Scopul ultim al existenței umane este de a găzdui și transmite în mod conștient inteligența unificatoare și atotcuprinzătoare a cosmosului în univers
Ervin Laszlo. Inteligența Cosmosului

 
Articole
 
 
Dezghețarea
 
 
Horia Francisc-Țurcanu
Divinitatea devine om. Ne naștem în trup. Uităm totul. Orice adevăr dispare. Totul trebuie redescoperit. Suntem mici, neputincioși, însetați de Prezență, de Atenție, de Iubire, de Conexiune, de atingere. Lumina a dispărut. Percepția profundă și vastă a Adevărului universal este înlocuită de percepția simplă a părinților noștri. Ei sunt Zeii. Uriași, atotputernici, stăpânii îmbrățișării, adevărului, iubirii. De la ei vine mâncarea, privirea, gestul, energia. Stâlpii universului...
 
Mai mult
 
 
 
Instrucțiuni de folosire (XI)
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
Semnul Berbecului găzduiește domiciliul planetei Marte, de la care împrumută nevoia de exprimare urmând un scop sau ideal și dorința de a lupta pentru a-l atinge. Cum? Cu vitalitate, investind multă energie. Cu optimism, entuziasm, simț al aventurii și dorința de a cuceri, mereu, noi teritorii. Experimentând și încercând, mereu, altceva. Direct, hotărât, implicat, determinat, temperamental, punându-se în valoare. Impulsiv, precipitat, încăpățânat și nerăbdător, stimulat de competiție și nou, de libertate.
 
Mai mult
 
 
 
Ce putem schimba?
 
 
Bogdan Grigoraș
În ultima sută de ani am început să ne afectăm sănătatea în mod activ. Suntem direct implicați, chiar dacă nu recunoaștem asta, în consumul de plastic, de carburanți și combustibil fosil, de produse obținute din derivați petrolieri, organisme modificate genetic, în consumul de carne obținută din fermele ce distrug solul. Ai văzut imagini video cu marea insulă de plastic din Pacificul de Nord? Marele Vortex din Pacific strânge cu ajutorul curenților marini tone de deșeuri de plastic care se depozitează la suprafața apei formând insule permanente. Potrivit unor estimări, această insula de mase plastice are o suprafață de două ori mai mare decât a României...
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Ervin Laszlo: Universul Conștient
 
 
Introducere în Noua Paradigmă
 
București 25 aprilie, Timișoara 27 aprilie
 
 
“Încă mai avem posibilitatea să ne revizuim atitudinea, să ne întoarcem către Natură și Univers, să ne schimbăm modul fundamental de a gândi și acționa pentru a trăi în abundență pe această planetă prețioasă și care în aceste momente este profund afectată de vechile noastre feluri de a acționa.”
Acesta este mesajul lui Ervin László pentru tine. Ai posibilitatea să-l întâlnești pe acest vizionar care vine în România special pentru a împărtăși cu tine perspectivele Noii Paradigme către care se îndreaptă umanitatea.
 
Mai mult
 
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Renaște-Te Femeie!
 
 
Călătoria de 9 luni
 
Din 19 aprilie
 
O Călătorie în care renunți la judecățile de sine – dure, aspre, nemiloase –
și începi să te iubești.
O Călătorie în care renunți să mai vezi doar ce te nemulțumește
și începi să te bucuri de ceea ce ești, ceea ce ai și creezi.
O Călătorie în care renunți la teama de schimbare și începi să ai încredere
în procesul transformator. Al tău, al celor din jurul tău, al lumii, al umanității.
 
Mai mult
 
 
 
Video
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Cum poți folosi Cartea Maestrului Interior
pentru a-ți schimba Viața
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Renaște, de Paște!
 
 
până la -25% la toate titlurile
 
și alte cadouri pentru tine
 
 
Cărțile sunt instrumente ale renașterii interioare. Pregătește-te. Fă din acest moment o celebrare lăuntrică. Cultivă marea Cale ce conduce la bucurie, sănătate și iubire. Ia-ți Cărți. Devenim ceea ce hrănim în inimile noastre. Hrănește bucuria de a trăi, găsește-ți puterile, motivează-te pentru iubire, pentru adevăr, pentru creație. Totul stă în puterile tale. Hrănește-te cu Cuvânt și împărtășește-l cu cei pe care îi iubești. Cărțile nasc experiența Maestrului din interiorul tău. Strălucește, iubește, deschide-te. Acesta este momentul tău.
 
Mai mult
 
 
 
Inteligența Cosmosului
 
De ce suntem aici?
 
 
Ervin Laszlo
 

După criza bancară din 2008, a devenit clar că băncile s-au făcut vinovate de o activitate frauduloasă. Nu numai că ele nu și-au recunoscut vina, dar nici guvernele nu le-au tras la răspundere. Eugen Linden se întreba: „Dacă ai nevoie de bani, la cine te duci? La bancă sau la un liliac vampir?” Până când sectorul financiar nu va progresa, eu recomand liliacul vampir. Liliecii vampiri depozitează sângele pe care l-au supt în plus (capital lichid) pentru a-și ajuta semenii la nevoie. Ne putem găsi inspirația în multe locuri. Dar dacă băncile ar contribui la sănătatea societății? Dacă ar contribui la sănătatea financiară a unor întregi cartiere? Dacă ne ridicăm deasupra rezistenței sistemice, vom găsi multe soluții de care să beneficieze toată lumea. Marea întrebare este cum ne putem ridica la scopul existenței noastre. Răspunsul meu este că depinde de fiecare om, de fiecare cititor al acestei cărți. În lumea afacerilor găsim răspunsul în aspirațiile companiei: fie alegem să facem o afacere în beneficiul oamenilor, fie încărcăm și mai mult nota de plată ecologică și socială.
Comandă Acum!

 
 
Minte Nemuritoare
 
Știința și Continuitatea Conștiinței dincolo de Creier
 
 
Ervin Laszlo & Anthony Peake
 
Este limpede că universul în care conștiința supraviețuiește morții nu este universul descris de curentul științifc principal al lumii moderne. Trebuie revizuită concepția asupra lumii potrivit căreia obiectele materiale au o poziție unică în spațiu și în timp, la fel ca și conceptul de minte și de conștiință produsă de un creier material. Un univers, o minte și o conștiință care pot explica descoperirile noastre pot fi conceptualizate cu ajutorul ultimelor descoperiri științifce. S-au făcut noi descoperiri, mai ales în domeniul fizicii cuantice, al cosmologiei și al cercetării creierului. O nouă paradigmă începe să iasă la lumină, o paradigmă în care realitatea de bază este informația, nu materia, o paradigmă în care spațiul, timpul și entitățile care apar și evoluează în spațiu și timp sunt manifestări ale unei realități profunde, aflate dincolo de spațiu și timp.
Ultimele descoperiri științifce postulează că există legături intrinseci între toate obiectele din spațiu-timp. Interacțiunile cuantelor (cele mai mici unități identifcabile de materie-energie) sunt instantanee: cuantele sunt „interconectate”. Aceste interacțiuni transcend limitele concepției clasice asupra spațiului și a timpului.
Comandă ACUM
 
 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
 
Anam Cara Retreat: 19-23 iunie
Practica Stării de Prezență: 27 iunie - 1 iulie
Călătorie Inițiatică pe Godeanu: 3-8 iulie
Arta Respirației Conștiente: 4-8 iulie
ShamaniA. Psihologie, Spiritualitate, Magie: 25-29 iulie
Tabăra BRIZA pentru Copii și Părinți: 31 iulie - 5 august
Man Power Business: 8 - 12 august

 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Arta Respirației Conștiente
 
București, 10 & 13 aprilie
 
În esență, Arta Respirației Conștiente este o aplicație avansată a Căii Maestrului Interior în care exersăm capacitatea de a naviga în orice spațiu al vastului ocean al Conștiinței și de a lucra cu diferitele energii și conținuturi.
 
Respirație Holotropică
 
Timișoara, 14 aprilie
București, 18 aprilie
Iași, 27 aprilie
 
Respirația Holotropică - o poartă prin care fiecare dintre noi poate păşi pentru a experimenta în mod direct Stări de Conştiinţă Extinsă, în care putem percepe mai mult din realitatea obișnuită, mai mult din ceea ce credem că suntem, stări ce ne oferă o nouă perspectivă asupra propriei experiențe de viață.
 
Ateliere de Astrologie Arhetipală
 
București, 21 aprilie
 
O inițiere în astrologie și în lucrul concret cu propriile astrograme, prin experimentare personală, într-un spațiu de ascultare interioară și împărtășire. Au ca intenție recunoașterea, recuperarea și utilizarea potențialului de creștere şi transformare înscris în Harta Natală.
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved