Cosmosul este o inteligență eternă și infinită. Inteligența eternă și infinită a dat naștere unui domeniu finit al spațiului și al timpului: universul.
Ervin Laszlo. Inteligența Cosmosului

 
Articole
 
 
Prezența
 
 
Horia Francisc-Țurcanu
Pentru cea mai mare parte dintre oameni, dimensiunea spirituală a existenței nu are nici o legătură cu viața de fiecare zi, cu lumea în care trăim, cu corpul nostru, relațiile și situațiile vieții noastre, cu banii, politica și gunoaiele de pe străzi. Este o ruptură. Dimensiuni diferite. Asta se petrece de foarte mult timp. Iconografia spirituală înfățișează personaje rarefiate, care nu par să aparțină acestei lumi, învăluite în aburi, cu figuri severe sau aeriene, în vreme ce realitatea înconjurătoare este ancorată în materie și scop...
 
Mai mult
 
 
 
Despre identitate și Înviere
 
 
Trezirea este o eliberare din trecut, o eliberare din poveste, o renunțare la filmul pe care l-am făcut despre noi înșine. Și o trăire a prezentului. Este realizarea momentului acum al vieții, descoperirea tulburătoare că trecutul este doar un mod de a privi, de a decupa din realitate doar anumite aspecte. Este întotdeauna tulburător și pune sub semnul întrebării toate concluziile noastre despre noi înșine și despre ceea ce știm despre realitate...
 
Mai mult
 
 
 
Viața este o Călătorie inițiatică
 
 
Bogdan Grigoraș
Fiecare zi este o aventură a conștiinței, în care te descoperi pe tine în nenumărate ipostaze. Evenimentele din viața ta sunt menite să răspundă nevoilor tale de auto-cunoaștere și dezvoltare personală, de creștere. Este un proces interior de o frumusețe greu de turnat în cuvinte. Dacă ți-ai acorda timp să integrezi o parte din informația pe care ți-o reflectă fiecare oglindă din viața ta ai putea să devii... ființa pe care o visezi, pe care o simți în adâncul tău. Ai putea să manifești ceea ce ești cu adevărat, ceea ce simți că există deja îngropat în adâncuri. Călătoria ta inițiatică în această lume începe de la momentul concepției, atunci când ești părtaș la un fenomen de amploare cosmică: facerea...
 
Mai mult
 
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Renaște-Te Femeie!
 
 
Călătoria de 9 luni
 
Din 19 aprilie
 
O Călătorie de la „nu pot”, „nu merit”, „nu sunt suficient de bună”, „nu îmi place corpul meu”, la întruparea Puterii tale Feminine.
De la auto-critică la acceptarea de sine.
De la a auto-falsificare în numele celorlalți, la autenticitate, bucurie și libertate.
De la o creativitate blocată la una exprimată, manifestată cu încredere.
De la închidere la o iubire necondiționată și compasiune față de tine și lume.
De la singurătate la Prezență și Încredere că a ta energie schimbă lumea...
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Ervin Laszlo: Universul Conștient
 
 
Introducere în Noua Paradigmă
 
București 25 aprilie, Timișoara 27 aprilie
 
 
“Încă mai avem posibilitatea să ne revizuim atitudinea, să ne întoarcem către Natură și Univers, să ne schimbăm modul fundamental de a gândi și acționa pentru a trăi în abundență pe această planetă prețioasă și care în aceste momente este profund afectată de vechile noastre feluri de a acționa.”
Acesta este mesajul lui Ervin László pentru tine. Ai posibilitatea să-l întâlnești pe acest vizionar care vine în România special pentru a împărtăși cu tine perspectivele Noii Paradigme către care se îndreaptă umanitatea.
 
Mai mult
 
 
 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
 
Maestrul Interior este o experiență și invitația noastră este aceea de a-l trăi. Este un nivel al propriei tale Conștiinței, și promisiunea noastră este aceea că îl vei încorpora și duce în viața ta. O experiență uriașă este în slujba procesului tău de transformare în această vară, o cunoaștere ancestrală îți stă la dispoziție. Te vom pune în rezonanță cu minunăția acestui moment al Conștiinței umanității.
 
Anam Cara Retreat: 19-23 iunie
Practica Stării de Prezență: 27 iunie - 1 iulie
Călătorie Inițiatică pe Godeanu: 3-8 iulie
Arta Respirației Conștiente: 4-8 iulie
ShamaniA. Psihologie, Spiritualitate, Magie: 25-29 iulie
Tabăra BRIZA pentru Copii și Părinți: 31 iulie - 5 august
Man Power Business: 8 - 12 august

 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Inteligența Cosmosului
 
De ce suntem aici?
 
 
Ervin Laszlo
 

Cine suntem și de ce suntem aici sunt întrebări care preocupă omenirea de mii de ani. Este oare întreg universul, incluzând micuța noastră planetă, un rezultat al întâmplării oarbe? Suntem noi, oamenii, doar una din multiplele entități care au luat naștere printr-o lungă evoluție pe Planeta Pământ? Doar una din creaturile de carne și sânge, chiar dacă dotată cu un creier foarte avansat? Sau mai avem și o altă latură – o dimensiune spirituală, o conștiință care există independent de trupul fizic și de creier, chiar dacă intim conectată cu acesta? Suntem noi oare singurele creaturi de pe Pământ care se întreabă cine sunt, de ce sunt aici și care este scopul vieții?
Francis Collins a fost director al Proiectului Genomului Uman (iar acum este director al Institutului Național de Sănătate). El a fost uluit de complexitatea ADN-ului nostru – în esență, ne explică el, este vorba de un program alcătuit din trei miliarde de litere, fiecare dând celulelor instrucțiuni - un uriaș manual de instrucțiuni chimice care determină dezvoltarea corpurilor noastre. Nu se poate, nota el în „The Language of God,” ca acest manual al celulelor noastre să nu fi fost scris de o incredibilă Inteligență.

Cea mai nouă carte a lui Ervin Laszlo este aici!
Comandă Acum!

 
 
Experiența Akashică
 
Ştiinţa şi câmpul memoriei cosmice
 
 
Ervin Laszlo
 

Într-o formulă populară, deşi excesiv de utilizată şi abuzivă, experienţa akashică înseamnă o trăire extra- sau non-senzorială. Experienţa akashică survine în multe forme, dimensiuni şi caracteristici, este trăită de indivizi de tot felul, toate ipostazele acesteia transmiţând informaţii privind lumea reală – cea de dincolo de creier şi de corp. Experienţa akashică acoperă un spectru larg, de la vizualizări artistice şi viziuni creative la vindecări la distanţă, experienţe din apropierea morţii, comunicări de la persoane decedate şi amintiri personale din vieţi trecute. Cu toată bogăţia diversităţii sub care se poate manifesta, experienţa akashică prezintă caracteristici izbitor de similare. Indiferent de conţinutul acesteia, experienţa akashă transmite ideea că subiectul care o trăieşte nu este separat de obiectele experienţei sale, în sensul că „eu, subiectul care are această trăire, sunt legat în moduri subtile, dar reale, de celelalte persoane şi de natură”. În experienţele mai profunde de acest fel e prezent sentimentul că „eu şi cosmosul suntem una”.

Comandă Acum

 
 
Revoluția Conștiinței
 
Noua spiritualitate şi transformarea planetară
 
 
Ervin Laszlo, Stanislav Grof, Peter Russell
 

Transcrierea unei captivante discuţii despre provocările vremurilor pe care le trăim, între trei dintre cele mai frumoase şi profunde minţi ale secolului XX:
Ervin Laszlo, nominalizat de două ori la Premiul Nobel pentru pace, considerat cel mai reprezentativ exponent al filosofiei sistemelor şi al teoriei evoluţiei, cunoscut pentru activitatea în domeniul futurologiei şi al managementului, preşedinte al recent înfiinţatei Universităţi GlobalShift şi întemeietor al Clubului de la Budapesta,
Stanislav Grof, unul dintre întemeietorii psihologiei transpersonale, un pionier în domeniul explorării moderne a tărâmurilor conştiinţei şi
Peter Russell, un fizician teoretician strălucit, format în sălile de conferinţă de la Cambridge unde a studiat cu fascinantul Stephen Hawking, fiind în acelaşi timp un căutător spiritual care a călătorit în India pentru a studia filosofia orientală şi a practica meditaţia, reuşind o profundă sinteză personală a misticului şi ştiinţificului.
Cei trei se întâlnesc în acest dialog inedit pentru a reflecta asupra şanselor de pace în lume, asupra modului în care se schimbă societatea şi asupra transformărilor de care suntem direct răspunzători. Evaluează rolul artei, ştiinţei şi educaţiei în acest proces, iau în discuţie valori, scopuri şi perspectivele asupra lumii, dezbat despre religie, spiritualitate şi, mai presus de toate, despre conştiinţă – pentru că starea conştiinţei noastre este problema cheie.

Comandă Acum

 
 
Video
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Cartea Maestrului Interior
ghidul transformării tale
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Arta Respirației Conștiente
 
București, 17 & 23 aprilie
 
În esență, Arta Respirației Conștiente este o aplicație avansată a Căii Maestrului Interior în care exersăm capacitatea de a naviga în orice spațiu al vastului ocean al Conștiinței și de a lucra cu diferitele energii și conținuturi.
 
Respirație Holotropică
 
Timișoara, 14 aprilie
București, 18 aprilie
Iași, 27 aprilie
 
Respirația Holotropică - o poartă prin care fiecare dintre noi poate păşi pentru a experimenta în mod direct Stări de Conştiinţă Extinsă, în care putem percepe mai mult din realitatea obișnuită, mai mult din ceea ce credem că suntem, stări ce ne oferă o nouă perspectivă asupra propriei experiențe de viață.
 
Ateliere de Astrologie Arhetipală
 
București, 21 aprilie
 
O inițiere în astrologie și în lucrul concret cu propriile astrograme, prin experimentare personală, într-un spațiu de ascultare interioară și împărtășire. Au ca intenție recunoașterea, recuperarea și utilizarea potențialului de creștere şi transformare înscris în Harta Natală.
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved