Ce este înăuntrul nostru este și înafară. Cu cât cuprindem mai mult din ceea ce considerăm că suntem, cu atât identitatea noastră este mai largă.
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
Versiune online
 
 
Cele mai noi articole
 
 
Eclipsa de Lună în semnul Vărsătorului
și Marte retrograd
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
Eclipsa Totală de Lună din data de 27 iulie este, poate, cea mai importantă răscruce a acestui an, printr-o configurație cu totul specială. Luna se află în poziția sa cea mai îndepărtată de Pământ, traversându-i integral umbra. Mișcarea sa este lentă. Traversarea umbrei Pământului este lungă, 3 ore și 55 de minute, densă și amplificată, nu numai prin energia momentului de Lună Plină, ci și de împletirea sa emblematică cu trecutul (Nodul Sud) și intervenția concentrată, chirurgicală, a planetei Marte. Momentul de Eclipsă vine cu o propunere curajoasă de reînnoire a valorilor și direcțiilor de viață. O ordine prestabilită se poate inversa...
 
Citește mai mult
 
 
 
Meditații Online
 
 
Arta Ascultării Atente
 
 
formulă nouă, din 11 august
 
 
 
Inițiere în Practica Prezenței
 
 
cu Agnis
 
 
Practica Prezenței este pentru fiecare zi, fiecare situație, fiecare relație a vieții, pentru fiecare moment provocator, pentru momentele de alegere și de acțiune. Este pentru acasă, la job și în trafic, este pentru momentele de introspecție și pentru momentele de iubire, pentru inspirație și pentru întruparea ei...
 
 
Află mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Seri de Carte & eXperiență
 
miercurea
 
 
la Librăria Cărțile Maestrului Interior
 
 

Sunt seri în care creăm un cadru deschis, relaxat și împărtășim emoția și felul în care ne-au atins pe noi cărțile, călătoriile de conștiință sau cele inițiatice.

1 augustInvestigația sensibilă a psihicului feminin.
Călătoria Eroinei

8 augustUn Nou Mod de Viață.
Anticancer & Vindecă

 
 
Află mai mult
 
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 

Această Carte revelează mijloacele simple ale experienței conștiente a vieții. Tot ceea ce numim evoluție este în esență o redobândire a Conștienței și a capacității de a percepe un adevăr mai larg și mai profund. În interiorul fiecăruia dintre noi, în dimensiunile adânci ale ființei, Maestrul așteaptă să fie trăit. Adică Ființa conștientă. Este o dimensiune a ceea ce suntem în profunzime. Această dimensiune a propriei ființe are nevoie să fie trăită pentru a se revela.
 
 
Comandă acum
 
 
 
Video
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Cum poți folosi Cartea Maestrului Interior
pentru a-ți schimba Viața
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate