Nu este nevoie să crezi nimic. Doar să te deschizi pentru a simți totul.
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
Versiune online
 
 
Articole
 
 
Prezența
 
 
Horia Francisc-Țurcanu
Pentru cea mai mare parte dintre oameni, dimensiunea spirituală a existenței nu are nici o legătură cu viața de fiecare zi, cu lumea în care trăim, cu corpul nostru, relațiile și situațiile vieții noastre, cu banii, politica și gunoaiele de pe străzi. Este o ruptură. Dimensiuni diferite. Asta se petrece de foarte mult timp...
 
Citește mai mult
 
 
 
Meditații Online
 
 
Arta Ascultării Atente
 
 
formulă nouă, din 11 august
 
 
 
Inițiere în Practica Prezenței
 
 
cu Agnis
 
 
Practica Prezenței este pentru administrarea emoțiilor distructive și a gândirii, pentru iubire și pentru cuplu, pentru cunoaștere și vindecare, pentru creativitate și puterea de a o turna în formă. Practica Prezenței este pentru materializarea viselor noastre. Fiecare moment de Prezență este un moment de Conștiență deschisă a Vieții....
 
 
Află mai mult
 
 
 
3 Meditații pentru dizolvarea durerii
 
 
cu AmmaRa
 
 
Aceste 3 meditații aduc conștiența asupra faptului că nu există nimic, nicio stare asupra căreia să nu poți acționa. Oferindu-ți timp și creându-ți spațiu pentru a asculta aceste meditații, trăiești deschiderea și, cu ajutorul auto-investigației, ajungi nu doar să simți, ci și să înțelegi natura profundă a durerii și, mai ales, a esenței tale.
 
 
Află mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Respirație Holotropică
 
Iași, 31 august
București, 12 septembrie
 
Respirația Holotropică - o poartă prin care fiecare dintre noi poate păși pentru a experimenta în mod direct Stări de Conştiință Extinsă, în care putem percepe mai mult din realitatea obișnuită, mai mult din ceea ce credem că suntem.
 
Partcicipă
 
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
 

Această Carte revelează mijloacele simple ale experienței conștiente a vieții. Tot ceea ce numim evoluție este în esență o redobândire a Conștienței și a capacității de a percepe un adevăr mai larg și mai profund. În interiorul fiecăruia dintre noi, în dimensiunile adânci ale ființei, Maestrul așteaptă să fie trăit. Adică Ființa conștientă. Este o dimensiune a ceea ce suntem în profunzime. Această dimensiune a propriei ființe are nevoie să fie trăită pentru a se revela.
 
 
Comandă acum
 
 
 
Video
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Cum poți folosi Cartea Maestrului Interior
pentru a-ți schimba Viața
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate