajul de a plânge, despre dezvăluire şi mângâiere, despre deschidere şi aventură, despre ego şi despre prăbuşirea lui, despre trecut şi despre spulberarea lui într-o clipă. Iubirea este despre conştienţă şi non-judecată, despre acceptare şi evoluţie, despre abandonare şi încredere, despre prezenţă şi iertare. În ultimă instanţă, iubirea este despre noi înşine, nu despre celălalt.
(Horia Francisc - Țurcanu)
Ediție Nouă Comandă ACUM
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Aceasta Carte este născută din experiența Maestrului Interior și conduce către Maestru ca mod de a trăi în această lume
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Vă invit, dragii mei, să participați cu Atenția voastră, energia creatoare a Inimii, la această naștere. Această Carte-eXperiență se naște dintr-o ființă colectivă și din trăirile noastre împreună, care s-au copt un timp foarte, foarte îndelungat, pentru a putea veni într-un trup de hârtie pe această lume. Această cunoaștere experiențială asupra Ființei și a existenței nu a putut fi scrisă, deși există dintotdeauna, din motive pe care fie le cunoașteți foarte bine, fie le veți afla trăind această Carte.

Agnis
 
 
Eveniment
 
 
Creează-ți Viața pe care o dorești
 
O Călătorie inițiatică în Peru
 
 
29 aprilie - 9 mai 2018
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. O Călătorie inițiatică în Peru
Ecourile vechii civilizații Inca reverberează în ființa noastră, o voce parcă venind din adâncul pământului ne strigă, ne cheamă înapoi pentru a recupera acea parte însemnată din noi pe care am abandonat-o. Vechii Inca, în anii gloriei lor, re-cunoșteau natura profund spirituală a realității și cunoșteau tainele navigării în oceanul conștiinței. Templele incașe, ale căror urme se găsesc peste tot în Peru, depun mărturie despre vremuri în care umanitatea era preocupată să-și trăiască esența de dincolo de forme. (AmmaRa)
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Maestrul Interior
 
Arta Respirației Conștiente
 
 
București, Serie 9 eXplorer
 
Maestrul Interior: Arta Respirației Conștiente - Serie 9 eXplorer
Cea mai profundă dar și cea mai provocatoare dintre abordările Școlii Maestrului Interior, desprinsă din Practica Prezenței, precisă, rafinată, revelatoare – Maestrul Interior ARC, erupe într-un nou nivel de experiență, o nouă calitate, acordată cu momentul 09.2017. Instrumentele rămân aceleași. Eterne. Lucrul cu Atenția, cu Atitudinea, cu Respirația Conștientă și cu verticala noastră transcendentă. Toate acestea la un loc sunt Prezența. Aici începe modularea conștientă, împreună, a Sferei Vieții, în toate expresiile sale și exercițiul Creatorului în expresia sa umană.
 
 
Mai mult
 
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved