Realitatea interioară, ceea ce trăim în fiecare moment în templul magic al propriei Inimi, este sămânța întregii experiențe de viață
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Ultimele două zile cu preț promoțional
Profită ACUM de Pre-Comandă!

 
Articole
 
 
Evident
 
 
Horia Francisc Țurcanu
Este evident că cei din preajma noastră, oameni, animale, plante și în general această lume cu sistemele ei corupte, este vinovată pentru stările noastre dificile. Am fi mai puțin furioși, înfricoșați, depresivi, mai puțin prudenți și mai deschiși, mai îndrăgostiți de miracolul existenței și mai plini de bucurie, dacă această realitate umană ar fi mai drăguță. Dar nu este. Și atunci orice stare, oricât de dureroasă, este justificată. Mai mult decât atât, nu putem face nimic pentru a o schimba...
 
Mai mult
 
 
 
O nouă medicină: Bucuria Vieții
 
 
Manuela Vlad
Care este muzica vieții pe care vrei să dansezi? Care este acel cântec-unic, personal, pe care vrei să îl cânți în viață? Răspunzând acestor întrebări îmi redescopăr sursa vitală de energie, dorința de viață. Poate fi orice vis l-ai clădit cu atenție în interior și nu ai avut curajul a-l manifesta, pe care l-ai încuiat în sipetul cu comori interioare al inimii, spunându-ți că va veni cândva și timpul pentru a-l împlini.
 
Mai mult
 
 
 
Copilul Interior. O izbândă personală
 
 
Bogdan Grigoraș
Arhetipul copilului face parte din experiența de a fi om. Cu toții trăim în copilărie momente care ne produc răni emoționale puternice, dar trăim și experiența bucuriei și a jocului, ne lăsăm purtați de imaginație și călătorim în lumi pline de magie, vedem strălucirea și luminozitatea acestei lumi mai curând decât o facem adulți fiind, suntem mai deschiși, mai empatici, percepem mai mult decât oricând în copilărie. Astfel că avem mult mai multe aspecte frumoase de recuperat de la copilul din noi decât durere și suferință de vindecat...
 
Mai mult
 
 
 
Ritmuri astrale (II)
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
Punctul Sinelui a încheiat un ciclu saturnian de 28 de ani şi a revenit la poziția natală. Sub forța cifrei 4, cicluri arhetipale de 7 ani s-au concretizat în experiențe primare de viaţă şi cunoaștere care au traversat pentru prima oară toate semnele zodiacale şi domeniile asociate lor. Un nou potențial, pe un nivel de conștiență mai amplu, integrator, se deschide în fața unui nou ciclu de viaţă şi face posibilă acum ordonarea tuturor experiențelor înțelese şi trăite, într-o motivație comună...
 
Mai mult
 
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Renaște-Te Femeie!
 
 
Călătoria de 9 luni
 
Din 15 martie 2018
 
Poate că ai obosit să joci rolul de „femeia-bărbat” care acționează mai mult decât ascultă, care gândește mai mult decât simte. Poate că ai obosit să controlezi, să conduci, să iei decizii. Poate că nici nu mai știi cum este să fii în contact cu puterea feminină autentică, cu energiile subtile, cu intuiția ta. Poate că ești deprimată, epuizată, confuză. Sau poate că sănătatea ți s-a șubrezit. La fel și relația de cuplu. Poate că nu mai simți nicio bucurie în tot ceea ce faci și ești. Poate că simți cum lumea se schimbă și îți dorești, la rândul tău, schimbarea.
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Tur național de lansare
 
 
Conferință & Workshop
 
 
Maestrul Interior este omul trezit, conștient de adevărata sa natură, de dimensiunile sale și de natura sa de creator al realității. Maestrul este o dimensiune a propriei tale Conștiințe. Singurul lucru care te separă de experiența Adevărului este propria ta Conștiență. A fi conștient este a simți, a percepe.
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Dansul Inimii - SFERA
 
 
Transformă-ți Emoțiile cu ajutorul Focului tău lăuntric!
 
București: 25 ianuarie
 
Dansul trezește plăcerea de a trăi, descoperă frumusețea nepieritoare a Adevărului despre experiența umană, trezește energiile adormite în corp sub straturile de judecăți și convingeri preluate, vieți după vieți, de la părinți și societate. Dansul sacru a fost astfel, timp de milenii, o practică a celor inițiați și străină maselor care nu puteau face nici o conexiune între mișcare și descoperirea Adevărului despre sine. Acum este altfel. Dimensiunea sacră a dansului devine disponibilă oricui intuiește Calea. O Cale care conduce la trăirea Adevărului despre noi înșine.
 
Mai mult
 
 
 
Respirație Holotropică
 
 
26 ianuarie, Iași
07 februarie, București
 
Respiraţia Holotropică este un instrument simplu şi puternic de cunoaştere, prin experienţă directă, a adevăratei naturi a propriei noastre Fiinţe şi a Realităţii. Cuvântul ”holotropic” provine din limba greacă şi înseamnă ”îndreptare către întreg”. În starea noastră obişnuită de conştiinţă, ne identificăm doar cu un mic fragment din ceea ce suntem cu adevărat. În stările holotropice însă – stări de conştiinţă extinsă – putem transcende graniţele înguste ale egoului corporal, regăsindu-ne identitatea completă.
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Aceasta Carte este născută din experiența Maestrului Interior și conduce către Creatorul Conștient ca mod de a trăi
în această lume
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Aduc aici, în spațiul nostru de experiență comun, dimensiunea personală, eu-l liniar, pe care-l numesc Scribul, doar pentru a exprima o idee fundamentală: ceea ce suntem în dimensiunea noastră umană nu dispare, nu intră în disoluție, nu moare. Dimpotrivă, pentru a crea acest spațiu în care trăim împreună experiențe, înțelegeri, revelații, ființa mea mare, largă, cuprinzătoare, are nevoie pentru a se exprima de această dimensiune liniară a sa. Forjată în experiența identificării cu spațiul orizontal al existenței, această dimensiune numită Scribul, a dezvoltat capacitatea de a exprima lucruri, de a scrie, de a face conexiuni, de a comunica. Divinitatea interioară are nevoie de dimensiunea sa umană pentru a crea ceva în această dimensiune. Altfel ar rămâne tăcută, nevăzută, neauzită. Umanul și divinul se creează etern unul pe celălalt. Între aceste dimensiuni ale propriei ființe noi creăm întreaga realitate.
 
Lansare în 31 ianuarie 2018
Pre-Comandă ACUM
 
 
Tehnologia Visătorului
 
 
Elio D`Anna
 
Nu emoțiile negative sunt problema. Ci ignorarea și neînțelegerea lor. Pentru a elimina emoțiile negative, trebuie mai întâi să fii pe deplin conștient de ele.
Observă ce se întâmplă când ești negativ. Observă cum totul este în locul nepotrivit în interiorul tău. Observă cât de mult minți și justifici prin stări de spirit negative și cât de întunecat apare totul în ochii tăi. Pe de altă parte, dacă ești conștient de asta, totul se schimbă instantaneu și te vei simți încărcat de o energie și vitalitate incredibile.
Fii atent la stările tale interioare, oricare ar fi ele. Prin seriozitate și răbdare vei descoperi ceva foarte prețios și foarte puternic care se ascunde în spatele neplăcerii lor aparente.
Scufundă-te fără frică în interior și apropie-te de stările tale negative. Lumina conștientizării tale le va face să dispară și îți va permite să experimentezi apogeul perfecțiunii și integrității ca stare permanentă.

Comandă ACUM
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved