Nu este nevoie să crezi nimic. Doar să te deschizi pentru a simți totul.
Acesta este Maestrul Interior

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
 
Tot ceea ce facem și suntem este dedicat Conștienței. Mai multă bucurie în viețile noastre, mai multă putere de a ne împlini visele, relații mai conștiente și mai pline de armonie, sănătate deplină a corpului, minții și sufletului, conexiune cu profunzimile ființei noastre și cu tot ceea ce există.
 
 
Mai mult
 
 
 
Meditații Online
 
 
Inițiere în Practica Prezenței
 
 
cu Agnis
 
 
Prezența este ieșirea din labirintul mental, este conexiune profundă cu realitatea, este putere creatoare, este rezonanță cu diferitele dimensiuni ale realității. Ea deschide porțile abundenței vieții și ale revelației că tot ceea ce am dorit vreodată a fost aici din totdeauna. Doar că nu am putut vedea acest lucru. A practica Prezența este a vedea din nou, a simți, a percepe și a crea. Nu mai este nevoie să crezi nimic. Poți trăi totul. Este nevoie doar să ai încredere în propria ta simțire.
 
 
Mai mult
 
 
 
3 Meditații pentru dizolvarea durerii
 
 
cu AmmaRa
 
 
De unde vine? De ce eu? Când pleacă durerea? Întrebări ale minții care nu vrea altceva decât să înțeleagă și să ne protejeze. Însă, aceste întrebări amplifică tendința noastră, de cele mai multe ori foarte subtilă, de a fi în altă parte decât în corpul nostru, în senzații, în ascultare. Am fost îndelung condiționați să credem că așa este mai bine. Cum am putea crede că experiența directă a durerii este cea care ne ajută să ne împăcăm cu noi înșine.
 
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Roata Medicinei Shamanice
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Shamanismul, această străveche practică spirituală, nu are nici scripturi și nici vreo dogmă de urmat ci doar o cale simplă și naturală prin care ne conectăm cu marea Creație. O practică spirituală care pentru mine este, mai degrabă, conștientizarea și întruparea faptului că noi – oamenii - suntem gardienii pământului și nicidecum aruncați din Eden, aici pe pământ, pentru a ne ispăși păcatul prin care am pierdut grația lui Dumnezeu. O practică spirituală, simplă, prin care am învățat să recunosc conexiunea noastră profundă cu marele Spirit. O practică prin care am învățat să-mi onorez trupul și să simt, adânc în mine, conexiunea cu Mama Pământ, cu Mama Natură...
 
Mai mult
 
 
 
Audio by Călătoria Inimii
 
 
 
 
Ascultă o introducere în Practica Prezenței.
Această Călătorie desființează inconștiența și face loc unei noi percepții, care dezvăluie tot ceea ce ai dorit vreodată să trăiești.
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Respirație Holotropică
 
Iași, 20 iulie
București, 24 iulie
 
Respirația Holotropică - o poartă prin care fiecare dintre noi poate păşi pentru a experimenta în mod direct Stări de Conştiinţă Extinsă, în care putem percepe mai mult din realitatea obișnuită, mai mult din ceea ce credem că suntem, stări ce ne oferă o nouă perspectivă asupra propriei experiențe de viață.
 
ShamaniA. Psihologie, Spiritualitate, Magie
 
Colina Lunii, 24-29 iulie
 
ShamaniA este o abordare de frontieră, care folosește cadrul clasic al shamanismului universal, dar ale cărei instrumente aparțin psihologiei moderne, transpersonale și umaniste, perfect încadrate în filosofia parcursului de dezvoltare personală integrală ce acum poartă numele Școala Maestrului Interior.
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Seri de Carte & eXperiență
 
din 6 iunie 2018
 
 
la Librăria Cărțile Maestrului Interior
 
 

În această vară continuăm tradiția începută acum doi ani și te așteptăm miercuri seara la librăria Cărțile Maestrului Interior, pentru a trăi eXperiența interacțiunii cu cărțile și mai ales pentru a ne bucura Împreună! Serile de Carte - eXperiență sunt pretexte pentru a împărtăși cu voi din procesele noastre de transformare interioară, ale călăuzelor Călătoriei Inimii. Sunt seri în care vom crea un spațiu deschis și relaxat, seri în care vom împărtăși emoția și felul în care ne-au atins pe noi cărțile, călătoriile de conștiință sau cele inițiatice, seri în care vom citi și vom asculta.

4 iulieMenirea vieții noastre. Contracte Sacre

11 iulieParenting & Relația de cuplu. Stima de Sine & Bebeluși Deștepți

18 iulieVindecarea prin re-conectarea interioară. Spiritul Shamanic

 
 
Mai mult
 
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
Suntem asemenea. Uneori îmi este dificil să mă deschid în fața acestor dimensiuni largi ale ființei, îmi este dificil să ies din identificarea cu creația mea numită gândire, din emoțiile care mă traversează și uneori mă zguduie. Uneori felul în care relaționez cu ceilalți oameni și cu realitatea mă doare și atunci am nevoie să-mi reamintesc, să mă întorc din durere înapoi, în centrul ființei mele, de unde pot în sfârșit să dizolv contururile separării. Desigur, chipurile noastre sunt diferite, ca și detaliile biografiilor noastre, dar în mod fundamental suntem foarte asemănători. Mecanica rafinată a ființei este aceeași, modurile în care trăim aventura de a fi în corp, în relații, în experiența umană, emoțiile noastre sunt experiențe personale ale unui singur câmp colectiv, barierele pe care le construim în mod inconștient uneori, au aceeași natură. Dar și căutarea noastră are un singur obiect, în ultimă instanță vrem aceleași lucruri pentru noi înșine, tindem către aceeași completitudine, către același Adevăr mai larg, către aceeași bucurie a vieții. Dă-ți voie un moment, în vreme ce respirăm împreună peste spațiu și timp să percepi, ca o sclipire, această profundă similitudine între noi. Suntem ca două semințe din care se naște o realitate comună...
 
Comandă ACUM
 
 
Călătoria Eroinei
 
 
Maureen Murdock
 
Care este rolul femeii în această etapă a dezvoltării noastre culturale? Eu cred cu tărie că el este de a vindeca această ruptură care ne spune că dorințele, visele și cunoștințele noastre sunt mai puțin valide și importante decât cele ale culturii dominante masculine. Sarcina noastră este de a vindeca ruptura internă care ne face să nu mai ținem seama de sentimentele noastre, de intuiția noastră, de imaginile din vis care ne spun adevărurile vieții. Trebuie să avem curajul de a trăi cu acest paradox, puterea de a nu ști răspunsurile și voința de a ne asculta înțelepciunea interioară și înțelepciunea planetei, care imploră pentru schimbare. Eroina trebuie să devină un războinic spiritual. Acest lucru înseamnă că ea trebuie să învețe arta delicată a echilibrului și să aibă răbdare pentru integrarea subtilă a aspectelor feminine și masculine proprii. La început ea dorește să își piardă sinele feminin, să se identifice cu masculinul, iar odată ce realizează acest lucru își dă seama că nu este nici răspunsul pe care îl căuta, nici sfârșitul procesului...
 
~~ Ediție Nouă ~~
COMANDĂ ACUM
 
 
Stima de Sine
 
 
Tony Humphreys
 
Stima de sine are două dimensiuni centrale: sentimentul de a fi demn de iubire şi sentimentul de a fi capabil. Copilul tău de vârstă şcolară e timid, retras, vizibil rezervat, extrem de tăcut, caută atenţie şi se agaţă de tine sau este agresiv şi tiran? Dacă da, acestea sunt indicii cum că se îndoieşte că e demn de iubire. Copilul tău e speriat şi se împotriveşte la noi provocări, se teme de eşec, se tulbură repede dacă face greşeli, are emoţii la extemporale, e perfecţionist, excesiv de silitor cu activităţile şcolare sau evită să-şi facă temele? Dacă da, acestea sunt indicii cum să se îndoieşte de capacităţile sale.
[...] Dacă părintele excesiv de pretenţios îi face pe copii să devină nesiguri şi să le lipsească încrederea în sine, părintele excesiv de protector îi creează copilului său vulnerabilităţi similare. Părintele care face totul pentru copilul său şi nu are pretenţii rezonabile de la el nu-i comunică absolut niciun mesaj de încredere în minunata lui capacitate de a învăţa şi a deveni independent. Protecţia îi creează un handicap şi-l face să se simtă dependent şi neajutorat. Poate că se simte iubit, dar în niciun caz nu se simte capabil.
 
COMANDĂ ACUM
 
 
Bebeluși Deștepți
 
 
Dr. Robin Fancourt
 
Aceasta este o carte despre dezvoltarea creierului, destinată părinţilor şi celor care au grijă de copii mici şi lucrează cu ei. Ea se bazează pe dovezi ştiinţifice recente privind modul în care funcţionează şi se dezvoltă creierul, din momentul concepţiei până în copilăria mică, în special în primii trei ani, care sunt critici. Asta presupune atât provocări, cât şi oportunităţi pentru părinţi şi cei care îngrijesc copii, pentru a se asigura că potenţialul pe care-l conţine mintea fertilă a bebeluşilor şi copiilor mici le îmbogăţeşte viaţa şi în copilărie, şi la maturitate.
Dacă sugarii sunt crescuţi într-un mediu lipsit de pericole, care-i hrăneşte şi-i susţine, creierul lor va fi stimulat de aceste experienţe, care îndeamnă la acţiune celulele creierului şi stabilesc legăturile esenţiale dintre ele. Acesta este procesul prin care experienţele copiilor se traduc în schimbări permanente la nivelul structurii fizice a creierului lor. Perioada critică din acest punct de vedere este cuprinsă între momentul concepţiei şi vârsta de şase ani, cea mai mare parte a progreselor având loc în primii trei ani. Evenimentele ce apar în această perioadă contribuie la conturarea naturii şi amplorii capacităţilor copiilor, atât în copilărie, cât şi după ce devin adulţi...
 
COMANDĂ ACUM
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved