A nu-mi judeca corpul fizic, atitudinile, emoțiile, acesta este începutul compasiunii
și al iubirii. Începe cu sine.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Articole
 
 
Amintește-ți
 
 
când te vei rătăci din nou
 
Horia Francisc - Țurcanu
Totul se petrece în propria ta Inimă, întreaga realitate, întreaga experiență a vieții. Este un adevăr care nu poate fi gândit, ci doar simțit, oricât de riscant pare acest lucru. Doar copilul din tine se teme să simtă, și este normal să fie așa. Dar tu nu mai ești cel sau cea care ai fost. Experiența vieții ți-a adus nu numai durere, ci și cunoașterea, încrederea în propriile puteri și mai ales intuiția adâncă despre natura realității.
 
Mai mult
 
 
 
Dansul Inimii – SFERA
 
 
Arta Ascultării Atente
 
Elena Francisc Țurcanu
E o formă de mișcare prin care mă conectez la mine însămi și la universul meu lăuntric. Mă conectez cu ceilalți și cu Viața însăși. Este un spațiu în care mă întorc la cine sunt cu adevărat. Dansul Inimii este un învățător căci, de fiecare dată, mă învață să mă eliberez de încorsetările tiparelor vechi.” (AmmaRa)
 
Mai mult
 
 
 
Aventura noastră în dimensiunea arhetipurilor
 
 
Partea a doua
 
Manuela Vlad
Iubesc călătoriile, să explorez teritorii noi, să descopăr, mereu să descopăr, fascinată de nou mă las animată de impulsul ce mă călăuzește spre oameni, relații, locuri, trăiri intense ce mă fac să simt viața pulsând în mine. Multă vreme nu m-am oprit, nu aveam nevoie să înțeleg nimic. Încet, încet apoi s-a strecurat un soi de îndoială, de lipsă de noimă și am descoperit că cea mai vastă călătorie începe în interiorul meu.
 
Mai mult
 
 
 
Instrucțiuni de folosire (VI)
 
 
Soare, Lună sau Ascendent în semnul Scorpionului
 
Denise Cornea Ștefănescu
Copiii au o capacitate nelimitată de a înțelege lumea. Pentru a putea face acest lucru spontan, păstrându-şi vie inocența şi curiozitatea, au nevoie să descopere că trăiesc într-o lume care îi conține, stabilă şi ordonată. Sentimentul de siguranță, că micul lor univers de viaţă este un loc sigur şi demn de încredere este modelat de felul în care nevoile lor esențiale sunt împlinite. Personalitatea lor este complexă, forma lor de expresie şi manifestare este unică, nevoile lor emoționale pot fi atât de diferite de ale noastre.
 
Mai mult
 
 
 
Călătorii online
 
 
Rescrie-ți Povestea Personală!
 
 
O călătorie OnLine cu AmmaRa
 
Rescrie-ți Povestea Personală!
Chiar acum tu comunici cu Universul. Prin ce gândești acum. Prin ce alegi acum. Acum. Și faci asta prin vibrațiile pe care le emani chiar acum. Această vibrație a ta (frecvența pe care o emiți și care este bazată pe propriile tale credințe și pe emoțiile tale) este limbajul pe care Universul îl înțelege. Adică, la un nivel energetic, tu chiar acum vorbești nu doar cu tine ci și cu întregul Univers. Și chiar acum fie continui să-ți rescrii vechea poveste fie decizi să faci altfel.
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Aceasta Carte este născută din experiența Maestrului Interior și conduce către Maestru ca mod de a trăi în această lume
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Totul se petrece în propria ta Inimă, întreaga realitate, întreaga experiență a vieții. Este un adevăr care nu poate fi gândit, ci doar simțit, oricât de riscant pare acest lucru. Doar copilul din tine se teme să simtă, și este normal să fie așa. Dar tu nu mai ești cel sau cea care ai fost. Experiența vieții ți-a adus nu numai durere, ci și cunoașterea, încrederea în propriile puteri și mai ales intuiția adâncă despre natura realității. Începi să-ți dai seama că într-un fel sau altul, realitatea ta este propria ta creație. Nu îți vine să crezi încă. E o realitate prea mare și tu te crezi încă prea mic. Totuși, nenumărate semne îți arată că gesturile tale interioare se oglindesc în situații din exterior. Numești asta sincronicitate... (Horia Francisc - Țurcanu)
Noutate Absolută Pre-Comandă ACUM
 
 
Suflet Nemărginit
 
Eliberarea de Judecătorul Interior
 
 
Byron Brown
 
Suflet Nemărginit. Eliberarea de Judecătorul Interior
 
Adevărata alegere, cea care influențează calitatea vieții mele, este una de atitudine, de a mă închide sau a mă deschide spre tot ceea ce Realitatea îmi oferă, fără nicio etichetă sau judecată. Minunăția existenței se relevă când judecătorul interior amuțește și Maestrul Interior se așază în Centrul ființei mele. Acela este momentul în care eu privesc cu privire clară și îmi dau voie să simt că Realitatea îmi oferă TOT ce pot să experimentez în această viață. Adevărata schimbare se naște când încep să acționez conștient pentru a crea înlăuntrul și înafara mea ceea ce îmi doresc să experimentez și să creez în viața mea. În acest punct creez pacea înlăuntrul și înafara mea. Din acest punct încep cu adevărat să trăiesc. (Claudia Constantin)
Comandă ACUM
 
 
Când imposibilul devine Posibil
 
Aventuri în realităţi neobişnuite
 
 
Stanislav Grof
 
Stanislav Grof. Când imposibilul devine Posibil
 
Când imposibilul devine Posibil... este chiar acum, și este această frumoasă deschidere către... a trăi. A trăi viața așa cum ne dorim. Eu cred că fiecare ființă umană își dorește o viață în care să perceapă realitatea mai profundă, să trăiască mai aproape de sursă, să fie mai mult în contact cu sinele mai larg. Iar primul pas este acel DA care spulberă barierele minții: începi să crezi că este posibil și altceva pentru tine, începi să crezi că ești stăpânul vieții tale, începi să percepi că ești în Centrul realității. Întreg universul devine coerent chiar și pentru gândire, se re-configurează în mod armonios în jurul acestui Centru și absolut toate situațiile din viața ta devin pline de semnificație. (Bogdan Grigoraș)
Ediție Nouă Comandă ACUM
 
 
Călătoria Inimii
 
Calea iubirii conştiente
 
 
John Welwood
 
Călătoria Inimii. Calea iubirii conştiente
 
E nevoie ca amândoi să își dorească să renunțe la luptele ego-ului imatur și limitat și îngust. E nevoie ca amândoi să accepte a lăsa la o parte amprenta familială și comportamentele ce țin de bagajul cultural care le saboteze potențialul unei conexiuni mai profunde unul cu celălalt. Limitările unui ego încă neajuns la maturitate ne sugrumă tuturor conexiunile profunde cu ființa iubită. Vrem conexiune, căci este o nevoie fundamentală a ființei, și, totuși, fără să vrem de cele mai multe ori, ne închidem. Când suntem în deschidere, în respect, în totală încredere, în compasiune unii cu ceilalți, putem spune că suntem în iubire. Când îl putem asculta, cu atenție, pe celălalt, îi oferim un mare dar. Și, astfel, ne satisfacem nevoia fundamentală de a dezvolta relații. (Elena Francisc - Țurcanu)
Ediție Nouă Comandă ACUM
 
 
Eveniment
 
 
Creează-ți Viața pe care o dorești
 
O Călătorie inițiatică în Peru
 
 
29 aprilie - 9 mai 2018
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. O Călătorie inițiatică în Peru
Ecourile vechii civilizații Inca reverberează în ființa noastră, o voce parcă venind din adâncul pământului ne strigă, ne cheamă înapoi pentru a recupera acea parte însemnată din noi pe care am abandonat-o. Vechii Inca, în anii gloriei lor, re-cunoșteau natura profund spirituală a realității și cunoșteau tainele navigării în oceanul conștiinței. Templele incașe, ale căror urme se găsesc peste tot în Peru, depun mărturie despre vremuri în care umanitatea era preocupată să-și trăiască esența de dincolo de forme. (AmmaRa)
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Practica Stării de Prezență: Arta Încrederii
 
Maestrul Interior: Arta Respirației Conștiente - Serie 9 eXplorer
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved