O iubire conștientă între doi oameni este cel mai profund mediu de transformare,
cel mai provocator, dar și cel în care se petrec cele mai extraordinare miracole.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior
Noutate Absolută

 
Articole
 
 
Iubirea există!
 
 
Horia Francisc-Țurcanu
Relația de cuplu este cea mai desăvârșită reprezentare a relației noastre cu lumea, cu această dimensiune a existenței, încarnată. Reprezintă cu desăvârșire paradigma, prisma prin care privim experiența umană, felul nostru de a fi în această lume. Este reprezentarea în experiență umană a basoreliefului nostru interior și a rolului central din care am făcut alegeri. Este reprezentarea fidelă a nevoii fundamentale de conexiune și a modurilor în care ai ales, conștient sau nu, să o obții...
 
Mai mult
 
 
 
40 de zile
 
 
Elena Francisc Țurcanu
14 februarie. Deși mai toată lumea sărbătorește, cu inimioare roz și trandafiri roșii, eu aleg să mă reconectez cu ritualul din copilărie pe care-l începeam în miercurea cenușii când părintele M ne invita la curățenie spirituală (religioasă, îi spune el). Și, dacă tot mi-a revenit amintirea despre curățarea vorbelor grele, asta aleg să las în aceste 40 de zile de post. La mine, vorbele cele mai grele, în continuare, sunt: mai bine mor, ce rost are să trăiesc în această lume plină de mizerie, de violență, de neîncredere. Vorbe auzite în copilărie de la mama, preluate apoi, și pe care - în momente dificile, iată, continuu a le rosti...
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Maestrul Interior
 
Urmează Iași, Constanța & București
 
 
Carte, Conferință & Workshop
 
foto: George Mihes. Timișoara, 2 februarie
 
Subsemnatul Horia Francisc-Țurcanu, vă invit la o explorare după care nu veți mai putea spune niciodată că Adevărul este ascuns. Desigur, veți putea să vă întoarceți în labirintul vechilor obiceiuri, mecanisme de gândire, relaționale sau emoționale. Dar nu veți mai putea plasa responsabilitatea propriei vieți pe ceilalți, pe contextul vieții voastre, pe părinți, pe sistemele acestei lumi sau pe dumnezeu. Veți ști prin experiență că voi sunteți centrul și creatorul vieții voastre, că totul este în puterile voastre și că sunteți la o respirație de a manifesta Maestrul din voi înșivă.
 
Mai mult
 
 
 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Colina Lunii & Dealul Zmeului
 
 
iunie - august 2018
 
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Renaște-Te Femeie!
 
 
Călătoria de 9 luni
 
Din 19 aprilie
 
Poate că ai obosit să joci rolul de „femeia-bărbat” care acționează mai mult decât ascultă, care gândește mai mult decât simte. Poate că ai obosit să controlezi, să conduci, să iei decizii. Poate că nici nu mai știi cum este să fii în contact cu puterea feminină autentică, cu energiile subtile, cu intuiția ta. Poate că ești deprimată, epuizată, confuză. Sau poate că sănătatea ți s-a șubrezit. La fel și relația de cuplu. Poate că nu mai simți nicio bucurie în tot ceea ce faci și ești. Poate că simți cum lumea se schimbă și îți dorești, la rândul tău, schimbarea.
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Workshop
 
 
Sanctuarul Anam Cara
 
București, 15 februarie
 
Doar recunoscând că adevărul vine înaintea iubirii ne putem onora esența ființei. Căci adevărata noastră esență este IUBIREA și aceasta are nevoie să fie îmbrățișată, întotdeauna, de Adevăr.
 
Arta Respirației Conștiente
 
București, 20 & 27 februarie
 
În esență, Arta Respirației Conștiente este o aplicație avansată a Căii Maestrului Interior în care exersăm capacitatea de a naviga în orice spațiu al vastului ocean al Conștiinței și de a lucra cu diferitele energii și conținuturi.
 
Dansul Inimii - SFERA
 
București, 21 februarie
 
A patra seară tematică din seria de 5 seri Aerul - Inima - A gândi / A simți... O seară în care, cu ajutorul ritmurilor, al respirației atente, al comuniunii și comunității, al bucuriei, să practicăm, împreună, Arta Ascultării Atente prin dans.
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
-20% la Colecția Dragoste și Trezire
 
 
 
 
44
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
Iubirea a fost aceea care ne-a făcut să abandonăm măștile și pretențiile, prejudecata și armurile ruginite ale ego-ului și, în cele din urmă, să deschidem porțile cele mari ale Ființei, astfel încât memoria străveche a Sufletului să irumpă în această realitate liniară. Odată cu această deschidere, conținuturile adânci ale inimii au început să se reverse prin noi în această dimensiune, și astfel s-a născut o lume pe care am numit-o Călătoria Inimii, o lume în care cei asemenea nouă redobândesc prin ei înșiși conştienţa adâncă a ceea ce sunt.
Este o carte care, atunci când s-a rupt din noi pentru a lua un trup de hârtie, a fost însoțită de lacrimi, în același timp aparținând durerii și bucuriei. Fie ca această carte să fie inspiratoare. Iubirea există și este singura cale spirituală posibilă.
 
 
Dragoste și Trezire
 
 
Psihologia sacră a cuplului
 
O relaţie conștientă este una care scoate la suprafaţă ceea ce ești cu adevărat. Ea este dedicată adevărului, nu alergatului după niște imagini iluzorii. A privi relaţia ca pe un vehicul sau ca pe un drum care poate ajuta doi oameni să acceseze calităţile puternice ale adevăratei lor naturi oferă o nouă viziune de care vremurile noastre au mare nevoie.
Ceea ce ne trebuie, mai mult decât o rezolvare rapidă sau o soluţie temporară, este o viziune, o perspectivă asupra sensului și scopului unei relaţii pe termen lung. Toate realizările importante se ating prin viziune și intenţie. Nimeni – fi e el artist, căţărător pe munte, yoghin sau întreprinzător – nu poate continua în acţiune de durată fără a avea o viziune a ceea ce vrea să realizeze. A avea o viziune și o intenţie clară de a împlini această viziune, ne ajută să perseverăm în faţa obstacolelor care apar inevitabil.
 
 
Călătoria Inimii
 
 
Calea Iubirii Conștiente
 
Sacralitatea căsătoriei nu e atribuită de familie, societate sau biserică. Se naşte din devotamentul passional al unui cuplu de a pune iubirea în formă. Aceasta implică să se confrunte unul cu altul, fără restricţii, în spiritul lui „Te accept şi sunt dispus să-mi aduc inteligenţa şi inima să lucreze cu toate muchiile noastre necizelate; şi vreau ca tu să faci acelaşi lucru pentru mine. Hai să lucrăm cu aceste lucruri şi să ne ajutăm unul pe altul să realizăm întregul spectru al puterilor şi posibilităţilor noastre.”
Când un bărbat şi o femeie îşi unesc forţele în felul acesta, toate suişurile şi coborâşurile, toate certurile şi bucuriile lor se desfăşoară într-un context sacru. Căsătoria lor le permite să realizeze cum „doi devin unul”, cum, în ciuda tuturor diferenţelor şi separării dintre ele, sinele şi altul, bărbatul şi femeia sunt din acelaşi spirit.
 
 
Iubirea la timpul prezent
 
 
Paşi către conştienţa relaţiei de cuplu
 
Încrederea nu înseamnă să crezi în alţi oameni. Încrederea înseamnă să crezi în tine însuţi. Înseamnă să ştii că indiferent ce ar face alţii, poţi face faţă. Se poate să nu-ţi placă, dar poţi face faţă. Dacă partenerul te dezamăgeşte, te vei simţi groaznic o vreme, dar nu te vei simţi groaznic tot restul vieţii. Dacă partenerul te trădează sau te abandonează, nu vei sări la concluzia că orice partener posibil te va trăda sau te va abandona. Vei putea să te scuturi de praf şi să mergi mai departe, să iubeşti din nou
Dacă ar trebui să rezumăm într-un cuvînt ce face ca o căsnicie să fi e bună, acel cuvînt ar fi curajul. Iubirea nu înseamnă compromis, sacrificiu sau acceptare necondiţionată. Iubirea înseamnă curaj.
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved