Inima unui om cuprinde tot ceea ce există, doar că am uitat cum să percepem acest lucru. Călătoria Inimii este procesul interior de reamintire a acestui adevăr și trăirea lui.
HEFT

 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Minte Nemuritoare
 
Știința și Continuitatea Conștiinței dincolo de Creier
 
 
Ervin Laszlo & Anthony Peake
 
Există conștiință în absența unui creier viu? Se pare că uneori putem trăi experiența a „ceva,” chiar să comunicăm cu aceasta și pare să fie conștiința unei persoane care nu se mai află în viață. Vom analiza în partea întâi a cărții dovezile solide care vin în sprijinul acestei ipoteze.
Cine și ce suntem, dacă conștiința noastră supraviețuiește morții trupului? Ce lume este aceea în care conștiința există dincolo de creier și de corp? La aceste întrebări vom răspunde în partea a doua.
Ce explicații am putea găsi pentru existența conștiinței dincolo de creier? Cum putem corobora aceste dovezi cu ultimele descoperiri științifice? Vom analiza această întrebare în partea a treia.
Știința oficială - cea predată în școli și facultăți – nu pune aceste întrebări, ea neagă din start posibilitatea existenței conștiinței în afara organismelor vii. Dar, spre deosebire de cele Zece Porunci aduse de Moise poporului său, legile științei nu sunt gravate în piatră. Poate că în viitor știința va începe să investigheze fenomenele care ne fac să ne punem aceste întrebări...
Noutate la Cărțile Maestrului Interior. Pre-Comandă ACUM
 
 
Tehnologia Visătorului
 
Am fost TU de mii de ori. Vei fi EU o dată pentru totdeauna
 
 
Elio D`Anna
 
 
Cu tine vorbesc.

Da, tu, cel care citești acum, cu tine vorbesc. Cu tine care, de atâția ani, ai rătăcit într-un labirint de scrieri căutând ceva ce ar da sens unei vieți fără sens.

Eu sunt Tu. Sunt realitatea care vibrează înlăuntrul tău în timp ce Mă citești — hrană pentru ceea ce ești și putere să înlături ceea ce nu ești.

Dacă ești suficient de puternic să-l cuprinzi, mesajul meu te va elibera de superstiții, de false idei și de cunoaștere de mâna a doua, materiale inutile pe care le-ai strâns de-a lungul multor ani de delăsare.

Dacă ești suficient de puternic încât să te eliberezi de ele, atunci cuvântul Meu va prinde rădăcini și, odată cu el, se va naște o viață nouă.

(Visătorul)

Disponibil ACUM pentru Pre-Comandă la preț promoțional
 
 
Articole
 
 
Marile succese uitate
 
 
Claudia Constantin
Toamna declanșează un ceva nedefinibil înlăuntrul meu. Ca o muzică pe care o am încriptată în carne, oase și sânge, dar pe care mi-o pot reaminti doar la prima și cea mai fină suflare a începutului de toamnă. Pare că îmi reamintește ceva ce am trăit de milioane de ori și, totodată, conține ceva netrăit încă, ceva nou, un început al cărui gust abia îl pot intui. În fiecare toamnă mă întorc într-un punct zero, pe care în acest an însă, l-am putut trăi la dimensiuni nebănuite și inaccesibile mie în trecut. Ca într-o profundă experiență de Respirație Holotropică...
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Arta Ascultării Atente
 
Liniște. Pace. Shanti
 
 
O călătorie OnLine cu AmmaRa
 
Arta Ascultării Atente - Liniște. Pace. Shanti

20 septembrie - 20 octombrie

Programul online cuprinde:

  • O Călătorie Ghidată de AmmaRa, de deschidere a acestei explorări interioare de 30 de zile, în 20 septembrie.
  • 28 de mesaje și meditații zilnice ghidate de AmmaRa, pe 28 de teme fundamentale în procesul tău de transformare.
  • O mare Călătorie de integrare ghidată de AmmaRa, la sfârșitul acestui periplu de 30 de zile. Adică pe 20 octombrie, în prag de Lună Nouă!
  • Worksheets, zilnice, cu întrebări și teme de lucru, care vor orienta întregul tău demers interior.
 
Mai mult
 
 
 
Puterea lui DA
 
Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
 
 
București, 6 - 8 octombrie 2017
 
Puterea lui DA. Călătorie a Inimii cu Gary Quinn
Gary Quinn pune accentul în workshop-urile sale pe ceea ce noi numim Atitudine. Are legătură cu deschiderea în fața realității, care este întotdeauna o alegere și este în puterile noastre. Rezultatele schimbării de atitudine ca punct de plecare în maturizarea și transformarea interioară sunt imediate și schimbă întregul continuum minte-emoție-energie-corp. Este o abordare simplă și extrem de eficientă, iar Gary Quinn este un artist al acestei abordări. Șarmul personal și stilul lejer face ca lucrurile se așeze parcă de la sine, claritatea asupra situațiilor și strategiilor de urmat să se instaleze natural, fără nici un efort. Are darul de a inspira și de a clarifica.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Maestrul Interior
 
Arta Respirației Conștiente
 
 
București, Serie 9 eXplorer
 
Maestrul Interior: Arta Respirației Conștiente - Serie 9 eXplorer
Cea mai profundă dar și cea mai provocatoare dintre abordările Școlii Maestrului Interior, desprinsă din Practica Prezenței, precisă, rafinată, revelatoare – Maestrul Interior ARC, erupe într-un nou nivel de experiență, o nouă calitate, acordată cu momentul 09.2017. Instrumentele rămân aceleași. Eterne. Lucrul cu Atenția, cu Atitudinea, cu Respirația Conștientă și cu verticala noastră transcendentă. Toate acestea la un loc sunt Prezența. Aici începe modularea conștientă, împreună, a Sferei Vieții, în toate expresiile sale și exercițiul Creatorului în expresia sa umană.
 
 
Mai mult
 
 
 
Maestrul Interior
 
Respirația Inimii & Respirație Holotropică
 
 
București, 29 septembrie - 1 octombrie
 
Maestrul Interior: Respirația Inimii / Respirație Holotropică
Workshopul fundamental al Școlii Maestrului Interior poate fi pentru tine începutul unui frumos proces transformare interioară. Un parcurs al conștienței, de la mediocritatea personalității liniare - a lui ego - la înălțimile sufletului, se deschide în fața ta, călătorule care alegi să participi la această călătorie.
Workshopul este în primul rând despre starea de Prezență, căci toate mijloacele noastre, ale Călătoriei Inimii conduc către a trăi prezența. Din starea de prezență putem face acele alegeri care schimbă cursul vieții. Din centru, doar de acolo, putem crea acele realități pe care ni le dorim cu adevărat. O astfel de călătorie pregătește terenul pentru revelație și pentru schimbare.
 
 
Mai mult
 
 
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
15 - 30 septembrie
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 18 & 25 sept.
Atelierele de Luni. Astrologie Arhetipală la Lună Nouă
 
Astrologie Arhetipală
Ateliere la Lună Nouă
București 18 sept.
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

București 20 sept.
Iași 29 sept.
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved