Cu cât percepem mai mult din realitate, cu atât identitatea noastră
devine mai largă și mai transparentă.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Articole
 
 
Chiar vrei iluminare?
 
 
Elena Francisc Țurcanu
Habar nu am dacă „iluminarea” este sau nu posibilă, dragă prieten care mi-ai trimis această întrebare. Pentru mine nu despre „iluminare” este vorba în al meu, al nostru, demers. Ci, mai degrabă, întrebarea potrivită ar fi „cum să ne creștem nivelul de conștiență în așa fel încât să trăim o viață în care să ne bucurăm mai mult, să iubim și să ne simțim iubiți, să creăm – exprimându-ne din adevărul nostru și împărtășind ale noastre daruri unice, să recunoaștem sacralitatea momentului prezent.” Căci, dragul meu, viața este ACUM! Nu când ne vom fi „iluminat”.
 
Mai mult
 
 
 
Realitatea se naște în lumea imaginației
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
Imaginația umanității s-a lăsat întotdeauna inspirată de mare, de sentimentul oceanic al nemărginirii și lipsei de limite, de fascinația misterului tăinuit în vastitatea și profunzimea apelor. Așa cum ne-am poluat oceanele, ne-am intoxicat și propria imaginație sau, poate, amorțirea imaginației este cea care ne-a permis să ne ucidem oceanele și să ne condamnăm apele interioare la băltire. În semnul Peștilor, pășim prin imaginație, cea mai frumoasă sau cea mai înșelătoare alianță cu capacitatea noastră de creație...
 
Mai mult
 
 
 
Vâltoarea
 
 
Horia Francisc-Țurcanu
Puterea de a ne materializa visele în realitatea liniară depinde de ceea ce gândim, simțim și de atitudinile noastre interioare. Acestea sunt alegeri, cu adevărat, și creații. Creăm în interiorul nostru realități care apoi se oglindesc în situații de viață. Crezi că stările tale interioare depind de lucruri, oameni și configurații de realitate exterioare ție, dar nu este așa. De fapt este exact invers. Lumea exterioară depinde exclusiv de ceea ce alegem în interior...
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Tu ești Maestrul!
 
 
București, 16-17 martie 2018
 
 
Singurul lucru care ne desparte de măiestria de a trăi este frica de a abandona vechi identități, modele de gândire, emoție și relație, atitudini vechi și concluzii despre realitate. Această Călătorie este destinată acelora care folosesc Cartea Maestrului Interior ca instrument de transformare al propriei vieți. Este întemeiată în Practica Prezenței, instrumentul fundamental al Școlii Maestrului Interior și constituie punctul de plecare într-un nou mod de a fi în mijlocul propriei vieți.
 
Mai mult
 
 
 
Retreat Online
 
 
Arta Ascultării Atente
 
 
Ultima serie, din 17 martie 2018
 
 
Dacă ești cât de cât ca și mine, cu siguranță, ai trăit momente de conexiune absolută cu tot ce te înconjoară, ai trăit momente de sensibilitate, momente de sacră deschidere a sufletului tău și a inimii tale. Cu siguranță ai trăit momente în care ai conștientizat că nimic din exterior - nicio posesiune și nicio relație – nu te poate face să te simți acasă.
Te invit să recunoşti integritatea solitudinii tale, începând să te obişnuieşti cu misterul ei. Și, astfel, relaţia ta cu tine și cu ceilalți, dobândeşte o nouă căldură, aventură şi frumuseţe. Așază-te în ascultarea propriului tău mister lăuntric, oferindu-ți acest Retreat online.
 
Mai mult
 
 
 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
 
Invitația noastră este aceea de a trăi împreună cu noi și cu Călăuzele Călătoriei Inimii o vară solară și transformatoare, în care să vă descoperiți Adevărul interior și mijloacele de a-l duce în viețile voastre. O vară a vindecării și curajului de a fi voi înșivă, o vară a clarității și a viziunii, a Iubirii și a deschiderii. Urcați împreună cu noi pe înălțimile magice din Dealul Zmeului, printre nori și păduri de mesteacăn, pentru a plonja apoi în profunzimea propriei Ființe și a vă reaminti adevărul despre voi înșivă. Această trăire schimbă totul.
 
Mai mult
 
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Renaște-Te Femeie!
 
 
Călătoria de 9 luni
 
Din 19 aprilie
 
În acestă Călătorie la care te invit acum, te reîndrăgosti de tine însăți, îți regăsești senzualitatea și curgerea naturală, dezgropând din adâncurile ființei darurile unice cu care ai venit în această lume. Îți găsești curajul de a le manifesta. Eliberează-te de limite, spulberă rutina și umbra, regăsește-ți autenticitatea, capacitatea de a Crea și de a te bucura. Ia-ți Viața înapoi! Reconectează-te cu splendoarea Existenței a cărei adevărată natură este Bucuria.
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Workshop
 
 
Respirație Holotropică
 
Iași, 2 martie
București, 14 martie
 
Respirația Holotropică - o poartă prin care fiecare dintre noi poate păşi pentru a experimenta în mod direct Stări de Conştiinţă Extinsă, în care putem percepe mai mult din realitatea obișnuită, mai mult din ceea ce credem că suntem, stări ce ne oferă o nouă perspectivă asupra propriei experiențe de viață.
 
Ateliere de Astrologie Arhetipală
 
București, 24 martie
 
O inițiere în astrologie și în lucrul concret cu propriile astrograme, prin experimentare personală, într-un spațiu de ascultare interioară și împărtășire. Au ca intenție recunoașterea, recuperarea și utilizarea potențialului de creștere şi transformare înscris în Harta Natală.
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
~~ Cărțile Feminității ~~
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
Symonds a descoperit că tații sunt cei mai potriviți să cultive competențele sănătoase ale fiicele lor. Deși nu sunt de acord cu concluziile ei și consider că mamele au un rol cel puțin la fel de important, sunt de acord cu afirmația că „dacă tații și-ar încuraja fiicele la fel de mult cum își încurajează fii să facă sport, să reziste la efort susținut, să se descurce singuri, acestea ar dezvolta calități foarte importante pe tot parcursul vieții lor, chiar dacă nu ar realiza ceva ieșit din comun. Tații lor le-ar putea ajuta foarte mult. Nu este suficient să le mângâie pe cap și să le zică „Vai, ce drăguță ești”.
Femeile care au primit un astfel de sprijin au încredere să se îndrepte către ceva. Ele aleg o carieră cu ținte bine definite, cu pași concreți de urmat – în drept, medicină, afaceri, educație, administrație, ca să enumăr doar câteva. Femeile ai căror tați nu le-au sprijinit ideile și visele de viitor sau care le-au dat impresia că nu au calitățile necesare au în viață un drum șerpuitor și ajung să aibă succes mai mult din întâmplare.

Comandă Acum
 
 
Feminitudine
 
O scufundare în misterul adânc al Ființei tale
 
 
Monique Grande
 
O carte-instrument, destinată plonjării în adâncurile Ființei feminine, în profunzimea din care se naște realitatea. O carte practică și jucăușă, o carte de divinație și explorare, o carte de dezvăluire și cunoaștere, o carte de experiență personală și metafizică. Este o carte care îți poate schimba viața, schimbându-ți perspectiva despre tine însăți.
Ești mult mai mult decât ai crezut. În tine se află, încă adormită, Zeița, Marea Mamă și Iubita cosmică, dimensiuni arhetipale despre care doar ai citit poate, dar care, acum vor fi trezite la viață prin Conștiență. Căci această carte este un instrument al Conștienței de Sine.
Toate acestea nu sunt doar cuvinte, ci stări ale Ființei tale, care așteaptă, din timpuri imemoriale să se manifeste. Suntem aici, în aceste corpuri și în aceste vieți, pentru a exprima complet toate potențialurile noastre. Tot ceea ce suntem. Pentru a ne aminti.
Această carte este un instrument al reamintirii și, fără nici o îndoială, una dintre Cărțile Maestrului Interior – Elena Francisc.

Comandă Acum
 
 
Anam Cara
 
Cartea Magică a Înțelepciunii Celtice
 
 
John O'Donohue
 
Nu poți iubi niciodată o altă persoană, dacă nu ești implicat, deopotrivă, în minunata și dificila lucrare spirituală de a te iubi pe tine însuți. În fiecare dintre noi există, la nivelul sufletului, o fântână de iubire ce ne îmbogățește. Cu alte cuvinte, nu trebuie să ieși din tine, pentru a ști ce e iubirea. Acesta nu este egoism și nu e nici narcisism; cele două fiind obsesii negative ale nevoii de a fi iubit. Mai degrabă, este izvorul iubirii dinăuntrul inimilor noastre. Prin nevoia lor de iubire, oamenii care duc vieți solitare descoperă această minunată fântână. Învață să trezească, prin șoapte, adâncul izvor lăuntric al iubirii. Asta nu are nimic de-a face cu a te obliga să te iubești. Este mai degrabă o practică ce îți cere să fii rezervat, să inviți izvorul iubirii care este, dincolo de toate, natura ta cea mai profundă, să curgă liber prin viața ta. Iar când se întâmplă asta, pământul ce se întărise în tine devine din nou moale. Prin lipsa de iubire, totul devine rigid. Nu există nimic mai singur pe lume decât ceea ce s-a rigidizat și a devenit rece. Amărăciunea și răceala reprezintă înfrângerea ultimă.
Comandă ACUM
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved