Nu este nevoie să crezi nimic. Doar să te deschizi pentru a simți totul.
Acesta este Maestrul Interior care așteaptă dintotdeauna să fie trăit.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
Versiune online
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Atelierele BRIZA
Comunicarea cu copilul tău
 
București, 23 februarie
 
 
Briza îți aduce o nouă perspectivă, integrală, asupra ființei umane. Deschide porțile înțelegerii propriului copil într-un fel nou, a unui nou mod de a relaționa și comunica. Relația integrală între copii și părinți transformă complet modul de comunicare și percepție în interiorul relației.
 
Participă
 
 
 
Concert
 
 
Mirabai Ceiba Live in Concert
Agua de Luna Tour 2019
 
 
22 mai 2019
 
Pre-Sale până pe 30 decembrie!
 
Mirabai Ceiba Live. 22 mai 2019
Mirabai Ceiba cântă mult mai mult decât mantre sacre. Este o trupă emblematică pentru genul New Age și World Music. Multe din piesele lor sunt experiență de viață transpusă într-un lirism de o sensibilitate care îți merge direct la inimă, indiferent care este muzica ta preferată.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Călătorie Inițiatică în Peru
 
 
Creează-ți Viața pe care o dorești
 
 
1 - 13 noiembrie 2019
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. Călătorie inițiatică în Peru
AmmaRa este ghidul și Creatorul unui spațiu de călătorie interioară în care tu însuți, tu însăți, descoperi și antrenezi propriul tău Creator Interior de realitate conștientă. Această îndepărtare conștientă este doar pretextul unei apropieri într-un fel nou de propria ta realitate și un nou început. O nouă perspectivă, în Viața TA!
 
 
Mai mult
 
 
 
Cele mai noi articole
 
 
Bucuria, etalon și măsură a Vieții
 
 
Dana Lar
Drag părinte, vin către tine și te întreb și mă întreb la rându-mi: câtă bucurie există în viața ta? Mă refer la bucuria autentică pe care o simți în străfundurile tale, care-ți face corpul să vibreaze în fiecare celulă și fiecare atom. Câtă bucurie există în viața copilului tău? Există bucurie atunci când merge la școală? Pentru că este nevoie să recunoaștem că cea mai mare parte a vieții, un copil și-o petrece la școală...
 
Citește mai mult
 
 
 
ACUM suntem ÎMPREUNĂ și DĂRUIM
 
 
Elena Francisc Țurcanu
În Călătoria Inimii noi suntem împreună tot timpul anului și fiecare în felul nostru, dăruim permanent. Nu doar în decembrie. Dar toți simțim puternic vibrația acestor cuvinte. Împreună. Dăruim. Acum. Viața este mereu precum o școală. Dar nu precum cea în care sunt acum copii noștri, sufocați cu prea multe teme de făcut și injectați cu vaccinurile competiției, ale gândirii liniare și conflictului...
 
Citește mai mult
 
 
 
Meditații Online
 
 
Călătoria Eroinei
 
 
Un parcurs transformator
O întrupare a puterii feminine
 
 
De ani de zile ghidez femei, la fel ca tine, în această profundă transformatoare călătorie a renașterii întru feminitate. Învăț femeile, care vin către mine, doar ceea ce a funcționat pentru mine, în procesul meu de transformare. Doar învățături extrase din experiență directă. Prin Practică, învățăm împreună
să întrupăm Puterea Feminină.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Promoții
 
 
 
Călătoria Inimii este călătoria de la cercurile oarbe ale inconștienței, la Iubire și Adevăr. Cărțile, programele de descoperire interioară, meditațiile ghidate și evenimentele noastre sunt toate despre a revela Iubirea și Adevărul și Frumusețea în viețile noastre.
Asta suntem și facem, asta este vocația noastră și asta împărtășim cu tine: daruri mari care ne transformă viața.
 
 
Află mai mult
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate