Oricum ai fost, orice ai creat până acum, poate fi schimbat în orice moment
și odată cu asta se schimbă întreaga experiență a vieții.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Eveniment
 
 
Maestrul Interior
 
Carte, Conferință & Workshop
 
 
Urmează Constanța & București
 
 
Subsemnatul Horia Francisc-Țurcanu, vă invit la o explorare după care nu veți mai putea spune niciodată că Adevărul este ascuns. Veți ști prin experiență că voi sunteți centrul și creatorul vieții voastre, că totul este în puterile voastre și că sunteți la o respirație de a manifesta Maestrul din voi înșivă.
 
Mai mult
 
 
 
Video
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Cartea Maestrului Interior la Iași
 
 
 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
 
Invitația noastră este aceea de a trăi împreună cu noi și cu Călăuzele Călătoriei Inimii o vară solară și transformatoare, în care să vă descoperiți Adevărul interior și mijloacele de a-l duce în viețile voastre. O vară a vindecării și curajului de a fi voi înșivă, o vară a clarității și a viziunii, a Iubirii și a deschiderii. Urcați împreună cu noi pe înălțimile magice din Dealul Zmeului, printre nori și păduri de mesteacăn, pentru a plonja apoi în profunzimea propriei Ființe și a vă reaminti adevărul despre voi înșivă. Această trăire schimbă totul.
 
Mai mult
 
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Renaște-Te Femeie!
 
 
Călătoria de 9 luni
 
Din 19 aprilie
 
Poate că ai obosit să joci rolul de „femeia-bărbat” care acționează mai mult decât ascultă, care gândește mai mult decât simte. Poate că ai obosit să controlezi, să conduci, să iei decizii. Poate că nici nu mai știi cum este să fii în contact cu puterea feminină autentică, cu energiile subtile, cu intuiția ta. Poate că ești deprimată, epuizată, confuză. Sau poate că sănătatea ți s-a șubrezit. La fel și relația de cuplu. Poate că nu mai simți nicio bucurie în tot ceea ce faci și ești. Poate că simți cum lumea se schimbă și îți dorești, la rândul tău, schimbarea.
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Tarotul Mitologic
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
Există o fascinație implicită pe care Tarotul continuă să o exercite, încă de la originile sale, vagi și necunoscute, chiar și asupra celor care se consideră imuni la așa numitele mistere oculte. Semnificațiile sale nu sunt nicidecum ocultate, ci profund omenești, înrădăcinate în experiența de a fi uman și în complexitatea psihicului nostru pe care îl oglindește. Tarotul ne pune în legătură cu lumea interioară a inconștientului, cu motivațiile cărora le-am dat viață în trecut și care ne modelează realitatea, așa cum o trăim acum...
 
Mai mult
 
 
 
Feminitudine
 
 
Maria Lupu
Feminitudine este un fel de tarot al arhetipurilor feminine. Cu toţii suntem conectaţi la energia acestor arhetipuri, fie că suntem femei sau bărbaţi. Ele sunt ingredientele din care ne-am creat experienţa umană, ne susțin, ne direcționează și potențeză alegerile, angajamentele şi felul în care ne manifestăm zi de zi. Când devii conştient şi simţi curgerea acestor energii în interiorul tău le poţi folosi ca pe nişte aliaţi puternici care te susţin în creaţiile tale şi în a-ţi trăi viaţa cu bucurie.
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Workshop
 
 
Arta Respirației Conștiente
 
București, 27 februarie
 
În esență, Arta Respirației Conștiente este o aplicație avansată a Căii Maestrului Interior în care exersăm capacitatea de a naviga în orice spațiu al vastului ocean al Conștiinței și de a lucra cu diferitele energii și conținuturi.
 
Respirație Holotropică
 
București, 28 februarie & 14 martie
Iași, 2 martie
 
Respirația Holotropică - o poartă prin care fiecare dintre noi poate păşi pentru a experimenta în mod direct Stări de Conştiinţă Extinsă, în care putem percepe mai mult din realitatea obișnuită, mai mult din ceea ce credem că suntem, stări ce ne oferă o nouă perspectivă asupra propriei experiențe de viață.
 
Ateliere de Astrologie Arhetipală
 
București, 24 martie
 
O inițiere în astrologie și în lucrul concret cu propriile astrograme, prin experimentare personală, într-un spațiu de ascultare interioară și împărtășire. Au ca intenție recunoașterea, recuperarea și utilizarea potențialului de creștere şi transformare înscris în Harta Natală.
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
-20% la Colecția Dragoste și Trezire
 
 
până pe 24 februarie
 
 
 
Călătoria Inimii
 
 
Calea Iubirii Conștiente
 
Norii sunt o metaforă pentru personalitatea condiționată, pentru acumularea de frici, de dureri, de mecanisme de apărare, de suferințe care, pur și simplu, ascund soarele... sau diminuează prezența iubirii în viețile noastre.” (John Welwood).
Norii sunt precum o iubire obscură dar și precum funcțiile iubirii de sine. În sensul că furia, competiția, gelozia, răutatea, nesiguranța, frica, abandonul, sunt toate reacții împotriva faptului că nu ne simțim suficient de iubiți. Dacă nu ne-am simțit pe deplin iubiți, cărăm această experiență în corpurile noastre. Amprenta acestei răni este gravată adânc în trupul nostru. Nu avem, pe deplin, încredere în iubire. Ne închidem în fața iubirii.
 
 
Iubirea la timpul prezent
 
 
Paşi către conştienţa relaţiei de cuplu
 
Cu cît eşti mai dispus să rişti, cu atît ai mai multe opţiuni. Tu şi partenerul tău nu trebuie să rămîneţi împotmoliţi în pactul inconştient pe care l aţi făcut cînd v aţi căsătorit. Nu trebuie să rămîneţi blocaţi în atmosfera stătută, plictiseala şi disperarea surdă pe care o aduc cu ele astfel de pacte. Împreună, vă puteţi elibera de compromisurile meschine pe care v au îndemnat modelele voastre familiare să le faceţi. Poţi cere de la tine însuţi, de la partener şi de la viaţă mai multe decît ai visat vreodată că ar fi posibil.
Eliberarea aduce cu sine pierdere. O căsnicie sănătoasă evoluează mereu. Ca să ajungi într un loc nou, mai bun, trebuie să pleci din locul unde te ai instalat confortabil. Ca să trăieşti plin de poftă de viaţă în prezent, trebuie să laşi în urmă un trecut faţă de care ai putea să simţi o mare nostalgie. Astea sînt pierderi autentice, care dor.
 
 
44
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
Iubirea a fost aceea care ne-a făcut să abandonăm măștile și pretențiile, prejudecata și armurile ruginite ale ego-ului și, în cele din urmă, să deschidem porțile cele mari ale Ființei, astfel încât memoria străveche a Sufletului să irumpă în această realitate liniară. Odată cu această deschidere, conținuturile adânci ale inimii au început să se reverse prin noi în această dimensiune, și astfel s-a născut o lume pe care am numit-o Călătoria Inimii, o lume în care cei asemenea nouă redobândesc prin ei înșiși conştienţa adâncă a ceea ce sunt.
Este o carte care, atunci când s-a rupt din noi pentru a lua un trup de hârtie, a fost însoțită de lacrimi, în același timp aparținând durerii și bucuriei. Fie ca această carte să fie inspiratoare. Iubirea există și este singura cale spirituală posibilă.
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved