Nimic nu este ascuns.
Întregul Adevăr este aici, acum,
gata pentru a fi trăit.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior
Noutate Absolută

 
Eveniment
 
 
Maestrul Interior
 
București, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța
 
 
Carte, Conferință & Workshop
 
 
Subsemnatul Horia Francisc-Țurcanu, vă invit la o explorare după care nu veți mai putea spune niciodată că Adevărul este ascuns. Desigur, veți putea să vă întoarceți în labirintul vechilor obiceiuri, mecanisme de gândire, relaționale sau emoționale. Dar nu veți mai putea plasa responsabilitatea propriei vieți pe ceilalți, pe contextul vieții voastre, pe părinți, pe sistemele acestei lumi sau pe dumnezeu. Veți ști prin experiență că voi sunteți centrul și creatorul vieții voastre, că totul este în puterile voastre și că sunteți la o respirație de a manifesta Maestrul din voi înșivă.
 
Mai mult
 
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Renaște-Te Femeie!
 
 
Călătoria de 9 luni
 
Din 15 martie 2018
 
Poate că ai obosit să joci rolul de „femeia-bărbat” care acționează mai mult decât ascultă, care gândește mai mult decât simte. Poate că ai obosit să controlezi, să conduci, să iei decizii. Poate că nici nu mai știi cum este să fii în contact cu puterea feminină autentică, cu energiile subtile, cu intuiția ta. Poate că ești deprimată, epuizată, confuză. Sau poate că sănătatea ți s-a șubrezit. La fel și relația de cuplu. Poate că nu mai simți nicio bucurie în tot ceea ce faci și ești. Poate că simți cum lumea se schimbă și îți dorești, la rândul tău, schimbarea.
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Eclipsa de Lună în Leu
 
 
Contracte sacre
 
Denise Cornea Ștefănescu
Eclipsa Totală de Lună propune, în această conjunctură particulară, două direcții de explorare. Mă pot întoarce rememorând experiența etapei inițiate la sfârșitul lunii august 2017. Momentul Eclipsei de Soare în Leu, același semn în care se împlinește acum Eclipsa de Lună, a impulsionat începând cu acea dată, potențialul unei schimbări majore, o nouă șansă sau o a doua șansă. Mi-a fost mai mult sau mai puțin limpede la acel moment. Totuși, ceva esențial s-a schimbat în ordinea interioară...
 
Mai mult
 
 
 
Frica și Centrul
 
 
Horia Francisc Țurcanu
Suntem asemenea. Uneori îmi este dificil să mă deschid în fața acestor dimensiuni largi ale ființei, îmi este dificil să ies din identificarea cu creația mea numită gândire, din emoțiile care mă traversează și uneori mă zguduie. Uneori felul în care relaționez cu ceilalți oameni și cu realitatea mă doare și atunci am nevoie să-mi reamintesc, să mă întorc din durere înapoi, în centrul ființei mele, de unde pot în sfârșit să dizolv contururile separării...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Workshop
 
 
Arta Respirației Conștiente
 
București, 6 & 13 februarie
 
În esență, Arta Respirației Conștiente este o aplicație avansată a Căii Maestrului Interior în care exersăm capacitatea de a naviga în orice spațiu al vastului ocean al Conștiinței și de a lucra cu diferitele energii și conținuturi.
 
Respirație Holotropică
 
București, 7 februarie
 
Respirația Holotropică a trecut prin multe transformări în interiorul Școlii Maestrului Interior pentru a fi ceea ce este astăzi: o călătorie de conștiință de o profunzime care depășește cu mult dimensiunea strict terapeutică, de vindecare.
 
Practica Stării de Prezență
 
București, 16-17 februarie
 
Deși ne considerăm adulți, toate relațiile noastre sunt condiționate de nevoia de aprobare din copilărie. Am acumulat o mulțime de informații de care credem că avem nevoie pentru a avea succes, pentru a ne simți în siguranță, pentru a primi sprijin, pentru a fi iubiți...
 
Dansul Inimii - SFERA
 
București, 21 februarie
 
A patra seară tematică din seria de 5 seri Aerul - Inima - A gândi / A simți... O seară în care, cu ajutorul ritmurilor, al respirației atente, al comuniunii și comunității, al bucuriei, să practicăm, împreună, Arta Ascultării Atente prin dans.
 
Ateliere de Astrologie Arhetipală
 
București, 24 februarie
 
Inițiere în Experiența Hărții Natale (I) - atelierul propune o inițiere în astrologie și în lucrul concret cu propriile astrograme, prin experimentare personală, într-un spațiu de ascultare interioară și împărtășire.
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
Această carte are un stil cu totul și cu totul neobișnuit. Uneori vei crede că citești un curs de meta-fizică, alteori manualul mult visat de „psihologia vieții”. De cele mai multe ori însă, vei trăi stări de conștiință extinsă – simțindu-le direct potențialul vindecător – când te vei lăsa ghidat în călătoriile prezente peste tot în carte.

Horia Francisc-Țurcanu (Agnis) sintetizează nu doar o viață de experiență directă trăită în Școala Maestrului Interior, în sutele de workshop-uri, călătorii inițiatice, ceremonii sacre, rituri de trecere ci și o cunoaștere ancestrală ce curge prin el, cu el și din el ori de câte ori își asumă Centrul unei călătorii. Iar cartea aceasta este o Călătorie. Este o Călăuză. Este o Experiență ce merită trăită direct și pe care, iată, tu ți-o oferi acum în dar. Aventurează-te, cu încredere!

Cartea Maestrului Interior este Călăuza pe care al tău Spirit, al tău Suflet, ți-a adus-o, provocându-te la aventură, la a nu te mai reține, la a ieși din zona de confort, la a-ți găsi lejeritate în asumarea riscului schimbării, la a-ți găsi noul ritm – al transformării. Căci Sufletul tău percepe lumea ce se așterne – cu bucurie - la picioarele tale pentru a fi trăită. Trăiește-ți viața, deci! Cu BUCURIE! Și, adu-ți aminte să-ți hrănești, cu iubire, Spațiul Sacru al Inimii tale, din care să înflorești în a ta strălucire.

Cu recunoștință în fața Maestrului care ești – TU cel care citești acum,
Elena Francisc-Țurcanu (AmmaRa) – un Editor foarte subiectiv
 
Comandă ACUM!
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved