Scopul ultim al existenței umane este de a găzdui și transmite în mod conștient
inteligența unificatoare și atotcuprinzătoare a cosmosului în univers.

Ervin Laszlo. Inteligența Cosmosului

 
Eveniment
 
 
Universul Conștient
 
 
Ervin Laszlo, Horia Francisc-Țurcanu & Maria Sagi
 
București 25 aprilie, Timișoara 27 aprilie
 
 
Avem la îndemână o nouă posibilitate de a gândi și de a acționa. Este o perspectivă proaspătă, care ne face să ne simțim parte dintr-un Întreg mai mare decât noi, pe care îl numim Univers, iar acest Întreg este un sistem Cuantic viu, purtător de informație. Printr-o atitudine deschisă și cooperantă, ca părți ale acestui Univers, putem trăi în armonie pe planeta Pământ. Această lecție vine către noi exact la momentul potrivit: încă mai avem posibilitatea să ne revizuim atitudinea, să ne întoarcem către Natură și Univers, să ne schimbăm modul fundamental de a gândi și acționa pentru a trăi în abundență pe această planetă prețioasă și care în aceste momente este profund afectată de vechile noastre feluri de a acționa. (Ervin Laszlo)
 
Mai mult
 
 
 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
 
Maestrul Interior este o experiență și invitația noastră este aceea de a-l trăi. Este un nivel al propriei tale Conștiinței, și promisiunea noastră este aceea că îl vei încorpora și duce în viața ta. O experiență uriașă este în slujba procesului tău de transformare în această vară, o cunoaștere ancestrală îți stă la dispoziție. Te vom pune în rezonanță cu minunăția acestui moment al Conștiinței umanității.
 
 
Mai mult
 
 
 
Audio
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Cartea Maestrului Interior
O Carte precum Viața
 
 
O Călătorie interioară începe acum. La capătul ei, nu vom mai fi cei care au plecat. Asemenea Vieții, aceasta este o Călătorie transformatoare. Îți vei reaminti totul. Nimic nu este ascuns. Nu a fost niciodată. Totul este aici, acum, gata pentru a fi trăit, redescoperit. Singurul lucru care te-a separat vreodată de Adevăr este orbirea, inconștiența, neputința de a simți. Aceasta este o Călătorie a reamintirii, a recuperării Conștienței profunde, a trezirii la Adevăr.
 
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Copilul și tehnologia
 
 
Bogdan Grigoraș
Oceanul vast de informație digitală, care curge necontenit din toate direcțiile, este în permanență o provocare imensă pentru atenția copilului. De la o vârstă fragedă. Ecranul telefonului, tableta, televizorul sunt elemente care solicită atenția copilului, efectiv o confiscă. Copilul se abandonează total într-o realitate care îi servește o fantezie, o lume ireală de cele mai multe ori, iar această identificare totală pe care o operează are implicații deosebite asupra psihicului său...
 
Mai mult
 
 
 
O nouă medicină
 
 
Claudia Constantin
Lumea toată este informație și energie. Sănătatea și boala sunt informație și energie. Conceptul de cauză și efect în vindecare este baza medicinei alopate, dar această perspectivă, așa cum arată noile științe, este una liniară, limitată. Asistăm în aceste timpuri la un proces de renaștere în cadrul medicinei, care destramă miturile învechite și reconturează întreaga paradigmă. Perspectivele profunde oferite de cercetarea din cadrul științelor de frontieră au revizuit complet înțelegerea noastră despre sănătate și boală. O „nouă” biologie lansează o revoluție în domeniul îngrijirii sănătății...
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Inteligența Cosmosului
 
De ce suntem aici?
 
 
Ervin Laszlo
 

După criza bancară din 2008, a devenit clar că băncile s-au făcut vinovate de o activitate frauduloasă. Nu numai că ele nu și-au recunoscut vina, dar nici guvernele nu le-au tras la răspundere. Eugen Linden se întreba: „Dacă ai nevoie de bani, la cine te duci? La bancă sau la un liliac vampir?” Până când sectorul financiar nu va progresa, eu recomand liliacul vampir. Liliecii vampiri depozitează sângele pe care l-au supt în plus (capital lichid) pentru a-și ajuta semenii la nevoie. Ne putem găsi inspirația în multe locuri. Dar dacă băncile ar contribui la sănătatea societății? Dacă ar contribui la sănătatea financiară a unor întregi cartiere? Dacă ne ridicăm deasupra rezistenței sistemice, vom găsi multe soluții de care să beneficieze toată lumea. Marea întrebare este cum ne putem ridica la scopul existenței noastre. Răspunsul meu este că depinde de fiecare om, de fiecare cititor al acestei cărți. În lumea afacerilor găsim răspunsul în aspirațiile companiei: fie alegem să facem o afacere în beneficiul oamenilor, fie încărcăm și mai mult nota de plată ecologică și socială.

Comandă Acum!

 
 
Minte Nemuritoare
 
Știința și Continuitatea Conștiinței dincolo de Creier
 
 
Ervin Laszlo & Anthony Peake
 

Este limpede că universul în care conștiința supraviețuiește morții nu este universul descris de curentul științifc principal al lumii moderne. Trebuie revizuită concepția asupra lumii potrivit căreia obiectele materiale au o poziție unică în spațiu și în timp, la fel ca și conceptul de minte și de conștiință produsă de un creier material. Un univers, o minte și o conștiință care pot explica descoperirile noastre pot fi conceptualizate cu ajutorul ultimelor descoperiri științifce. S-au făcut noi descoperiri, mai ales în domeniul fizicii cuantice, al cosmologiei și al cercetării creierului. O nouă paradigmă începe să iasă la lumină, o paradigmă în care realitatea de bază este informația, nu materia, o paradigmă în care spațiul, timpul și entitățile care apar și evoluează în spațiu și timp sunt manifestări ale unei realități profunde, aflate dincolo de spațiu și timp.
Ultimele descoperiri științifce postulează că există legături intrinseci între toate obiectele din spațiu-timp. Interacțiunile cuantelor (cele mai mici unități identifcabile de materie-energie) sunt instantanee: cuantele sunt „interconectate”. Aceste interacțiuni transcend limitele concepției clasice asupra spațiului și a timpului.

Comandă ACUM

 
 
Revoluția Conștiinței
 
Noua spiritualitate şi transformarea planetară
 
 
Ervin Laszlo, Stanislav Grof, Peter Russell
 

Transcrierea unei captivante discuţii despre provocările vremurilor pe care le trăim, între trei dintre cele mai frumoase şi profunde minţi ale secolului XX:
Ervin Laszlo, nominalizat de două ori la Premiul Nobel pentru pace, considerat cel mai reprezentativ exponent al filosofiei sistemelor şi al teoriei evoluţiei, cunoscut pentru activitatea în domeniul futurologiei şi al managementului, preşedinte al recent înfiinţatei Universităţi GlobalShift şi întemeietor al Clubului de la Budapesta,
Stanislav Grof, unul dintre întemeietorii psihologiei transpersonale, un pionier în domeniul explorării moderne a tărâmurilor conştiinţei şi
Peter Russell, un fizician teoretician strălucit, format în sălile de conferinţă de la Cambridge unde a studiat cu fascinantul Stephen Hawking, fiind în acelaşi timp un căutător spiritual care a călătorit în India pentru a studia filosofia orientală şi a practica meditaţia, reuşind o profundă sinteză personală a misticului şi ştiinţificului.
Cei trei se întâlnesc în acest dialog inedit pentru a reflecta asupra şanselor de pace în lume, asupra modului în care se schimbă societatea şi asupra transformărilor de care suntem direct răspunzători. Evaluează rolul artei, ştiinţei şi educaţiei în acest proces, iau în discuţie valori, scopuri şi perspectivele asupra lumii, dezbat despre religie, spiritualitate şi, mai presus de toate, despre conştiinţă – pentru că starea conştiinţei noastre este problema cheie.

Comandă Acum

 
 
Experiența Akashică
 
Ştiinţa şi câmpul memoriei cosmice
 
 
Ervin Laszlo
 

Într-o formulă populară, deşi excesiv de utilizată şi abuzivă, experienţa akashică înseamnă o trăire extra- sau non-senzorială. Experienţa akashică survine în multe forme, dimensiuni şi caracteristici, este trăită de indivizi de tot felul, toate ipostazele acesteia transmiţând informaţii privind lumea reală – cea de dincolo de creier şi de corp. Experienţa akashică acoperă un spectru larg, de la vizualizări artistice şi viziuni creative la vindecări la distanţă, experienţe din apropierea morţii, comunicări de la persoane decedate şi amintiri personale din vieţi trecute. Cu toată bogăţia diversităţii sub care se poate manifesta, experienţa akashică prezintă caracteristici izbitor de similare. Indiferent de conţinutul acesteia, experienţa akashă transmite ideea că subiectul care o trăieşte nu este separat de obiectele experienţei sale, în sensul că „eu, subiectul care are această trăire, sunt legat în moduri subtile, dar reale, de celelalte persoane şi de natură”. În experienţele mai profunde de acest fel e prezent sentimentul că „eu şi cosmosul suntem una”.

Comandă Acum

 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Respirație Holotropică
 
Iași, 27 aprilie
Timișoara, 12 mai
 
Respirația Holotropică - o poartă prin care fiecare dintre noi poate păşi pentru a experimenta în mod direct Stări de Conştiinţă Extinsă, în care putem percepe mai mult din realitatea obișnuită, mai mult din ceea ce credem că suntem, stări ce ne oferă o nouă perspectivă asupra propriei experiențe de viață.
 
Practica Stării de Prezență & Respirație Holotropică
 
Cluj-Napoca, 12 mai
 
Acest workshop este unul experiențial prin excelență. Este experiență pură, iar cunoașterea se relevă din interiorul tău. Noi creăm cadrul pentru ca tu să poți trăi conștientizările de care ai nevoie, vindecarea pe care o cauți, revelațiile care așteaptă să fie trăite, măreția spiritului tău și, mai ales, Bucuria de a fi în viață și de a putea crea eliberat de orice limitare.
 
Ateliere de Astrologie Arhetipală
 
București, 26 mai
 
O inițiere în astrologie și în lucrul concret cu propriile astrograme, prin experimentare personală, într-un spațiu de ascultare interioară și împărtășire. Au ca intenție recunoașterea, recuperarea și utilizarea potențialului de creștere şi transformare înscris în Harta Natală.
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved