Nu este nevoie să crezi nimic. Doar să te deschizi pentru a simți totul.
Acesta este Maestrul Interior care așteaptă dintotdeauna să fie trăit.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Ultimele zile cu preț promoțional
Profită! Fă acum o Pre-Comandă

 
Articole
 
 
Un proces de moarte-renaștere
 
 
Bogdan Grigoraș
Procesul de maturizare al ego-ului este încheiat în momentul în care reușim să integrăm imaginea exterioară a părinților biologici. Până atunci însă proiectăm imaginea înafara noastră, de obicei suprapunem această imagine pe chipurile persoanelor cu autoritate din viața noastră, a persoanelor care manifestă atributele mamei și tatălui, în nenumărate forme. Îi vedem cu ochii copilului pe părinții pe care nu i-am avut, pe părinții pe care ni i-am fi dorit sau poate părinții pe care i-am pierdut... îi vedem în profesorii noștri, în șefii noștri, în prieteni, în maeștrii noștri spirituali, dar mai ales în partenerul de cuplu.
 
Mai mult
 
 
 
Ritmuri astrale (I)
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
Într-un Univers de vibrații, în care fiecare clipă surprinde o configurație unică și irepetabilă de frecvențe astrale, singurul fundament este permanenta schimbare... Fiecare moment este conștiință, creație și viaţă, o amprentă unică de rezonanță, atât de perfect surprinsă în momentul primei respirații: Harta Natală. Ea devine cartea noastră de identitate astrală care ne criptează Universul interior: procesele psihice, emoționale, drumul parcurs de la origini, direcțiile de evoluție și mai ales, potențialul de a ne recunoaște, pe parcursul unei fabuloase călătorii de devenire personală, ca individualitate conștientă de sine și Sursă de Creație.
 
Mai mult
 
 
 
Arta de a fi... Femeie
 
 
Elena Francisc Țurcanu
Deși nu există reguli sau principii generale pentru această artă, profunda amprentă a călătoriei unice fiecărei femei se află în lutul ei. Adânc în corpul ei și în al său suflet.
Cum aș putea descrie Anam Cara Retreat altfel decât locul etern în care mă reîntorc, vară de vară, pentru a primi puteri noi? Și l-aș mai putea descrie precum spațiul apartenenței în care, femei printre femei, călătorim până la frontiera unde experiența întrupării puterii feminine se închină în fața misterului Vieții.
 
Mai mult
 
 
 
Video
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
despre Cartea Maestrului Interior
 
 
 
Eveniment
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Tur național de lansare
 
 
Conferință & Workshop
 
 
Cartea Maestrului Interior este o Călătorie de Conștiință și punctul de plecare în transformarea propriei vieți. Este despre tine, pentru că nimeni și nimic nu poate schimba ceea ce tu ai creat. Doar tu. Este un pas către vindecare și către cunoașterea spațiilor lăuntrice ale ființei. Este o carte cu multe dimensiuni, născută dintr-o uriașă experiență și care conduce spre experiența trezirii interioare.
 
Mai mult
 
 
 
Audio
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
un fragment cadou prin vocea editorului
Elena Francisc – Țurcanu, alias AmmaRa
 
O parte mare din mine se regăsește în această carte. La fel o parte din tine.
Intră chiar acum în contact cu această dimensiune mai largă din tine, Maestrul Interior...
 
 
Ascultă acum
 
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Renaște-Te Femeie!
 
 
Călătoria de 9 luni
 
Din 15 martie 2018
 
O Călătorie Inițiatică spre o nouă Viață.
O renaștere în trupul tău, în inima ta, în adâncul feminin al Ființei tale.
Intră în Cercul Sacru alături de alte femei, asemenea ție,
care aleg calea Conștienței și a Vieții.
Este o Inițiere pentru care ești pregătită dintotdeauna.
O Inițiere în Frumusețe și Compasiune.
Retrezim împreună, cu blândețe, Zeița adormită în tine și îi eliberăm Puterea.
O Călătorie Inițiatică în care îți reamintești cine ești cu adevărat.
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Dansul Inimii - SFERA
 
 
Transformă-ți Emoțiile cu ajutorul Focului tău lăuntric!
 
București: 25 ianuarie
 
Prin Dansul Inimii, cultivam picătura verticală a sinelui profund, lăsându-ne inspirați de cei prezenți. Și în această practică, Dansul Inimii – SFERA, devenim maeștri în și din toate direcțiile. Dându-ți voie să te relaxezi, să te bucuri de mișcare – tu cu tine și apoi împreună cu ceilalți, să experimentezi și să extinzi sfericitatea Ființei care ești, începi a vedea și a simți că nu ești niciodată singur/ă. Începi a simți ceea ce ne unește și nu ceea ce ne divide...
 
Mai mult
 
 
 
Respirație Holotropică
 
 
26 ianuarie, Iași
07 februarie, București
 
Respiraţia Holotropică este un instrument simplu şi puternic de cunoaştere, prin experienţă directă, a adevăratei naturi a propriei noastre Fiinţe şi a Realităţii. Cuvântul ”holotropic” provine din limba greacă şi înseamnă ”îndreptare către întreg”. În starea noastră obişnuită de conştiinţă, ne identificăm doar cu un mic fragment din ceea ce suntem cu adevărat. În stările holotropice însă – stări de conştiinţă extinsă – putem transcende graniţele înguste ale egoului corporal, regăsindu-ne identitatea completă.
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Revoluția conștiinței este individuală
 
O perspectivă personală despre o carte monumentală
 
 
Stanislav Grof. Psihologia Viitorului
 
 
Acum cinci ani am traversat o criză de transformare psiho-spirituală, cum o numește Grof. O caracteristică majoră a unei astfel de crize, și așa a fost și în cazul meu, este senzația de panică, un fel de teamă care mă urmărea în tot ceea ce făceam, chiar de era vorba de un gest banal – de exemplu acela de a mă spăla pe dinți dimineața. Nu era ceva rațional, ceva care să decurgă dintr-o anumită gândire. De obicei frica are la bază un gând care o generează, dar în cazul acesta orice gând era generator de panică. Frica venea de fapt dintr-o destructurare a unei identități vechi, care se clătina din temelii. Era teama de schimbare. (Bogdan Grigoraș)
 
 
Mai mult
 
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Aceasta Carte este născută din experiența Maestrului Interior și conduce către Maestru ca mod de a trăi în această lume
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
A face nu valorează nimic fără sursa din care se naște,
și care se conjugă cu verbul a fi.
A rosti nu este decât o pălăvrăgeală incoerentă fără ascultare.
Cuvântul se naște din tăcere.
Acțiunea din repaus.
Expirația din inspirație.
A face ceva pentru ceilalți nu are valoare
dacă nu poți primi de la ei nimic.
 
Lansare în 31 ianuarie 2018
Pre-Comandă ACUM
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
Călătoria eroinei începe cu „Separarea de feminitate” și se termină cu „Integrarea masculinității și feminității”.
Femeile care caută succesul într-o lume dominată de bărbați încearcă să dovedească că au minți bune, că pot duce ceva la bun sfârșit, că sunt independente emoțional și financiar. Ele abordează tot felul de subiecte cu tații și rudele masculine. Își aleg ca mentori bărbați sau femei care se identifică cu bărbații și care le validează intelectul, scopurile și ambițiile și le fac să se simtă în siguranță, le fac să simtă că au o direcție limpede în viață, că au succes. Trebuie făcut totul pentru ca o misiune să fie îndeplinită, pentru a urca în ierarhia corporatistă sau academică, pentru a obține prestigiu, o poziție socială și financiară excelentă, pentru a se simți puternice în lume. Aceasta este experiența eroinei, experiență puternic susținută de lumea materialistă în care trăim, care consideră că valoarea supremă este ceea ce faci. Orice lucru care nu reprezintă „ceva important în lume” nu are nici o valoare intrinsecă. Comandă ACUM
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved